1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
aynen bende zaten o gecer bu gecer demıyorm denemek lazım merak edıyorm bende..
UT de böyle bsey baya ugrasıldı emek verıldı
http://www.techturkey.com/forum/proj...a-project.html
Biliyorum yaw araciciddi emek var.. Ama iste nedense s2000 i sansli goruyorum
![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
aslında bu işin zevklı tarafı sadece ızlemek bırak mıllet ugrassın yapsın bende cıkıp delı gıbı rollıng yapıyodm okadar tartısma o bu fılan ama gerek yok dısardan daha zevklıymıs..![]()
merak ettim ya la..
(kendımı avutuyorm la olsada bı dolu makına gazlasak rol yapsak.. yanlasak bseyler yapsak heycan olsa..![]()
yok abi bu forum ortamında bi cümleyi cok baska sekilde anlıyorlar her zaman ben kendimi daha hiç ifade edemedim burada ne yazsam cok baska cevaplarla karsılastımbende sadece aralarında bi espri mi yoksa gercekten 6 da kesici de son hız ne görmüş merak etmiştim hepsi bu
![]()
MUSTAFA HAN ATEŞ
O 46 M3 e92 M3 le falan yürüyemez ilk olarak onu geçiniz. ZINKK.
E46 CSL tutunamıyor extra hafif olmasına rağmen. Kilolar eşit E92 ile E46 m3 ün.
Avantajı nerde atmosferik olarak 430 HP mi olmuş e46 m3?
Ha bakın şunuda diyorum M3 ün devri s2000 in devrine uymayacak. Mehmet tahminimce 2 de 80 de basmak isteyecek vs vs. Devirler tutmayacağı için M3 ne kadar dolu olursa olsun atmosferik mehmetin devrinde basacak ve üzülecek gibi geliyor bana.
Ama E92 ile E46 kafa kafaya gider hah buna güldüm allahda sizi güldürsün.
Ben e92 ilede 46 ut ilede denedim ut 220 den sonraki gidişinde ufak bir eksiklik vardı eğer o sorunu hallettiyseler 92 kadar gidiyordu. Ama 80de basarsa m3 için sorun olabilir fikrine katılıyorum 70 iyidir ortası veya 60-80 ikiside denenebilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)