i30 kesinlikle çok kaliteli ve çok dolu bir araç oldu. garanti şartları ve süresi, yeni tasarımla birlikte malzeme kalitesini üst seviyelere çıkardılar.
her iki aracı test edin zaten en iyi kararı siz verirsiniz.
Citroen C4
Citroen DS4
Hyundai yeni i30
Hyundai ix20
i30 kesinlikle çok kaliteli ve çok dolu bir araç oldu. garanti şartları ve süresi, yeni tasarımla birlikte malzeme kalitesini üst seviyelere çıkardılar.
her iki aracı test edin zaten en iyi kararı siz verirsiniz.
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
İki Citroen'de güzel,DS4 kalite hissi yüksek malzemelerden yapılma ve tasarım yeni ama arka camların açılmama gibi bir garipliği var, ayrıca cam tavan eksikliği varmış(kendim için önemli bir detay cam tavan, yoksa içim basılıyor,sıkılıyorum) Yeni i30 gerçekten çok başarılı, çoğu yönden geliştirilmiş, alman otomobillerindeki tokluk hissini vermeyi becermişler. (Çekik gözlülerde bu his çoğu zaman eksik kalır) İx20 bu seçenekler arasında biraz daha alt segment gibi duruyor, ayrıca çok yüksek tavanıyla bence hoş durmuyor ama sizin önemli hususlarınızı karşılıyor(cam tavan+otomatik şanzıman)
Sonuç olarak yeni İ30.
i30 yada c4 aynı segmentler c3 ve i20 kıyaslanır çünkü onun segmentte eşdeğer rakibi odur..
ds4 ise hyundainin ix serisine denk geliyor yani her şeyi segmentindeki rakibiyle kıyaslamak lazım..
i30 ve c4 arasında kalırdım yakıt değerleride zaten hemen hemen aynı fikrimi değiştiricek tek şey tabiki donanım fiyat eğrisi olurdu.. olabildiğince en dolu aracı en uygun fiyata almaya çalışırdım.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
neden kafamın karıştığını az çok anlatıyım.
ilk olarak ix 20 ne alaka olabilir şöyleki tam dolu cam tavanlı otomatik bi bayan için gayet iyi bi araç buyrun linkte 2 inci eli gayet uygun fiyat
Hyundai iX20 1.6 Prime 2011 Model 40.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 87890448
c4 ve i30 u donanım olarak karsılastırırsak yanlıs hatırlamıyorsam aynı fiyatlarda sadece i30 un bir iki fazlası var. ikisininde tipi hoşuma gidiyo oyuzden kararsızım.
ds4 e gelirsek aslında cok beyeniyorum ama benim için cam tavan cok önemli ondada o yok niyeyse.
Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var...
Bunlar arasından DS4,alternatif olarak Kia Soul,Kia Venga bakılabilir.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
yeni i30 çok güzel ama full modeli içinyanlış bilmiorsam 60bin istiyorlar bir hyundai için çok para
bana göre
İkisinede binmedim hiçbir bilgim yok,ama alacak olsaydım o dolulukda i30 alırdım,çok hoş görüntüsü var,bence .
İnşallah gönlüne göre bir araca sahip olursun![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
aklıma birde şu geldi c4 olsun ds4 olsun ix20 olsun hepsinin 2. el satılık bir sürü ilanı var ama nedense i30 un bir elin parmağını geçmeyecek kadar ilanı var. bu i30 u alanların gayet memnun oldugundan olduğundanmıdır nedir durum ?
eski i30 larda öyle fazla yok satılıkda çünkü sorunsuz rahat araçlar.. ben daha i30 un kronik bir sorununu duymadım zaten başlı başına ayrı bir kesim hyundai grubu içinde i30 cular kendilerine ait özel siteleri forumları bile var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Her iki aracıda test ettim kullandım.
i30 c4ün bir gömlek üstünde (donanıma falan tav olmadım) önyargı ile bakmayan herkes incelediğinde anlar zaten bunu.
Eşşek gibide 5 sene garanti veriyorlar.
airbagler ikiye ayrılır srp ve srs diye..
srp airbagler genelde bu eski nesil araçlarda bulunan airbag tipleridir. srp de kısaca emniyet kemeri takılı olmadan hava yastığı açılır
srs de ise zaten açılımındanda anlaşılıcağı gibi supplementary restraint system yani ilave sınırlama sistemi ondada airbag tekbaşına aktif olmaz airbagin aktif olması için sıralı unsurlar silsilesi olması lazım emniyet kemeri emniyet kemeri gergi sistemi fren beyni varsa araçda koltuk ağırlık sensörü gibi şeylerin hepsinin çalışır durumda olması lazım bunlardan biri devrede değilse yani misal emniyet kemeri takılı değilse airbag çalışmaz..
Ankaradaki tum showroomlari gezdim 1 tane bile tam dolu otomatik ne benzinli ne dizel arac bulamadim yok satiyo
Yeni i30 gerçekten çok dolu ve çok güzel
Kesinlikle i30 derim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)