FEYM Nickli Üyeden Alıntı
abi 208 de de bluetooth kiti, usb girişi, fotoğraflarınızı bile slideshow eşliğinde oynatabilen dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, üzerinde gti logosu kabartmalı parçalı suni deri koltukları ve kırmızı dikişli konsol kaplaması, sadece lüks spor araçlarda görebileceğimiz emniyet kemerleri, sonradan momo, isotta gibi firmalarda bile bulamayacağınız kalitede direksiyonu vs. var cuprada olmayan... bunlarda maliyet sonuçta... sonuç polo gti da ibiza cupra da 208 gti da her gördükçe sevindiğim ve beğendiğim başarılı araçlar... herkesin beğenisine gene göre değişen ama ortak noktaları keyifli ve hızlı makinalar... bende alıcağım zaman fazlasıyla inceledim diğer seçenekleride ve kendime 208 modelini daha uygun gördüm 6 ay önce izmir oto fuarı için getirtilen modele 57.000 tl verdim geçtim... benim gözümde verdiğim her kuruşa değer bir araç :) keşke tutucu koç zihniyeti cesur olup fiesta st modelini , abarth punto yu filan getirse türkiyeye daha çok hothatch seçeneği sunulsa ama malasef ne fiat ne ford bu konuda çok tutucular...