User Tag List

Sayfa 77/1195 İlkİlk ... 27677576777879871271775771077 ... SonSon
22691 sonuçtan 1.445 ile 1.463 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar lastik basınç uyarısı aldım, hakkaten 1 lastik patladı galiba 33e inmiş. tekrar şişirdim busefer 2 lastik uyarı verdi. aradan zaman geçti tekrar kontrol ettim. herşey normal ama 2 çapraz lastik uyarı veriyor. bunu engellemek için lastikleri sonuna kadar indirip tekrar şişirmemiz çözüm olurmu? geçmiş sayfalara baktım çözümünü göremedim

er100
    Misafir
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdem , Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok bence. Her halukarda soğuk hava çeken motorun performansı artar...Tarık ın kullnadığı yer motor soğukken artı sağlar ama zaten 10 dakikada fırın olan bizim kaput içinde orası filtre için uygun bir yer değil..

Çözüm ya akünün önüne ısı yalıtımlı bir kutu yapılıp , orjinal scoop dan çekilen temiz havadan fayadalanacak ya da sol farın arkasından yere boru uzatılıp tampon arkasından soğuk hava çekilecek ( ki bu ancak yazlık spec)..
    aynen öleeee ya benim derdim yaptıktan sonra süprizle karşılaşmamak dediğin gibi motor ısınıncaa bizim filitre alev almaya başlarrr aslında bööle fiberden bir kutu sonra onu ısı yalıtımı yapıcan scoopun oraya doğruda koucan onu tadından yenmezz valla hava direkt filitreye

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine filtre meselesine donduk : )

Filtreyi temizleyecegim bugun, sonra yarin sanayiye gidip yalitimli bir kutu yapmaya calisacagim.. Kutuya bir delik acip asagidan boru da uzatabilirim belki.. Sonucta bir fark olur mu, o da hissedilecek kadar olur mu bilmiyorum ama kafam rahat olur belki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı er100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen nasıl memnunmusun var mı bi şikayetin ilgine teşekkür ederim
    ses acisindan cok memnunum da performans olarak tek basina etkisi ne oldu yorum yapamam.. egzoz da var cunku bende..

orijinal filtreyi Dodo bulabilirse yollamasini istedim, belki orijinali takip kutuici spec denerim bir de..

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar lastik basınç uyarısı aldım, hakkaten 1 lastik patladı galiba 33e inmiş. tekrar şişirdim busefer 2 lastik uyarı verdi. aradan zaman geçti tekrar kontrol ettim. herşey normal ama 2 çapraz lastik uyarı veriyor. bunu engellemek için lastikleri sonuna kadar indirip tekrar şişirmemiz çözüm olurmu? geçmiş sayfalara baktım çözümünü göremedim
    kac bar basıyon lastiklere onu kontrol et hepsi aynı olsun mesala ben 38 basıyorum hepsine depo kapagındada yazan o

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kac bar basıyon lastiklere onu kontrol et hepsi aynı olsun mesala ben 38 basıyorum hepsine depo kapagındada yazan o
    dostum 2.6 bar 37psi ediyor hepsine 37 basıyorum. şimdi farkettim, kontağı açınca eskiden ötüyordu.şimdi ötmüyor ama tekerlek dönünce uyarı veriyor çapraz 2 lastik...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum 2.6 bar 37psi ediyor hepsine 37 basıyorum. şimdi farkettim, kontağı açınca eskiden ötüyordu.şimdi ötmüyor ama tekerlek dönünce uyarı veriyor çapraz 2 lastik...
    sana soyle dıyım ben 38 basıyom devamlı mesala 38 den az olunca bir ötuyo tekrar 38 yapıyom duzelıyo ama capraz olarak 2 lastik uyarısı bıraz garip lastıkleri servisde soktur sensorlere baksınlar bence

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Antalya HAşim Balabab Peco da çalışan kardeşimiz Öncel e aynı şeyi sorduğumda ,

ya gelcen servise arıza kodunu sildireceğiz yada sıfırlayıp havaları yeniden basacağız başka yolu yok demişti..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forge nin filtreyi koyduğu yer

Peugeot 207 GTi Hard pipes and intake
    03 June 2009

We had a 207 GTi in the workshop to look at replacing the very restrictive stock pipework from the turbo to the intercooler, and from the intercooler to the inlet manifold. We've come up with a design that not only looks good, but is functional too, being round mandrel bent pipe, offering far higher flow than stock.

We also addressed the problem of getting a good air filter setup in the restrictions of the 207's small engine bay. We've mounted the filter in the inner wing where it can get good cold air and is unaffected by the heat in the engine bay. The pipework is polished aluminium and complements our hard pipes. Both products available soon after some testing has been carried out.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce şöyle bir şey yazmışım...
    Böyle bir uygulama var;

Burda da sağa akü önüne böyle bir kutu yapsak oraya bir delik açsak delikten boru geçse filtre içinde olsa hemen ordan da scoopdan hava çeksek projesi var..Bence mantıklı içinede gzüel bir yalıtım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question

Filtrenin bu hale gelmesi normal mi ? daha 4-5 bin km'lik olmasi lazim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filtrenın halı normal deyıl bence sankı erimiş gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Filtrenin bu hale gelmesi normal mi ? daha 4-5 bin km'lik olmasi lazim

Tarıkçım seni o kaputun içine koysak sen de öyle olurdun merak etme O turbo dan ve motordan yayılan ısı çok fazla kaput içinde.Bak sen standart filtre yada benim yaptığım gibi soğuka alan bir filtre yap nasıl düşecek yakıt tüketimin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarıkçım seni o kaputun içine koysak sen de öyle olurdun merak etme O turbo dan ve motordan yayılan ısı çok fazla kaput içinde.Bak sen standart filtre yada benim yaptığım gibi soğuka alan bir filtre yap nasıl düşecek yakıt tüketimin...
    bu sefer baska bir sekil deneyecegiz AEM dryflow filtre alip bir boruyla asagi uzatacagim..cok asagida olmayacak, yagmurda arabayi kullanmak zorunda kalirsam da aradaki boruyu cikartacagim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sefer baska bir sekil deneyecegiz AEM dryflow filtre alip bir boruyla asagi uzatacagim..cok asagida olmayacak, yagmurda arabayi kullanmak zorunda kalirsam da aradaki boruyu cikartacagim..
    Kanka dene bakalım sonucu bende merak ediyorum..Boruyu çıkartıp takmak mantıklı..Karbon içi bir filtre lazım sadece...

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normal tarık bendede aynı filtreden var 3000km falan oldu takalı direk aynı renk seninkiyle o siyah olan yerler hava girişinin karşısına gelen yerler büyük ihtimalle benimde hava girişinin oraya gelen yeri kararmıştı diğer yerlerine bişey olmamıştı.Alıcaksan pipercorss veya aem dryflow al geçirgenlik oranları kn den daha iyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IMPREZA MANIAC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normal tarık bendede aynı filtreden var 3000km falan oldu takalı direk aynı renk seninkiyle o siyah olan yerler hava girişinin karşısına gelen yerler büyük ihtimalle benimde hava girişinin oraya gelen yeri kararmıştı diğer yerlerine bişey olmamıştı.Alıcaksan pipercorss veya aem dryflow al geçirgenlik oranları kn den daha iyi.
    Tamam Emre sagol.. aem dryflow alacagim kesin..

K&n filtre temizlik kiti isteyen var mi? 49 liraya almistim iade ediyorum simdi aem'in tek losyonunu alacagim..

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarık gelince yazar bugün uygulama yaptık şahsi fikrim aracın çok güzel bir wastegate sesi olduğu gerçekten blow off u aratmıyor 2. viteste arabada ekstradan 2 tane İRİ insanla bile sarması beni baya etkiledi

er100
    Misafir
    Ben bu gün denedim aem dry flow şiddetle tavsiye ediyorum yer olarakta sol farın arkasında orjinal filitre hava alma yeri var tam onun arkasına koyduk bi aparat yaptırıpta uzattık biraz filitreyi valla arabanın gidişi ciddi değişti ve blow off sesi inanılmaz sanki gerçekten blow off takmışım gibi uygulamayı paşaoğlu yaptı şu anlık tık yok bayağı bi zorladım arabayı bakalım daha taze

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)