dostum senin acilen yeniden Google araması yapıp iddialarını gözden geçirmen lazım.
önce bmwde getrag şanzımanı yoktu şimdi M3 te oldu, eeee kardeş daha başka neyde olacaktıki? :) zaten bizimde farklı bir iddiamız yoktu ,bmwde olmadığına dair iddiası olan sendin,şimdide var diyensin.
sonra vw de 2012de yağlı şanzımana geçildi dedim yok öyle bir şey dedin, aykan adana vw aramam 2dk aldı sonuç aynende öyle 2012 sonra vw dsgler bak bakim yağlımıymış değilmiymıiş.
en son olarakta hocam miniyi kim üretiyor Tofaş flnmı aldıda haberim yok ben en son BMW üretiyor biliyordumda? :) onuda geçtim akabinde yazdığında yanlış BMW asla psa motoru kullanmadı, psa olmadı demişsin.
ben sana modeline kadar yazmışım yine bakıpta googledan bir arim acep yanlışmıyım yarbay doğrumu demeden uydurmuşsun.
bak bakim hocam varmıymış yokmuymuş? İngilizcen yoktur diye zahmete girip Türkçe link buldum oku bilgi sahibi ol netde tanımadığın adamları kendi yanlışlarını saydırarak başkasını haksız çıkarma çabasında olma diye.
http://www.otogündem.com/ekonomik-seride-sporcu-keyfi/
tatmin oldunmu? sendeki bilgilerin ne derece doğru, bendekilerin ne derece yanlış olduğunu sanırsam anladık artık :)