var bi hayakiri o zmn videoda![]()
evet normalde bi tuhaflık var ama bilemiyorum bende tabi..ama yinede ne olursa olsun, ufak tefek müdahelerle ctr bambaşka bir araba oluyor..
o bana bgyı cok az gectım dedı:d
kanka ben ne bılıyım ewo nasıl gıdıyo:d
gokmen abının arabayı sız daha ıı bılıyosunuz ole dıyosanız oledır....bu adam nıye basmaz o zmn onu anlamadım?madem basmıcak 4 bes kere neden dener?dıger vıdeolarda makas fln atıyo delı gıbı ole neden surer?bu tmler yenı cıktıgında arkadasımın abısı almıstı 2000 agustos gıbı o zmndan berı tm bınmedım....standardı nasıl gıder 1.3 basan nasıl gıdser bılmıyorum malesef ama sız ole dıyosanız ok demekten baska bı yol yok.....
standart ı 280hp komple egsozla 310 civarlarını buluo ve bu arada 1360kgtork vs farkı var yani yaklaşman biraz zor yaptıklarınla
bana bidek hasan yasladı onunda canı sag olsun![]()
sımdı kardes kafana gore makara yapıyon galıba....ne demeye calısıyon yalancı fln mı?sevıyenı korumak yakısır sana,tanımıyorum senı ama sevıyelı bı ınsan olarak dusunmek ıstıyorum......bg yasını ıı tanırım sewerım o basmamıs demeseydı ınanmazdım emın ol...yasın basmamıs dedıkten sonra bende ole bı dusunce olustu...tekrar soruyorum bu adam neden basmaz?basmıcaksa neden 4 5 kere dener ben onu anlamadım...yasın basmamıs dedıgı ıcın basmadı olarak dsunuyorum ve bunları soruyorum benımde aklım karıstı....
makara yapmiorum kafama gore makra hic yapmiorum .. yalanci dicem bi durum yok ortada video var . bizde dedik gecemiyecegini sana ama kendi deneyimin tabiki agir basmis olamaliki savundun . neyse , bence sen denedigin arkadasa sor nie basmadin die . cnk aleni basmamis sen surekli hizlanirken onun gelip geri cekilmesi tekrar gelmesi bunu gosteriyor zaten . senden hizli ve guclu olmasa bu arac sen hizlanmaya devam ederken bu kabiliyeti gosteremez zaten .![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
3.30'a haksızlık etmişsiniz. gene de 3.30 kısa-uzun geçer.
biz 3 sene önce denedik330ci ve type r 220 kadar 0 dan type r geciyor egzos filtre hondata ama 230 dan sonra 330 acımasızca geçiyordu.(330 kullanan bendim)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)