Benimde adım Şuayb. Müsait olursam geliceğin gün bende paşaoğluna gelirim. Hem tanışmış hemde muhabbet etmiş oluruz.
Benimde adım Şuayb. Müsait olursam geliceğin gün bende paşaoğluna gelirim. Hem tanışmış hemde muhabbet etmiş oluruz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Valla bu kadar RC'ci olduğunu görmek güzel. Ben de sayenizde öğrendiklerimle uygulamaya başlayacağım. Gerçekten bilinçsizce yapılan, alınan, takılan her şeye verilen paralar çok fazla. Bir de ben günde 80-100 km yol yapan biri olarak yakıttan da oldukça dertliyim ama arabamı seviyorum
Ben ücret ödemeden tekrar superchips yüklettim arabaya, alt devirler de dahil olmak üzere hissedilir şekilde değişti araba, devir kesici de şu an 7.800 oldu.
Orijinal filtre kazanım yok, typhoon a da girmeden daha ekonomik geçici ne yapılabilir. Yurt dışından bile almaya kalksak 500 liraya geliyor. Orijinal filtreye mi para vereyim yoksa custom bi kit mi yapalım sizce ?
aynen öle abi bende çoğu şeyi ing sitelerinden bakıyorum acayip acayip şeyler var biraz daha ingilizce olsa daha iyi olurdu
birde bu k&n yurt dışından getirtmeye çalışmayın çünkü bura ile aynı para 50 tl ucuzdu ama tlf konuşması ile aynı paraya geldi
birde ben arabaya yaptığım işlemleri trb da dyno ölçen bi yer var orasıda pek anlamıyor ondan dyno ya çıkaramıyoruz...ben ölçümleri canlı olarak yaptım k&n olan bir rc vardı onla denedim beni çok rahat geçti tabi debriyajda hafif problemdi ısınınca vitese geçmiyordu k&n i taktım supersprınt i taktım ve araç ile tekrar denedik bu sefer geçen ben oldum![]()
Bence custom bir kit hazırla. Hatta yarın bir fotoğraf koyabilirim hazır bir şablon için. Bu arada yakıt konusundan bende şikayetçiyim çünkü arabam haftanın 7 günü marş basar ve haftanın 6 günü İstanbul içinde trafikte felan filan gayet gezerim iş icabı. Yeri geliyo günde 150 km bile oluyor.
Senin aracında çok güzel bir araç satılık ilanlarında görünce hep beğendiğim bir araçtı. Yanlız coiloverlara çok para istemiştin.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
valla en güzel std orta dc sports son, sisten çıkardığım hortum kelebeğin oraya green storm filtre, chipli haliyle gitmişti
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Senin aracında çok güzel bir araç satılık ilanlarında görünce hep beğendiğim bir araçtı. Yanlız coiloverlara çok para istemiştin.
teşekkür ederim abi...vallahi aldığm para 1500 tl idi zamanında çok para harcadıkyalan olmasın şuan arabayı 23 satsam 10 bin tl zararım var
ama yol tutuş açısından arkalardada amortisör var on numara...birde abi ekstralar için arayan çok en komikleride jantları istiyolar
![]()
o kadar fark ettiriyor yani![]()
Bu arada dün gördüm ki arabada headersta varmış. Hiç haberim yoktu valla
Hemde Equel Lenght.![]()
Schumi.Projects
Konuyu hortlatıyorum ama bu antipollition foult hatası verdı arac dun ıkıncı kere. Samsunda benzini hep petrol ofisinden alıyordum birinde kardeşim başka yerden almıs aldıktan 20 30 km sonra verdi dünde ben opetten aldım depoda hiç yok denecek kadar az benzın vardı ve 60 km sonra aynı hayatı verdi. Şimdi sorun deponun çeyreğin altında kullanılmıs olup depodakı pıslıklermı yoksa alınan farklı benzınmı yada baska bişeymi![]()
alınan benzın etkılıyor shellden benzın alıyorum araba ucuyor ama cok erken bıtıyor katkı maddesı ve temız benzın olddugu ıcın totaldan alıyorum genelde benzın daha ekonomik oluyor shelın benzını hıc ıstasyon bence tutamaz
Schumi.Projects
Wow dan yarin bakip yazarim buraya. Normalde cikan bise deildi ama anlamadm:S kat iptalide yeni yapilmadi araca.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
PO dan benzin aldim ve 1 km sonra ariza. Lambasi sondu bahsettigim opet istasyonu bayagi buyuk ve yeni acilmisti daha almam baska yerden benzin beni strese soktu![]()
benzini şhelden kocayı kelden alacaksın![]()
bilgisayara bağlattır ilk sensör hatayı verdiyse bezinden yanlız ilk sensörden vermiş olsa kendi kendine sönmezdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)