Selamlar,
Forum benim 2005 senesinde kendim kurdum birçok sey paylaştım bakarsan bir çok makalem ve yazım mevcut arastırırsan araştırmadan yazdığın sanırım belli
Bilgisayar mühendisiyim 2003 ten beri bu işi yapıyorum hobiyle basladı 2009 da dükkanımı kurdum standalone ve Chiptuning hepsini kendim yapmaktayım cnm
Aem, efi101, haltech au, Motec Au, Hks Jp, Alientech, syvest, hepsinde eğitim aldım
avans tablosunu yayınlamakta birsey yok ne anlayacaksın peki ben paylasınca diyecekmisin aaa ahmetin arabası 20 derece aaa ozaman bütün 1.4 tsi lar o sekilde 20 avanslamı çalışıcak diyeceksin anlayamadım ama
anamın karnında öğrenmedim cihazlarımı sana sorup almadım söylediğim gibi senin konuşma tarzına göre konuşurum seninde kardeşin olabilicek yasta olduğumu düşünmüyorum
kimseyi tanımadan bence yanlış konuşuyorsun senini yaptığını söyleyince kızmak yok acık acık konuşuyoruz
Benden izinlisin argo konuşabilirsin
kimse banlamaz anaa avrat karıştırmaz isen tabiki
bu kelimeleri benetmedim sen ettin sen beni tanıyormusun merhaban konuşmuşluğun varmı nereden biliyorsun ne yaptığımı ne ettiğimi kızıınca kızıyor diyorsun