Neyse m3 culer hadi cikarin bakalim horozlari bi kapistiralim bi video esliginde yorumlayalim daha zevkli olur![]()
Bi M3 um olsa bu mesajdan sonra direk konuyu degistiririmne rollü arkadas. saatte 250km hizla cayimi icerken muzigimi dinlerim koltuk isitmadan popomu isitirken bi yandan da yellenirim ayni esnada is toplantilarimi arac ici telefonumdan canli olarak blu tuut ozelligi ile yaparim falannnnn filaaannnnn
Merakla bekliyoruz Mehmet![]()
İyide ben konuya anca dahil oluyorum arkadaşlar. Modlu m3 varmı? yok. Yani Mehmetin s2k kadar çaba harcanmış bir m3 zaten Türkiyede mevcut değil. Bir arkadaşımız vardı, sarı m3 ancak sanırım oda projeyi bitirmedi.
Diğer bir konuya gelince m3 stock halde dahi 285 leri görebiliyor. Yani gideri oldukça olan bir araç Onuda kısanın kısası bir şanzıman ve diff ile yarışa soksak ve 270 de kesmesini istesek, ciddi yürür demi?![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
s2k ok anlik tepki ani tepki ona da ok.fakat kontra verdiklerinde hicbiri toplayamadi,sebep nedir? Sert tepkili diye,yumusak kontra mi kurtarmiyo? Yoksa baska bi sebebimi var ?(gec verilen kontra gibi)Bitanesi ztn frene basmanin kurbani olup direk girmis yandan onun ztn kurtariri yok aci da darmis da,merak ettim.Kullananlar yorumlayabilirse sevinrim.
@yigit
adamlar 60la girmiyo viraja moruk illa + g etkisi vs vardir yuksek hizda kopmak bambaska bisey..
- K -
________
Dr.Ecu
@onur bmw yi kullanan s2000 ini çok zor kullanır s2000 kulllanan m3 kolay kullanır kontrol bazında.dengesiz bir araç olduğunu biliyoruz zatende o videodakiler estante yapayım derken enteresan bir sonuca ulaşmışlar onu diyorum yoksa arac fizik kurallarına göre gitmesi gibi gitmiştir. virajdan çıkıyorsun totoyu attıram derken totodan oluyorsun bence çok büyük bir mallık videosu olmuş güzel araç mındar olmuş![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bende bolton s2k var bir e46m3 ile denemek isterim dosthanece!!!
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
Birde o yukarıdaki viraj çok efsane bir virajdır.
Yukarı doru çıktuğınız bir yolda ve viraj yolun eğimi bitip aşağı eğim almaya başlıyor yani tutunma çok, çok azalıyor fiziki bir kural orada ne dönen araçlar var daha.
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
s2000 ci arkadaşlar bende sizle denemek isterim maksat araçları görmek muhabbet etmek varsa denemek isteyen deneyebiliriz zaman farketmez![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)