User Tag List

Sayfa 17/35 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
652 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: 2014 Mercedes-Benz C-Serisi resmi olarak duyuruldu

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet ama o özel renk değil ki, bu beyaza BMW de de ekstra bir şey vermiyorsun, benimkisi sedefli beyaz, her halukarda minimum 20bin TL yukarıda kalıyor görüldüğü gibi... hani aynı konfig. 180bin TL oluyordu BMW'de? bilmeden konuşmayın lütfen artık...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet ama o özel renk değil ki, bu beyaza BMW de de ekstra bir şey vermiyorsun, benimkisi sedefli beyaz, her halukarda minimum 20bin TL yukarıda kalıyor görüldüğü gibi... hani aynı konfig. 180bin TL oluyordu BMW'de? bilmeden konuşmayın lütfen artık...
    Berkan ile anlaştık seninle anlaşamadım. Halen aynı şekilde diyorum ben. Hazır araç almak başka özel sipariş araç almak başka. Sen m paket tercih etmemişsin. Ya ben mpaket istersem. Hemde sipariş vereceğim dolu amg c180 gibi bir araç istersem ne olacak?
    Bmw nin elinde hiç sanmıyorum ki gerçek deri koltuklu, elektrikli hafızalı ısıtmalı soğutmalı koltuklu, keyless-go lu, komple led farlı ve mpaketli bir 316 olsun. 316 mpaketlerin hepsi boş oğlu boş.
    Böyle bir araba almak istersem birkaç ay bekleyeceğim. Nekadar fiyata gelecek acaba? Mercedes 170 civarına geliyor. Ben başından beri bunu söylüyorum neden anlaşamıyoruz.
    Ms2k
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    100-200km 5.15sn
    561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Berkan ile anlaştık seninle anlaşamadım. Halen aynı şekilde diyorum ben. Hazır araç almak başka özel sipariş araç almak başka. Sen m paket tercih etmemişsin. Ya ben mpaket istersem. Hemde sipariş vereceğim dolu amg c180 gibi bir araç istersem ne olacak?
    Bmw nin elinde hiç sanmıyorum ki gerçek deri koltuklu, elektrikli hafızalı ısıtmalı soğutmalı koltuklu, keyless-go lu, komple led farlı ve mpaketli bir 316 olsun. 316 mpaketlerin hepsi boş oğlu boş.
    Böyle bir araba almak istersem birkaç ay bekleyeceğim. Nekadar fiyata gelecek acaba? Mercedes 170 civarına geliyor. Ben başından beri bunu söylüyorum neden anlaşamıyoruz.
    sanslıysanız ve üretime girmek üzere olanlardan konfigüre edilirse 1 ay bile sürmez öbür türlü en babası 2 ay olur geçmez hiç bir türlü.

3.20ied 3.16i den pahalı

M pakette luxuryden pahalı

bu ikisinden dolayı olşan farkla ;

Aşagı yukarı fiyatları kafa kafaya gelir hatta ied çok az pahalı çıkabilir.

üstteki ghibli06 nın opsiyon listesinin ayarındaki bir aracı.

daha ne olcakki zaten o sınıf araçta kahve mi yapsın kendi kendine

3 yada c yi okadar dolduracagıma yazık günah 5/e alınır
    1881 - 193

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanslıysanız ve üretime girmek üzere olanlardan konfigüre edilirse 1 ay bile sürmez öbür türlü en babası 2 ay olur geçmez hiç bir türlü.

3.20ied 3.16i den pahalı

M pakette luxuryden pahalı

bu ikisinden dolayı olşan farkla ;

Aşagı yukarı fiyatları kafa kafaya gelir hatta ied çok az pahalı çıkabilir.

üstteki ghibli06 nın opsiyon listesinin ayarındaki bir aracı.

daha ne olcakki zaten o sınıf araçta kahve mi yapsın kendi kendine

3 yada c yi okadar dolduracagıma yazık günah 5/e alınır
    Aynen öyle bir kere sınıf farkı var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç hazır evet ama emin ol hazır olmayan araç da 1 aya teslim... ne seçersen seç illa ki ya ellerinde ya da yolda araç çıkıyor... ben hazır araç olsun demedim, sadece isteklerimi bildirdim 2 tane araç çıktı karşıma hazır, gerçek deri, ısıtmalı hafızalı elektrikli koltuk var, keyless go BMW de daha farklı ama var... Mpaket istersen ve böyle doldurursan en babası 140-150bine geliyor BMW 3.16da...

benim aldığım paketin en dolu C den farkı, park asistance ve otomatik frenleme vs dir... başka ne olacak ki orta segment araçta, zaten o opsiyonlar benim para verip alacağım şeyler olmaz hiç bir zaman...

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sabahtan beri onu ekliyom bu çıkartıyom zevkli adamım da param yok
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gayet güzel olmuş
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yaptığımda 171 olmuştu ama indirim yaparlar demiştiniz.Konfigde çıkıp indirim yapılması ile direk konfigdede daha ucuz olması ayrı durumlar.

Yani mercedes konfigde istediğim araba 165 bmw konfigde 171 idi. Ama bmw indirim yapar diye iddia ediyorsunuz o farklı bir durum.

Dolu c yerine boş 5 yada E alırım mantığı şuna çıkıyor bence.

Ben istediğim arabaya değilde işte param neye yetiyorsa onu alim.

Bu yaşta e yada 5 i napim ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yaptığımda 171 olmuştu ama indirim yaparlar demiştiniz.Konfigde çıkıp indirim yapılması ile direk konfigdede daha ucuz olması ayrı durumlar.

Yani mercedes konfigde istediğim araba 165 bmw konfigde 171 idi. Ama bmw indirim yapar diye iddia ediyorsunuz o farklı bir durum.
    iddia etmiyorum ki, aldım o indirimi 163binden 141.500 tl ye hem de...

bu arada 3 yıl 60bin km bakım için ücret alınmıyor 3.20ied lerde kampanya var, ona da kimse yorum yapmamış daha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla indirselerde indirmeselerde zevk renk meselesi işte

Ben 3 almam Hani burda kendi tercihinizi haklı çıkarmak için çabalamanızda anlamsız o yüzden çünkü belli bir noktadan sonra tamamen kişisel tercih konusuna giriyor.

Ben daha ucuza beklemeden 3ü alsam bile bekleyip daha pahalıya alacağım C gibi zevk vermeyecek bana adım gibi eminim. Ayrıca benim yaptığım araba yine bmw de bile beklemeyi gerektirecektir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Statik led farlar yerine akıllı led ışık sistemi için 3.800 tl değer mi diye düşünüyorum?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    her şeyin başına "akıllı" ekleyince kafadan 3 bin tl ekliyorlar ..
    akıllı park sistemi akıllı ledler akıllı şanzıman iyiki arabalarım gerizekalı )
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla indirselerde indirmeselerde zevk renk meselesi işte

Ben 3 almam Hani burda kendi tercihinizi haklı çıkarmak için çabalamanızda anlamsız o yüzden çünkü belli bir noktadan sonra tamamen kişisel tercih konusuna giriyor.

Ben daha ucuza beklemeden 3ü alsam bile bekleyip daha pahalıya alacağım C gibi zevk vermeyecek bana adım gibi eminim. Ayrıca benim yaptığım araba yine bmw de bile beklemeyi gerektirecektir.
    ben kendi seçimimi haklı hale getirmeye mi çalışıyorum? hocam çok alındım gerçekten, ne alakası var?

3-4 sayfa önce amacımı belirttim, C de alabilirdim ama sizler 160-170 bin liralık C nin o paraya değeceğini söylediniz BMW deki muadilinin de daha pahalı olacağını, sonuçta sizlerin dediği gibi çıkmadı...

bana deseydiniz, ben C seviyorum onu alırım, ben 3 seviyorum onu alırım vs olay bambaşka olurdu tamamen kişisel tercih sebebi olurdu... ama 122bin liraya C var, 180bin liraya 320i var gibi yanlış bilgileri hep beraber okuyup değerlendirdik...

C alana ne lafım olabilir? tercihidir almıştır, ama kafasında 3 daha pahalı, aynı konfig.de şu kadar fark var, ucuz olanlar da boş+boş toros spekt diye doğru olmayan bilgiler de olmasın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bana göre benim alacağım C o parayı eder.

Sonrasında ben,benzer bir konfigi bmw nin sitesindeki konfigüratörde yapınca C den daha pahalıya geldi.

Tek farklı çıkan konu sizin dediğinize göre bmw nin konfigi üzerinden ciddi bir indirim yaparlar oldu.

Yani bmw indirim yapıyormuş mercedes yapmıyormuş aslında tek farklı çıkan konu bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her şeyin başına "akıllı" ekleyince kafadan 3 bin tl ekliyorlar ..
    akıllı park sistemi akıllı ledler akıllı şanzıman iyiki arabalarım gerizekalı )
    Abi valla anlamadım ben bu işi led farı koymuşsun yapsana şunu akıllı 3.800 tl de akıllı olsun diye veriyorsun

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bmw daha pahalıya gelebilir, doğrudur ama adamlar indirim de yapıyor. Mercedes ile arasındaki net fark bu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw daha pahalıya gelebilir, doğrudur ama adamlar indirim de yapıyor. Mercedes ile arasındaki net fark bu..
    evet aynen, reel satış fiyatları arasında ciddi farklar var ama Mercedes hiç indirim yapmıyor, C yeni çıktı falan da hikaye, E kasa çıkalı ne kadar oldu onda da yok indirim, CLA çıkalı 1,5 sene oldu onda da durum aynı... mercedes sadece modeli bitecek araçlara 6-7 ay önceden bir indirim yapıyor o kadar...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Allah mutlu mesut etsin c sevebilirsin kimsenin sevme yada baska bişey dedigi yada 3 daha iyi dediği yok yada eksiği gedigide yok donanımsa donanım, fiyatsa fiyat tercih kişiye kalır artık.

Sırf o paspas parası için bile C almam ayıptır yuh ya. demin konfigratörden 500 600 bin tl lik gl yapim dedim onda bile 750 lira paspas yazıyodu.
    (728 miş pardon)

Dolu c yerine boş 5 yada E alırım mantığı şuna çıkıyor bence.

Ben istediğim arabaya değilde işte param neye yetiyorsa onu alim.

Bu yaşta e yada 5 i napim ben

Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 gün önce Premium paket 520i'yi Borusandan 170.000 TL'ye aldık. Bir düşük segmentin fiyatının bu kadar olmasına ben de anlam veremedim her ne kadar C serisi çok hoşuma gitse de.
    Onu diyen olursa da hemen yazayım; vakumlu kapı, hayalet gösterge, geri görüş, sunroof vs var.
    2014 araçların tamamı. Pek elde kalma gibi bi dertleri yok sanırsam, 5 araba denk gelmeseydi 2 ay sonraya teslimat süresi veriyorlar.
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)