eğer 2 side stok sa m3 gözünün yaşına bakmaz geçer gider ama s2000 dolu ise 200 km ye kadar bir çekişme olur ondan sonra m3 hade ben sıkıldım bu işten der uzar gider nokta olur bizzat denenmiştirm3 son süratte 300 km yi rahat gören bir makinadır
eğer 2 side stok sa m3 gözünün yaşına bakmaz geçer gider ama s2000 dolu ise 200 km ye kadar bir çekişme olur ondan sonra m3 hade ben sıkıldım bu işten der uzar gider nokta olur bizzat denenmiştirm3 son süratte 300 km yi rahat gören bir makinadır
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
e46m3 ün stock ta geçeceği aşikar bunu kabul etmemek çok mantıklı değil zaten eden de yok heralde.
Asıl olay 2.0tl bir makine ile 3.2tl bir makineye göre ne kadar başarılı olduğu asıl konu.
Yüklü olayına gelince onunda çözümü var UT m3 ile SUS s2k dener hep beraber görürüz![]()
402mt İstanbul Park ısınma kalkışı 13.6xx sec
402mt İstanbul Park n/a s2k Best time 13:407 sec
çok mantıklı bi yaklaşım olmuşş.. daha önce s2000 bınmıs olup suan m3 sahıbı bırısı olarak ve bu denemelerı cogu kez bızzat kendım yasadıgım ıcın.. m3 ile s2000 stock da herturlu m3 tabıkı .. ama iş yüklenmeye gelırse.. çok sacma bı durum alıyo konu..
veya şuda olabılır s2000 ni yüklemek yerıne masraf olmaması acısından söyluyorm m3 ün vanoslarını sokelım veya bagaj a yük koyalım ne bılıym mesela bıjonları gevsetelım .. o zaman tabıkı s2000![]()
ben s2k da severim ama m3 daha çok severim
ztn birkere segmentleri farklı burda tabiki s2000 ile m3 e yakın gitmek zevktir ama bırakın s2000 i güzel hazırlanmış bir 106 gti da m3 geçebilir belki
bence asıl düşünülmesi gerekende 2 aracada aynı işlemler yapıldığı zaman sonuç ne olur ?
m3 çok severim yazmadan edemedim![]()
Team PAŞAOĞLU
M3 r de geçer arada bildiğin 100 hp fark var yapmayın etmeyin
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
saçma bulanlar olsa da gayet mantıklı acıkladınız durumu. ek olarak m3ün fiyat s2000den çok fazla falan olsa dicem evet s2000le m3 e yakın gidebilmek bile keyiflidir diye de fiyatlar da yakın 3.2lt olması m3ün suçuymuş gibi yazılıyor. modifiyeli bir s2000 ile stock m3 geçmek neden keyifli oluyor onu anlamadım ben
Arkadaslar neyi tartisiyorsunuz gunlerdir?
Ulkemizde bu iki arabaninda temizlerinin fiyatlari birbirlerine cok yakin veya ayni..
Geri kalan kisim tamamen kullanicinin ne bekledigine bagli...
Biri hacimli kendini ispat etmis fazlasiyla donanimi olan bir araba digeri hacim olmadan farkli tasarimiyla ortaya cikmis bir araba..
Birinde hacim var agir..
Digeri hafif devir donuyor vtec teknolojisini kullanarak harikalar yaratiyor ama ici filan kotu arabanin arkadas..
Bende m3 umu yeni sattim hatta sattiktan sonra s2000 mi alsam dedim...
Ama bundan sonrasi tamamen kullanicinin ne istedigine ne bekledigine bagli...
Ben konfor ozellikte olsun istedim
Mesela mehzent m3 alamazmi alirdi onun zewkleri farkli dewir donsun yukliyim param olunca diye dusundu sewerekte gazliyor.
M3 un bana gore tek eksisi bu karsilastirmada bakimi biraz daha agirdir s2000 e gore birde yakiti biraz daha uzer onun disinda bir cok yonden s2000 den ustun oldugu asikar zaten
Ama s2000 alinmaz *** kakami kesinlikle oyle degil biraz kullanicin tarzi giriyor araya...
Ben hacimden yanayim![]()
Mehmet kankacim bi ara sikalim soyle dosta dusmana karsi![]()
e46 m3 kullandınmı hiç ezberden mi konuşuyorsun
herkes daha yüklü makinalarla çıkıyor derken s2k ile typr rocco vs. arabalar çıkıyor ne alaka yani birde bi dünya video koymuşsun da stock s2k dan bahsediyoruz
stock stock stock
abicim ağzına sağlık m3 ün 2 pistonunu söksünler aynı kiloya getirsinler m3 gene saplar
özgür abi sen yapma ya
yarım tona yakında ağarlık var atmosferik arabadan bahsedioruz dikkatini çekerim
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
sene 2005 başka bi forum hemen hemen aynı post
1.6 makinayla 2.0 2.5 3.0 makinalara göre ne kdr başarılı olduğu asıl konu diye![]()
vti vs dierleri
kimse s2000 i boklamıyo ztn üzerlerindeki makinanında ne kdr değerli ve keyifli olduğunu biliyo
yüklü makinalarda iş para çokomel eğrisine bakar kim fazla harcar iyi ayar yaparsa o yürür
sonuçta iki araç içinde çok iyi setuplar var yada hazırlanabiliyo
maksat stck vs stockmühendislik yada tasarım tarışması değil konu
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Yazdıklarımı daha dikkatli oku istersen abicim daha güçlü ve daha yüklü yani 2000cc atmosferik başka bi makina varmı örnek ver hani biliyorsun yaa !! 320,325 değilde neden m3 konu oluyor anlamadım diye öyle yazdım ve yine söylüyorum ikiside stock konuşulması bile yanlış bence bilen bilmeyen binen binmeyen herkes yorum yapıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)