bilal senin bu EG nerde ağa sesi soluğu çıkmıyo hiç![]()
Çok özenle hazırlanmış araçlar var zaten eg swaplı. onlardan birini düşünün çok zahmetli bi iş swap yapmak. Ben olsam hazıra konardım![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
bu konu hakkında o kadar çok konu açılıyor ki çoğuda maliyetleri duyunca yapmıyor/yapamıyor
bence siz ayırmayı düşündüğünüz bütçeyi söyleyin ne olur ne olmaz söylesin tecrübeli arkadaşlar
hepinize tek tek tşk ederim yorumlarınız için..
çoğu arkadaşımız zahmetli, zor, maliyetli gibi yorumlar yapmışlar çok haklılar..diyosunuz ki bi vti alıp ona turbo at daha kolay, kolay olmasına kolayda, bende gidip bi vtec'e 20-23 bin lira vermem..! o kadar parayı vtec'e vereceğime kendi emeğimle bi eg toplarım, ya da gidip bi gc8 alırım..
bi soru daha sormak istiyorum..temizinden bi 1.6 si alıp (motor kodu d16'ydı yanlış hatırlamıyosam) ona turbo atabilirmiyiz, atarsak verimi nasıl olur?
swap yapıcaksan stroker olayına hiç girme çok pahalı olur ve az güç elde edersin. daha az para harcayarak çok daha güçlü bişi yapabilirisin.
utku selamoğlu
Valla Kardeşim Benim Bir Ara Aklımda Vardı Star Hondaya Gitmiştim Arkadasımın Aracılıgıyla Si Lerde d16a9 kodlu Motor Var 136 Hp Buna Turbo Yaparsan Ortalama 250 - 300 HP Arası Çıkıyor ( basıcagın Bar Ayarına göre Degişir) Şimdi Senin Soracagın 2 soru Var
1 Maliyet Nedir ? 6,000 7,000 arası
2 Ne Derece Sağlıklı Olur ? Orası Sana kalmış çok sıkarsan elinede alabilirsin![]()
POWERTECH
kendi kanaatim si a üflersen güzel olur biraz da para harcarsan daha güzel üflersin sıkı bi cihaz olur bence aracın hazırsa işin ehli abilerden si a neler yapılabilir ve maliyet hesabı çıkar isteğin rakamlar karşınna çıkarsa üfle gitsin bana göre turbo herzaman atmosferikten daha zevkli tabi atmosferkte daha uzun ömürlü![]()
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)