User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
163 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Cooper s 2007 _ Mazda rx8 hangisi sizce?

ahmet3425
    Misafir
    zora geldiniz camur atıosun yok pisttemi yarısıcaz bilmem ne komik ya

bir arkdas demiski rx-8 cok gücsüz bir arac evet rakiplerine oranla gücsüz olabilir
    ama pist üzerinde kendinden 110 hp daha güclü bir arabaya karsı üstünlük sağlayabiliyor
    siz bu arabayı takdir etmeniz gerekirken yerin dibine sokmaya calısıyorsunuz ya onada EYW...

Alper D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bir arkdas demiski rx-8 cok gücsüz bir arac evet rakiplerine oranla gücsüz olabilir
    ama pist üzerinde kendinden 110 hp daha güclü bir arabaya karsı üstünlük sağlayabiliyor
    siz bu arabayı takdir etmeniz gerekirken yerin dibine sokmaya calısıyorsunuz ya onada EYW...

heheh.gülüyorum sadece böyle laflar konuşmayı hiç sevmiyorum ama zorla söyletiyosun.herkesin istediğine sevdiğine saygımız var illaki herkes farklı bişey sevmese bukadar marka olmaz.sen RX-8 alırsın onu seviyosun ben büyük konuşmayı sevmem ama bi RX-8 e kimse okadar para verdiremez.sende buna saygı duymalısın bence.

ahmet3425
    Misafir
    ben sana o arabayı al demiyorum sadece takdir etmen hakkını vermen yeterli ne demisler yiğidi öldür ama hakkını ver...

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten Rx-8'in ne olduğunu burda çoğu arkadaş biliyor,performans olarakta yol tutuş olarakta,hiçbir arabanın hakkı yenmiyor,ama olay devamlı pist organizasyonlarına dönüyor,M3'ü geride bıraktı diye bu arabanın M3'ten iyi olduğunumu gösteriyor?madem öyle bana rx-8 getirin,bende caddede içinden geçeyim,sonra Mini size göre dahamı iyi olacak,eşsiz zerafet vs vs..Ozaman sizde burda M3'ün hakkını yiyorsunuz,kalkış ve roll yapsınlar caddelerde bakalım ne olacak..
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben olayi anlatamadim . gordugun gibi senin de verdigin listede hepsi ayni zamanda donmus , pist degerlerini bi koseye koy al disarda alici gozuyle bak rx8 in yuzune bakmazsin . tam manada kiyaslarsan en basiti su 4 u ile bakim , iscilik , ikinci el vs vs ... bi arac kiyaslanirken bi noktada iise her kosulda ii demek diilki bu . pistte 1.31.8 de donmu donsun , kim bi bayiye gidip pist rekoruna gore araba alirki
    77 1:31.8 – BMW M3
    78 1:31.8 – BMW 535d
    79 1:31.8 – Nissan 350Z
    80 1:31.8 – Mazda RX-8

top gear testleride best motoring gibi muamma , hava sartlari esit olmuyo test zamanlarinda . Yine bazen best motoring insafli . gerci ondada Tsuchia hangi arabaya biniosa bilgi o araba ya 1. ya 2. ci

sonuc rx7 gibi sonu olcak bu rx 8 inde , amerikan motoru paklar mazdayi
    Yaw zaten ben M3'den falan iyi demiyorum rx-8'e aaaa nereye getirdiniz konuyu Sınıfında en dengeli araçlardan biri bunu dedim olay oldu.

Alıntı DoDo_hamann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten Rx-8'in ne olduğunu burda çoğu arkadaş biliyor,performans olarakta yol tutuş olarakta,hiçbir arabanın hakkı yenmiyor,ama olay devamlı pist organizasyonlarına dönüyor,M3'ü geride bıraktı diye bu arabanın M3'ten iyi olduğunumu gösteriyor?madem öyle bana rx-8 getirin,bende caddede içinden geçeyim,sonra Mini size göre dahamı iyi olacak,eşsiz zerafet vs vs..Ozaman sizde burda M3'ün hakkını yiyorsunuz,kalkış ve roll yapsınlar caddelerde bakalım ne olacak..
    Yahu kim M3 ten iyi bir araba dedi Rx-8'e ? Allah aşkını nereden uyduruyorsunuz bunları ? Ya bana rx-8 M3 ten iyi bir araba kim demiş göstersene ? Bu arada anlamadım sen std mini cooper s le , std rx-8 in içindenmi geçecekmişsin

ahmet3425
    Misafir
    gercekten kim dedi rx-8 m3 den iyi bende göremedim öle bir ibare??

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse dememis ortaya ole bi yazilmis ki ikiside ayni sureyi cikarmsi o bundan ii havasi verilmis . neyse top gear varda bi zaman cikarmislar 3 4 arac + puan yazilmis rxv8 e o elektrikli supurge motoruyla 1.38 cikarsa ne cikarmasa ne . fd fb lerin soyu tukenmek uzre yasatanda v8 le yasatio . istikrarli bi arac diil uzun vadede . 2 tur pistte donup cikardigi zaman dilimleri yaniltmasin kimseyi .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

rx-8 den 110 hp güçlü olupta ona pistte geçilen araç ne acaba ciddi bilmiyorum çok merak ettim
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu kim M3 ten iyi bir araba dedi Rx-8'e ? Allah aşkını nereden uyduruyorsunuz bunları ? Ya bana rx-8 M3 ten iyi bir araba kim demiş göstersene ? Bu arada anlamadım sen std mini cooper s le , std rx-8 in içindenmi geçecekmişsin
    M3'ü pistlerde ezdiğini öne sürüyorsunuz,demekki performans olarak M3'ten iyi izlenimini çıkartıyor bende diyorumki biz kendi şartlarımıza bakalım,sokağa çıkartalım hangisi hangisini ne yapıyor bi görelim
    Mini standart değil 225hp diyelim ama madem 231 hp'lik rx-8 343 hp'lik M3'e fark atıyor Mini'ye ne yapıyor görelim..
    Neyse uzatmaya gerek yok,herkesin zevki kendine inşallah güzel bir rx-8'niz olur,kısmet olurda bizde deneriz arabalarımızıiyi forumlar..
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DoDo_hamann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M3'ü pistlerde ezdiğini öne sürüyorsunuz,demekki performans olarak M3'ten iyi izlenimini çıkartıyor bende diyorumki biz kendi şartlarımıza bakalım,sokağa çıkartalım hangisi hangisini ne yapıyor bi görelim
    Mini standart değil 225hp diyelim ama madem 231 hp'lik rx-8 343 hp'lik M3'e fark atıyor Mini'ye ne yapıyor görelim..
    Neyse uzatmaya gerek yok,herkesin zevki kendine inşallah güzel bir rx-8'niz olur,kısmet olurda bizde deneriz arabalarımızıiyi forumlar..
    Evet ya ben öne sürüyorum Ezip geciyor M3 ü mahvediyor 106 gti da pistte birçok süper car gibi time yapıyor şimdi sen 106 nın onlardan daha performanslı oldugunuda cıkarırsın.Yahu arkadas burada kimse rx-8 m3 ten iyi demedi dedikki sınıfında dengeli bir araç top gear testinde aynı zamanı yapıyor m3 le.Mini standart değilse tabi gecersin doğan'a da para harca subaruyu geciyor.İnşallah amin hepimize allah istediği arabayı versin.

elektrikli supurge motoruyla 1.38 cikarsa ne cikarmasa ne . fd fb lerin soyu tukenmek uzre yasatanda v8 le yasatio . istikrarli bi arac diil uzun vadede . 2 tur pistte donup cikardigi zaman dilimleri yaniltmasin kimseyi .
    Yaw biraqqq yaa elektirik supergesiymiş v8 kıcını kaldırana kadar o elektrik supurgesi 400m 'yi tamamlıyor.
    VİVA ROTARY ,VİVA FELİX WANKEL

SERKANS
    Misafir
    piyasadan belli değil mi?
    dışarı çıktığınızda hangisinden daha çok görüyorsunuz?

ben hergün baya bir S görüyorrum ama Rx birtek balmumcuda bayinin önünden geçince vitrindeki kırmızıyı görüyorum oda sanırım 1 yıldır hiç değişmedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SERKANS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buda çok güzel bir mantık bravo

team_k20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tartışmasız rx8 hafiften oynadınmı cooper dan daha yakışıklı oluyo
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

team_k20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SERKANS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben hergün baya bir S görüyorrum ama Rx birtek balmumcuda bayinin önünden geçince vitrindeki kırmızıyı görüyorum oda sanırım 1 yıldır hiç değişmedi
    bence cesaret edip almıyo kimse değişik bi motor diye...
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yaw biraqqq yaa elektirik supergesiymiş v8 kıcını kaldırana kadar o elektrik supurgesi 400m 'yi tamamlıyor.
    VİVA ROTARY ,VİVA FELİX WANKEL

yaw birak allasen dunyada v8 swaplarinin en cok yapildigi araba rx serisi beaa
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw birak allasen dunyada v8 swaplarinin en cok yapildigi araba rx serisi beaa
    ahahah harbiden de öyle yaw.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadas golf gt si ıle rx8 le kafa kafa gittiğini söluodu.. o kadar verılerını yansıtamayan bı arac sanırsam bilgisi olan varmı?
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadas golf gt si ıle rx8 le kafa kafa gittiğini söluodu.. o kadar verılerını yansıtamayan bı arac sanırsam bilgisi olan varmı?
    Golf gt 170 hp 0-100 = 7.9 sn sanırım kendin bu sorunun cevabını verebilirsin

Golf GTİ ise 6.9 saniye buda golf gti ile rx-8 videosu...
    http://www.youtube.com/watch?v=qR7JYx-e2fI

Ama tabi RX serisinin en yavası diyebiliriz beklenen performansı veremedi.Performans anlamında hayal kırıklıgı

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben mazdayı seçerdim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)