Golf 3 Gti'ı ilk aldığım zaman stock halimde manuel passat 1.8 t ile denediğimde 2 boy felan zor geciyordum. Honda civic 1.8 140 hp manuel type-s le denediğimde 180 e kadar 7-8 boy geciyordum. Buyrun hesabını siz yapın
Golf 3 Gti'ı ilk aldığım zaman stock halimde manuel passat 1.8 t ile denediğimde 2 boy felan zor geciyordum. Honda civic 1.8 140 hp manuel type-s le denediğimde 180 e kadar 7-8 boy geciyordum. Buyrun hesabını siz yapın
Vw Cc & Mk 5 Gti
passat rahatlıkla gecicektir.
turbo farkı ile passat geçecektir bence de...
1.8 hb demişsin ama manuelmi i shift mi i shift ise 0 400 metrede bile 2 boy yer manuelse daha farklı olabilir
bu çok iddaalı olmuş ya))
turbosuz 1.8 i ni yine aynı arkadaşımın civic i ( 1.6 sedan ) eleğe çeviriyorduburadan acaba bir hesap yapılabilir mi kullanan arkadaşlar bütün araçları bı denklem kurabilir belki..
uzunda rahat geçeceği kaçınılmaz zaten 1.8 t ' nun civic 1.8 i
denemek görmek lazım
Walla bu passat elek eder filan diyenler neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum.
Dün akşam VTi ile denedik. arabalar 2 şer kişi. bende ses sistemi yarım depo benzin + bi kaç malzeme vardı. 70 80 den basınca vti ancak 2 boy geçiyor 180 e kadar.
Bu passatlar eğer vti veya type r geçiyorsa dediğiniz doğru
Varsa oynanmamış passat deneriz.
konu hort olmuş ama bende 1.6 cıvıc leri merak edıyorum. 1.8n/A passat var. benle birlikte ağırlığı 1.5 ton nerdeyse . 16' fakat öküz ağırlığında jantlarıda var. izmirde denemek isteyen varsa deneyelim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)