buğra abi 200sx le geliyoruz bizde :)
sabah kaçta pistte olmamız lazım ?
buğra abi 200sx le geliyoruz bizde :)
sabah kaçta pistte olmamız lazım ?
Gtr yetişmedi bu sefer leon 1.6tdi ile koşturucaz daha yavaş araba varmı piste çıkıcak olan?
10:00 ilk seansındayım ben. Yiğit siz de ilk seansta mısınız? RS Trophy'le niye çıkmıyorsun?
Izleyiciler icin sabah saat 10 itibariyle tum girisler baslayacak akabinde ilk seans piste cikacak .
Yiyecek ve icecek ile ilgili cesit ve secenek birhayli mevcut arkadaslar bilginiz olsun bu sene sizleri daha da iyi agirlayacagiz insallah.
Yıgıt kac sene oldu Megane'ı alalı? Arac makyajlandı,seneye yenı kasanın teaser ı cıkıcak... Benım kız okula baslıyor...
Sen hala alkantara-muzık sıstemı vs vs...
Ah Trophy ahh... :(
Bıtmeyen nagmeler sarkısı gıbı,habıre proje babam proje :( Bı durul yahu... Yurusun sonra baska seylere atla.
3-4 sene once alınca gozlerım yerınden cıkmıstı,ıste tamam dedım. Hatta taksı dıyordum nazar degmesın dıye.pıstlerde esıp gurlıyecek dedım ama... Aynen ahh oglu ahh...
Youtube'a birkaç video ekledim. İzleyebilirsiniz.
Pist Günleri Mazda Rx8 Honda Civic Type-r Toyota Gt86 Intercity @İstanbulPark 12Nisan 2015 - YouTube
Valla Type-r'ı ben de çok beğendim. Maşallahı var :)
Type-R Serhat Y'nin Type-R mı?
Devamı da gelsin videoların
2:20 M3 için çok çok iyi...
2.26 dönen type-r hangi typer? buraalardan mı ? maşallah
2.26 kusur bisey yapmisim A seansinda fwd rekoruna 1 sn.kalmis. Anlik turlarimi gorebilseydim kasardim daha fazla rekor icin ama kismet degilmis, bidahaki organizasyona bakicaz. Guzel yaristi brz ve gt86 ile keyifli gazladik cok basariliydi ozellikle brz nin yol tutus harika olmus cok emek harcandigi belli.
Megane rs çıkmayacak deniyordu çıktı mı piste?
Yazim hatasi megan yerine leon 1.6 tdi ile cikti sistemde duzeltildi simdi .