User Tag List

Sonuçlar: Hangisi alınır ?

Katılımcı sayısı
96. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Citroen C4

8 8.33%
  • Citroen DS4

39 40.63%
  • Hyundai yeni i30

45 46.88%
  • Hyundai ix20

4 4.17%
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Citroen C4-Hyundai i30- ix20 hangisi alınır?

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Germanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankaradaki tum showroomlari gezdim 1 tane bile tam dolu otomatik ne benzinli ne dizel arac bulamadim yok satiyo
    bursada oturuyorum uşaktan aracı gittim aldım en çok orası ilgilendi diğer showroomlar renk getitiremesken uşak çiftçioğlu söz verdi ve getitirdi tavsiye ederim.
    (bu arada uşak bayi tanıdığım felan değildir sadece çok ilgililer ben çok memnun kaldım o yüzden öneriyorum)

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    citroenin otomatiğine bulaşma derim , çok konforsuz her vites atışta araba sanki öne yığılıyor , aniden gaza basınca motor dangalaklaşıyor vs...Henüz yeni i30 u kullanma şansım olmadı ama 1.5 era dizel otomatik sürmüştüm ve o kadar rahatsız etmemişti şanzıman...

sonuç olarak=cam tavan+otomatik vites kriterleri nedeniyle seçenekler azalıyor...aklıma lancia delta , bravo , 308 ve yeni i30 dan başka seçenek gelmedi...ben olsam lancia delta alırdım ama tabii karar senin...

DuSTeRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşında dediği gibi srs srp airbagler çok önemli saçma bir yorum yapmadan önce. birde kia'yı sokma araya demişsin sevgili arkadaşım hyundai ne ise kia'da odur tıpki audi ile vw gibi. teneke der herkes ama eski kasa 1.4 benzinli manuel i30un 1372kilo geldiğini kimse bilmez. sınıfının en geniş dingil mesafesine sahip otomobili ve yoldan çıkarabilene aşkolsun. biz kamyonun virajda bıraktığı yağda kaydık lancer tepelerken hatta tepeledik hızı kestik 110a düştük o hızla yan dönüp direkt kafalama orta refüje vurduk aynı hızla aracın airbagler açılmadı sürat yüksek olmasına karşın ancak aracın içinde yüksek darbeli bir hissiyat yoktu airbagler sanki açılması gerekip gerekmediğini anlıyo gibi. aynı kasa başka bir i30 ile tanıdık bir çift kemerler takılı 150 ile bariyerlere sürterek kaza yaptılar airbaglar patladı ve hamile kadın burnu bile kanamadan çıktı araç perte ayrılmasına rağmen. yani bu işte biraz bilmeden konuşana deneyip görmeden konuşan tayfa fazla. yeni i 30da eskisine göre donanım ve görsellik çıtasını 5-6kat yükselttiler. neyse biraz reklam gibi olucak ama vw ceo'su martin winterkorn'un yeni i30 hakkındaki düşüncelerini alalım....

http://video.mynet.com/hyundai_i30/V...irken/1448837/

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir hyundai kullanıcısı olarak tavsiyem hyundai i30 dan yana dır citroen kullanmadım ama peugeot kullandım evet güzel araçlar yapıyorlar ama hyundai nin de ufak tefek ama fark yaratan özellikleri var daha sessiz daha rahat hızlanıyor parçaları uygun
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

Emre Akçay
    Misafir
    Kia Soul'a da bakmanızı tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ix20ler de çok tatlı hyundai atak yaptı
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    citroenin otomatiğine bulaşma derim , çok konforsuz her vites atışta araba sanki öne yığılıyor , aniden gaza basınca motor dangalaklaşıyor vs...Henüz yeni i30 u kullanma şansım olmadı ama 1.5 era dizel otomatik sürmüştüm ve o kadar rahatsız etmemişti şanzıman...

sonuç olarak=cam tavan+otomatik vites kriterleri nedeniyle seçenekler azalıyor...aklıma lancia delta , bravo , 308 ve yeni i30 dan başka seçenek gelmedi...ben olsam lancia delta alırdım ama tabii karar senin...
    en yakın zamanda bir i30 ix20 veya muadili (accent blue elantra) bir araç ile test sürüşüne çıkmanızı tavsiye ederim

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i30 un test sürüşüne çıkmayı düşünüyorum , eve gelirken gördüm akşam bir tane , dibim düştü valla...

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulda avrupa yakasında olan arkadaşlara i30 otm dizel full modeli ile test sürüşü konusunda yardımcı olabilirim. bayilerle görüşüp bulamadım, göremedim, gittim araçları yoktu, trip yaptı yada müsait değillerdi gibi durum olursa benimle irtibata geçin yardımcı olurum..
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

gkm13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç aldınızmı.
    BMW

Minova
    Misafir
    Abi ismin germanci baktıgın arabalara bak hiç birini tercih etmem

Minova
    Misafir
    Alıntı DuSTeRo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşında dediği gibi srs srp airbagler çok önemli saçma bir yorum yapmadan önce. birde kia'yı sokma araya demişsin sevgili arkadaşım hyundai ne ise kia'da odur tıpki audi ile vw gibi. teneke der herkes ama eski kasa 1.4 benzinli manuel i30un 1372kilo geldiğini kimse bilmez. sınıfının en geniş dingil mesafesine sahip otomobili ve yoldan çıkarabilene aşkolsun. biz kamyonun virajda bıraktığı yağda kaydık lancer tepelerken hatta tepeledik hızı kestik 110a düştük o hızla yan dönüp direkt kafalama orta refüje vurduk aynı hızla aracın airbagler açılmadı sürat yüksek olmasına karşın ancak aracın içinde yüksek darbeli bir hissiyat yoktu airbagler sanki açılması gerekip gerekmediğini anlıyo gibi. aynı kasa başka bir i30 ile tanıdık bir çift kemerler takılı 150 ile bariyerlere sürterek kaza yaptılar airbaglar patladı ve hamile kadın burnu bile kanamadan çıktı araç perte ayrılmasına rağmen. yani bu işte biraz bilmeden konuşana deneyip görmeden konuşan tayfa fazla. yeni i 30da eskisine göre donanım ve görsellik çıtasını 5-6kat yükselttiler. neyse biraz reklam gibi olucak ama vw ceo'su martin winterkorn'un yeni i30 hakkındaki düşüncelerini alalım....

VW CEO'su Yeni Hyundai i30'a şaşırırken video izle - Reklamlar - Mynet - Video
    Hadi vw leri satıp hyundai alalım

vw ile hyundai kıyaslayanlara deli oluyorum hyundaı kım vw kim
    Yorum video ya karşı yapılmıştır yanlıs anlamayın

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Minova Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi vw leri satıp hyundai alalım

vw ile hyundai kıyaslayanlara deli oluyorum hyundaı kım vw kim
    Yorum video ya karşı yapılmıştır yanlıs anlamayın
    niye kıyaslanmasın vw tanrısal bir yapımımı var.. ulvi bir markamı.. senin benim gibi insanlar yapmıyormu yapıyor.. insanın yapdığı herşeyde her zaman rekabet olur herzaman boynuzun kulağı geçme faktörü vardır..

hyundai dediğin firma dünyanın en büyük entegre fabrikasına sahip markadır..
    hyundai dediğin marka amerikada en çok satan 4 bazende 5 inci marka yılına göre değişiyor..
    ameikada ay ortalamasındada daima ilk ona giren marka..
    en son hatırladığım nisan 2012 satış rakamlarında amerikada altıncı sıradaydı ay ortalmasındaki bu çok çok iyi bir rakam.. vw onuncu sıradaydı..
    hyundai deyip geçmiycen onunda kia sı var genesisi var amerika satışları çok iyi ortadoğu asya satışları çok iyi.. vw bu pazarlarda satış açısından geçen bir marka..

vw kötü bir marka değil gayet kaliteli bir marka ürün gamı elindeki marka şenliğide cabası ama abartmaya gerek yok.. türkiyeden değil dünyadan bakıcaksın olaya..
    adamlar her ülkenin maddi gelirine göre satış yapıyor
    hyundai amerikada genesisi satıyor sonatayı satıyor velostarı satıyor türkiye pazarında getzi accenti i20 i30 u satıyor köfte ekmek olayı...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i30 cok basarılı bir arac motor performansıda cok ıyı..

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i30 2013 ler şubatta geliyormuş.i30 1.6 dizel elite paket almayı düşünüyorum %90

yorumları okudum olumsuz bi yönünü pek göremedim.kullanıcı arkadaşların başka aktaracağı bilgiler varsa memnun olurum.2 hafta gibi kısa bi zamanım kaldı karar vermek için.
    barnak bassam olurmu ?

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DuSTeRo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse biraz reklam gibi olucak ama vw ceo'su martin winterkorn'un yeni i30 hakkındaki düşüncelerini alalım....

VW CEO'su Yeni Hyundai i30'a şaşırırken video izle - Reklamlar - Mynet - Video
    güzel paylaşım. adamda şaşırmış bunu hyundai mi yapmış diye
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok

FaTiH44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski hyundai yeni citröen sahibi olan biri olarak citröen öneririm.hyundai kötü değil ama kalite bakımından bence citröen bir adım önde.i30 u da test ettim,ama c4 gibi konforlu ve kaliteli değil.C4 otomatik şanzımana alışmak gerekiyor biraz alışınca gayet keyifli.
    03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
    14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
    17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG

13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı halilcan9455 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel paylaşım. adamda şaşırmış bunu hyundai mi yapmış diye
    adam bunu hyundai mi yapmış diye şaşırmıyor bunu biz yapamadık bmw yapamadı diyor boynuz kulağı geçmiş diyor kibarca ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

cnrsrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i30 yada ds4 alırdım , bu arada bilginiz vardır sanırım ds4lerin arka camları açılmıyor
    cnrsrn:
    195 40 16 yı bi koycan
    harbi nokta

turgay.ozgur:
    böbrek taşınada birebir olur
    çukurlarda dökersin
    ameliyatsız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)