User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
94 sonuçtan 77 ile 94 arası

Konu: 206 RC performans problemi

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde adım Şuayb. Müsait olursam geliceğin gün bende paşaoğluna gelirim. Hem tanışmış hemde muhabbet etmiş oluruz.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

BTU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bu kadar RC'ci olduğunu görmek güzel. Ben de sayenizde öğrendiklerimle uygulamaya başlayacağım. Gerçekten bilinçsizce yapılan, alınan, takılan her şeye verilen paralar çok fazla. Bir de ben günde 80-100 km yol yapan biri olarak yakıttan da oldukça dertliyim ama arabamı seviyorum

Ben ücret ödemeden tekrar superchips yüklettim arabaya, alt devirler de dahil olmak üzere hissedilir şekilde değişti araba, devir kesici de şu an 7.800 oldu.

Orijinal filtre kazanım yok, typhoon a da girmeden daha ekonomik geçici ne yapılabilir. Yurt dışından bile almaya kalksak 500 liraya geliyor. Orijinal filtreye mi para vereyim yoksa custom bi kit mi yapalım sizce ?

ömeRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mühendislerin bu kadar uğraşmasının en büyük sebebi en çok satış rakamını hedefledikleri İngiltere'nin kötü hava koşulları. Bu arada o boruyu takmasanda araç düzgün gidebilir. Misal Muti'deki filtre sisteminde o boru bağlı değil. Ama maşallah kardeşime it gibi gidiyor aracı videolar ve dyno verisi ortada.
    aynen öle abi bende çoğu şeyi ing sitelerinden bakıyorum acayip acayip şeyler var biraz daha ingilizce olsa daha iyi olurdu
    birde bu k&n yurt dışından getirtmeye çalışmayın çünkü bura ile aynı para 50 tl ucuzdu ama tlf konuşması ile aynı paraya geldi
    birde ben arabaya yaptığım işlemleri trb da dyno ölçen bi yer var orasıda pek anlamıyor ondan dyno ya çıkaramıyoruz...ben ölçümleri canlı olarak yaptım k&n olan bir rc vardı onla denedim beni çok rahat geçti tabi debriyajda hafif problemdi ısınınca vitese geçmiyordu k&n i taktım supersprınt i taktım ve araç ile tekrar denedik bu sefer geçen ben oldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BTU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bu kadar RC'ci olduğunu görmek güzel. Ben de sayenizde öğrendiklerimle uygulamaya başlayacağım. Gerçekten bilinçsizce yapılan, alınan, takılan her şeye verilen paralar çok fazla. Bir de ben günde 80-100 km yol yapan biri olarak yakıttan da oldukça dertliyim ama arabamı seviyorum

Ben ücret ödemeden tekrar superchips yüklettim arabaya, alt devirler de dahil olmak üzere hissedilir şekilde değişti araba, devir kesici de şu an 7.800 oldu.

Orijinal filtre kazanım yok, typhoon a da girmeden daha ekonomik geçici ne yapılabilir. Yurt dışından bile almaya kalksak 500 liraya geliyor. Orijinal filtreye mi para vereyim yoksa custom bi kit mi yapalım sizce ?
    Bence custom bir kit hazırla. Hatta yarın bir fotoğraf koyabilirim hazır bir şablon için. Bu arada yakıt konusundan bende şikayetçiyim çünkü arabam haftanın 7 günü marş basar ve haftanın 6 günü İstanbul içinde trafikte felan filan gayet gezerim iş icabı. Yeri geliyo günde 150 km bile oluyor.
    Alıntı ömeRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öle abi bende çoğu şeyi ing sitelerinden bakıyorum acayip acayip şeyler var biraz daha ingilizce olsa daha iyi olurdu
    birde bu k&n yurt dışından getirtmeye çalışmayın çünkü bura ile aynı para 50 tl ucuzdu ama tlf konuşması ile aynı paraya geldi
    birde ben arabaya yaptığım işlemleri trb da dyno ölçen bi yer var orasıda pek anlamıyor ondan dyno ya çıkaramıyoruz...ben ölçümleri canlı olarak yaptım k&n olan bir rc vardı onla denedim beni çok rahat geçti tabi debriyajda hafif problemdi ısınınca vitese geçmiyordu k&n i taktım supersprınt i taktım ve araç ile tekrar denedik bu sefer geçen ben oldum
    Senin aracında çok güzel bir araç satılık ilanlarında görünce hep beğendiğim bir araçtı. Yanlız coiloverlara çok para istemiştin.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla en güzel std orta dc sports son, sisten çıkardığım hortum kelebeğin oraya green storm filtre, chipli haliyle gitmişti
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin aracında çok güzel bir araç satılık ilanlarında görünce hep beğendiğim bir araçtı. Yanlız coiloverlara çok para istemiştin.

teşekkür ederim abi...vallahi aldığm para 1500 tl idi zamanında çok para harcadıkyalan olmasın şuan arabayı 23 satsam 10 bin tl zararım var ama yol tutuş açısından arkalardada amortisör var on numara...birde abi ekstralar için arayan çok en komikleride jantları istiyolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence custom bir kit hazırla. Hatta yarın bir fotoğraf koyabilirim hazır bir şablon için. Bu arada yakıt konusundan bende şikayetçiyim çünkü arabam haftanın 7 günü marş basar ve haftanın 6 günü İstanbul içinde trafikte felan filan gayet gezerim iş icabı. Yeri geliyo günde 150 km bile oluyor.

Valla fotoğraf eklemen çok iyi olur, ona göre bişey yaparız biz de. Günah şimdi 500 600 lira filtreye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BTU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla fotoğraf eklemen çok iyi olur, ona göre bişey yaparız biz de. Günah şimdi 500 600 lira filtreye
    vallahi abi doğru diyosun çok pahalı ama şunuda diyim arabaya o kadar şey aldım acımadığım tek şey filtre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar fark ettiriyor yani
    Bu arada dün gördüm ki arabada headersta varmış. Hiç haberim yoktu valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemde Equel Lenght.
    Schumi.Projects

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu hortlatıyorum ama bu antipollition foult hatası verdı arac dun ıkıncı kere. Samsunda benzini hep petrol ofisinden alıyordum birinde kardeşim başka yerden almıs aldıktan 20 30 km sonra verdi dünde ben opetten aldım depoda hiç yok denecek kadar az benzın vardı ve 60 km sonra aynı hayatı verdi. Şimdi sorun deponun çeyreğin altında kullanılmıs olup depodakı pıslıklermı yoksa alınan farklı benzınmı yada baska bişeymi

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alınan benzın etkılıyor shellden benzın alıyorum araba ucuyor ama cok erken bıtıyor katkı maddesı ve temız benzın olddugu ıcın totaldan alıyorum genelde benzın daha ekonomik oluyor shelın benzını hıc ıstasyon bence tutamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaTu-Rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu hortlatıyorum ama bu antipollition foult hatası verdı arac dun ıkıncı kere. Samsunda benzini hep petrol ofisinden alıyordum birinde kardeşim başka yerden almıs aldıktan 20 30 km sonra verdi dünde ben opetten aldım depoda hiç yok denecek kadar az benzın vardı ve 60 km sonra aynı hayatı verdi. Şimdi sorun deponun çeyreğin altında kullanılmıs olup depodakı pıslıklermı yoksa alınan farklı benzınmı yada baska bişeymi
    O hatayı çok şeyden verir. Sıcak hava pompasından tutta kat iptaline kadar. Genelde kat iptalinden yada o2 sensörü arızasından verir. Serviste bilgisayara bağlatıp P ile başlayan hata kodunu öğrenmen gerekiyor gerçek sorun için.
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Wow dan yarin bakip yazarim buraya. Normalde cikan bise deildi ama anlamadm:S kat iptalide yeni yapilmadi araca.

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÜSTÜNERC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alınan benzın etkılıyor shellden benzın alıyorum araba ucuyor ama cok erken bıtıyor katkı maddesı ve temız benzın olddugu ıcın totaldan alıyorum genelde benzın daha ekonomik oluyor shelın benzını hıc ıstasyon bence tutamaz
    opet ile sıkıntısız yürüyen makine shell den alınan benzinle saka kuşu gibi şakırdamaya başladı. istasyonlar bile fark ediyor demekki.
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PO dan benzin aldim ve 1 km sonra ariza. Lambasi sondu bahsettigim opet istasyonu bayagi buyuk ve yeni acilmisti daha almam baska yerden benzin beni strese soktu

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzini şhelden kocayı kelden alacaksın

r1 bülent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgisayara bağlattır ilk sensör hatayı verdiyse bezinden yanlız ilk sensörden vermiş olsa kendi kendine sönmezdi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)