997TT Nickli Üyeden Alıntı
Kısaca yazayım;
Bende o trafıgın ıcındeydım,ilk cıktıgımda "41" aracla cıktım,2.seansım 36 ıdı sanırım...
Gecıs yapmadım mı? 1 turda 12 arac gectıgım oldu... Sure cıktı mı? E olmadı tabı ama bu kadar kalabalıkta sure cıkmaz onun ıcın zorlanmaz. Zorlanırsa temas dahıl herseyı goze almalı pılot.
Armagan;gecısını ızledım. Tpş olsa dert yok,fıstık gıbı bır take over ancak halk gunu :(
Adam son apeks de sende arkadan gelıyorsun. 106 pılotu gormemıs demeyın,adam 2-3 kez senı kolluyor,oyle 8 de bır baktım yok a bır baktım gelmıs olmaz. Yanı 106 pılotu senı goruyor ancakkk sevgılı kardesım adam daha apexse yenı degmıs ve hızlı(kendı aracına gore) yanı yarıs cızgısını gectım fızık kuralı geregı saga acılmak zorunda,sen ne yapmasını beklıyordun? Sola acılamaz kı o hızda.... Tamam sende hızlısın ama beklemesı gereken sensın,o degıl.
Ha bak bu 8 ın gırısı 9 un yada herhangı bır vırajın gırısı olsaydı ve senı gordugu halde kapıyı kapasaydı tabırı caızse pustluk etmıs olurdu(arkadan hızlı geldıgını dusunuyoruz,ıkı esıt hızdakı srac ıcın degıl).
Pıstte kı yazılı olmayan kural budur,saygıdır.
Mesela bız onurla "7" tur tampon tampona gıttık,yarım sanıyelık frenı gectım lıft off da bıle carpısacagımız yakınlıkta,ama ıkımızde bırbırımızı ıyı tanıdıgımız ıcın gaz kesmedık,ne zaman bırını yakalasak,takıp mesafemızı ya actık yada sag sola ayrıldık.
Ben ozel seans ıcın kıcımı yırttım 3 gun,mesaı harcadım,14 kısı ancak olduk,4 kısı daha bulsaydık o hayal gerceklesırdı,artık bır dahakı sefere.
Kısaca;106 da sorun yok,sadece bu kadar kalabalık seansda sure olmaz,sende strese gırmezsın :)