Dönerken keşke şuna bi spor amortisör falan taksaydım diye içimden geçirdim zaten, öyle bi yana yatma yok yada ben koltukta duramadığım için öyle hissettim :)
Yiğit Demir Abi çıkmadımı piste, ben erken kaçtım görmedim ama sıradaydı aracı
güzel gündü, frenleri yedik bitirdik ayrıca dsg çok ısındı en iyi geldiğim turda D seansı içinde wites boşa attı kendini rezil bir durumdu son iki wirajda saçmalamış oldum böylece, kasmadan 2.40 geldi daha iner ileriki organizasyonda. bu arda beyaz rocco aracım.
458 le gt3 ü izlemek keyifliydi, 106 şaşırttı, type-r az kaldı ön çeker rekorunu alıyodu tebrikler.
leon bir ara önümdeydi çizgi çok başarılıydı, xsara bilinçli hazırlanmış bir araç kemal beyde gayet temiz kullanan bir arkadaş tebrikler.
mawi vette için diyecek bişi yok çok güzel bir araç ne olursa olsun org larda görmek isteriz.
canın we yıldırayın csl ler rüya gibiydi maşşallah ikisinede.
tanzer kardeşime, buğraya we emeği geçen herkeze teşekkürler.
mayısta görüşmek dileğiyle
Maşallahı var videoyu 2.15-2.25 arası replay yapıp duruyorum sırf sesi için :D
Selamlar,
Bayağıdır bu Peugeot ile olan mevzunun tartışması oluyor da, kendi fikrimi belirtmek isterim, öncelikle yanlış anlamamanız dileğiyle.
Benim şahsi görüşüm, orada sizin hata yaptığınızdır. Avrupa'da bir çok pist gününde sağdan overtake'i bile yasaklarlar. Oralarda bu hareket muhtemelen size siyah bayrak ile beraber bütün gün için pistten men getirirdi. Eğer test day veya yarış gibi bir mevzu olsaydı (katılan herkesin yarış lisansı olduğu bir durum), yaptığınız da bir problem olmazdı. Ancak eğlence için yapılan pist gününde önünüzdeki daha yavaş arabayı geçmek için yapılacak doğru hamle bu değildi. Sizin yapmanız gereken, hele 8.viraj gibi trickli bir virajda öndeki aracın sizden yavaş olduğunu görüp, sürücünün de tecrübesiz olduğunu düşünüp, arkadan yavaş gelmenizdi. Önde ki peugeot zaten çizgisinde gidiyor, Süre yapmak isteğinizi anlıyorum, ben de bir çok kez hata yaptım bu hırs ile ama bu maalesef hata olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yol vermek istese bile o virajın yapısı itibarı ile sola geçip yol vermesi pek mümkün değil. O yüzden sizin daha yavaş yaklaşarak bekleyip, düzlüğe gelince aracın solundan geçmeniz gerekirdi.
Dediğim gibi sadece fikrimi belirtmek istedim, olaydaki kimseyi tanımam etmem sonuçta :) Her hata da bir tecrübedir. Bir daha ki pist günü umarım uygun boşluklar yakalayıp dilediğiniz zamanı yaparsınız :)
Salih
https://www.youtube.com/watch?v=MOQB5gdHMFU
https://www.youtube.com/watch?v=MOQB5gdHMFU
Sesi efsane bence de
Çıktım Serhat
Senin flybye larını seyrettim muhteşem gidiyordun.zatan sese diyecek bişi yok.:)
İlk pist günüydü ***** arabayı hem biraz tanımak hemde eksiklerimizi ve ters giden bişi varmı diye kontrol amaçlı turladık.Frenleri yetiştiremedik vakit kalmadı eski balata yeni disclerle girdik bu sebeple pek freni kasmadık.zaten yandı feredo 2500 ler :) Bu işlere uygun olmadığını bir kez daha kanıtladı bana.
Aracın süspansiyon setingleri çok kötüydü ve sürekli virajlarda kaydık.hiç tutunamadı araç.burdada eksik ve yanlışlarımızı görüyoruz düzeltecez.Ama bence en büyük sorunumuz motor yağ ısısıydı yine.yağ soğutucumuz olduğu halde yetmedi 130 dereceye dayadık yine.bunuda bir şekilde halledeceğiz.onun dışında eğlenceli bir gündü ben keyif aldım.tadı damağımda kaldı.çektiğimiz videolardan yaptığımız süre 02:27 ama tranponderli süre değil tabiki.bu araç için iyi bir süre değil eksiklerimiz giderip tekrar deneyeceğiz ayarları aracı kontrol edeceğiz kısmetse.
Şimdilik yaşadıklarımız bu kadar,bir dahaki etkinlikte görüşmek dileğiyle :)
1.4 tsi cupraya özgü; fren, lastik ve yağ soğutucu öneriniz varmıdır
yanlış anlamayında bence çok sert hareket yapmamak için orda yoldan çıkmış diğer araba zaten çizgisinde değil diye düşünüyorum
ayrıca bu olayı boşuna tartışıyorsunuz herkes kendince haklı ama halk gununde yapılıp yapılmaması tartışılabilir bir durum halk gnu olduğundan burda arkadan gelenin daha kontrollu olması gerek ondeki zaten çizgide gidiyor yol verir veya veremez bunu arkadan gelen bilemez
aracı ben sürüyordum, aslında amacım öndeki aracı geçmek değildi, amacım 11. virajı olabildiğince hızlı dönmekti fakat o virajda videoda görüldüğü üzere hala çizgiyi tutturamıyorum, ve ara Armağan Abi gibi istemeden olsada öndeki aracı pist dışından geçmek zorunda kaldım, tehlikeli bir duruma sebebiyet verdiğim için üzgünüm, daha dikkatli olacacağım.