Mercedes-Benz Türk - Configurator - Configurator C-Class W 205
Printable View
evet ama o özel renk değil ki, bu beyaza BMW de de ekstra bir şey vermiyorsun, benimkisi sedefli beyaz, her halukarda minimum 20bin TL yukarıda kalıyor görüldüğü gibi... hani aynı konfig. 180bin TL oluyordu BMW'de? bilmeden konuşmayın lütfen artık...
Berkan ile anlaştık seninle anlaşamadım. Halen aynı şekilde diyorum ben. Hazır araç almak başka özel sipariş araç almak başka. Sen m paket tercih etmemişsin. Ya ben mpaket istersem. Hemde sipariş vereceğim dolu amg c180 gibi bir araç istersem ne olacak?
Bmw nin elinde hiç sanmıyorum ki gerçek deri koltuklu, elektrikli hafızalı ısıtmalı soğutmalı koltuklu, keyless-go lu, komple led farlı ve mpaketli bir 316 olsun. 316 mpaketlerin hepsi boş oğlu boş.
Böyle bir araba almak istersem birkaç ay bekleyeceğim. Nekadar fiyata gelecek acaba? Mercedes 170 civarına geliyor. Ben başından beri bunu söylüyorum neden anlaşamıyoruz.
sanslıysanız ve üretime girmek üzere olanlardan konfigüre edilirse 1 ay bile sürmez öbür türlü en babası 2 ay olur geçmez hiç bir türlü.
3.20ied 3.16i den pahalı
M pakette luxuryden pahalı
bu ikisinden dolayı olşan farkla ;
Aşagı yukarı fiyatları kafa kafaya gelir hatta ied çok az pahalı çıkabilir.
üstteki ghibli06 nın opsiyon listesinin ayarındaki bir aracı.
daha ne olcakki zaten o sınıf araçta kahve mi yapsın kendi kendine :D
3 yada c yi okadar dolduracagıma yazık günah 5/e alınır
araç hazır evet ama emin ol hazır olmayan araç da 1 aya teslim... ne seçersen seç illa ki ya ellerinde ya da yolda araç çıkıyor... ben hazır araç olsun demedim, sadece isteklerimi bildirdim 2 tane araç çıktı karşıma hazır, gerçek deri, ısıtmalı hafızalı elektrikli koltuk var, keyless go BMW de daha farklı ama var... Mpaket istersen ve böyle doldurursan en babası 140-150bine geliyor BMW 3.16da...
benim aldığım paketin en dolu C den farkı, park asistance ve otomatik frenleme vs dir... başka ne olacak ki orta segment araçta, zaten o opsiyonlar benim para verip alacağım şeyler olmaz hiç bir zaman...
gayet güzel olmuş
Ben yaptığımda 171 olmuştu ama indirim yaparlar demiştiniz.Konfigde çıkıp indirim yapılması ile direk konfigdede daha ucuz olması ayrı durumlar.
Yani mercedes konfigde istediğim araba 165 bmw konfigde 171 idi. Ama bmw indirim yapar diye iddia ediyorsunuz o farklı bir durum.
Dolu c yerine boş 5 yada E alırım mantığı şuna çıkıyor bence.
Ben istediğim arabaya değilde işte param neye yetiyorsa onu alim.
Bu yaşta e yada 5 i napim ben
Valla indirselerde indirmeselerde zevk renk meselesi işte
Ben 3 almam :) Hani burda kendi tercihinizi haklı çıkarmak için çabalamanızda anlamsız o yüzden çünkü belli bir noktadan sonra tamamen kişisel tercih konusuna giriyor.
Ben daha ucuza beklemeden 3ü alsam bile bekleyip daha pahalıya alacağım C gibi zevk vermeyecek bana adım gibi eminim. Ayrıca benim yaptığım araba yine bmw de bile beklemeyi gerektirecektir.
Statik led farlar yerine akıllı led ışık sistemi için 3.800 tl değer mi diye düşünüyorum?
her şeyin başına "akıllı" ekleyince kafadan 3 bin tl ekliyorlar .. :)
akıllı park sistemi akıllı ledler akıllı şanzıman :) iyiki arabalarım gerizekalı :))
ben kendi seçimimi haklı hale getirmeye mi çalışıyorum? hocam çok alındım gerçekten, ne alakası var?
3-4 sayfa önce amacımı belirttim, C de alabilirdim ama sizler 160-170 bin liralık C nin o paraya değeceğini söylediniz BMW deki muadilinin de daha pahalı olacağını, sonuçta sizlerin dediği gibi çıkmadı...
bana deseydiniz, ben C seviyorum onu alırım, ben 3 seviyorum onu alırım vs olay bambaşka olurdu tamamen kişisel tercih sebebi olurdu... ama 122bin liraya C var, 180bin liraya 320i var gibi yanlış bilgileri hep beraber okuyup değerlendirdik...
C alana ne lafım olabilir? tercihidir almıştır, ama kafasında 3 daha pahalı, aynı konfig.de şu kadar fark var, ucuz olanlar da boş+boş toros spekt diye doğru olmayan bilgiler de olmasın...
Şimdi bana göre benim alacağım C o parayı eder.
Sonrasında ben,benzer bir konfigi bmw nin sitesindeki konfigüratörde yapınca C den daha pahalıya geldi.
Tek farklı çıkan konu sizin dediğinize göre bmw nin konfigi üzerinden ciddi bir indirim yaparlar oldu.
Yani bmw indirim yapıyormuş mercedes yapmıyormuş aslında tek farklı çıkan konu bu.
Bmw daha pahalıya gelebilir, doğrudur ama adamlar indirim de yapıyor. Mercedes ile arasındaki net fark bu..
evet aynen, reel satış fiyatları arasında ciddi farklar var ama Mercedes hiç indirim yapmıyor, C yeni çıktı falan da hikaye, E kasa çıkalı ne kadar oldu onda da yok indirim, CLA çıkalı 1,5 sene oldu onda da durum aynı... mercedes sadece modeli bitecek araçlara 6-7 ay önceden bir indirim yapıyor o kadar...
Allah mutlu mesut etsin c sevebilirsin kimsenin sevme yada baska bişey dedigi yada 3 daha iyi dediği yok yada eksiği gedigide yok donanımsa donanım, fiyatsa fiyat tercih kişiye kalır artık.
Sırf o paspas parası için bile C almam ayıptır yuh ya. demin konfigratörden 500 600 bin tl lik gl yapim dedim onda bile 750 lira paspas yazıyodu.
(728 miş pardon)
:nokta::goz: