Armageddon Nickli Üyeden Alıntı
Buğra öncelikle şunu söyleyeyim ben de uzun yıllar pazarlama satış müdürlüğü yaptım, şu anda genel müdürüm ve bildiğim bir şey var. Müşteriler her zaman pazarlamacıya (ister hizmet ister malzeme olsun) yeni bir şeyler öğretir. Bana saygı gösterin ulan, bana işimi siz mi öğreteceksiniz diyen satıcı müşterisini kaybeder. Biz senin yıllardan beri, bizim de taktir ettiğimiz şekilde yaptığın organizasyonu hep destekledik, hep yanında olduk. Ama burada defalarca "öndeki dikkat etsin, arkadaki araca yol versin, kategoriler olsun, bu kadar çok araç aynı anda çıkmasın" vb gibi eleştiriler oldukça hep "En iyiyi biz biliriz arkadaşlar yıllardan beri organizasyon yapıyoruz" dedin... Benim tavsiyem bu yoldan gitme, her şeyi en iyi sen de bilemezsin, ben de bilemem, bazı şeyler denenip bulunur. Bir pazarlamacı en son "madem benden mal almıyorsun sen de şöyle şöyle şöylesin" de dememeli...
Armağan O siyah bayrak sana gösterilmeseydi hedefin başkaydı ve bil 40 kez daha aynı gün olsa 40 kez daha sana o bayrak sallanacaktı .Bana bunu yazmadan yerlerdi değiştirelim sen ve eşin günlerdir facebookta, sen burda forumda karalama aşalama ne varsa sölediniz şu saate kadar ne yazdım ? heh işte o kısımdan sonrası Müşteride müşteriliğini bilecek kısmı .... üzgünüm armağancım marketten elma almıyosun bende kasiyer değilim karıştırma .
Gelelim diğer konulara.... İlk seans bir manyaklık yapıp ABSyi kapadım evet ve ilk virajda zaten ne olduğunu gördük, spin attım. Sonraki virajda da spine yaklaştım ama atmadım. Ondan sonra da spine yaklaşmadım bile... Sonra seans sonrası beni yukarıda söyledin gibi çektin konuştun, drift yapıyormuşsun dedin... Buğracım, sen driftin nasıl yapıldığını çok iyi bilirsin. Frenajda tekerleri kitleyen araca "drift yapıyor" diyen arkadaşların bence bir kulağını çekiver... Bu arada virajların %50sinde arabanın kıçı atmadıysa abssiz kullanmayı epey ilerletmişim demektir sevindim.
İkinci seans... Her zamanki gibi gittim, normal. Çok mu hızlı gittim?? Hayır 2:19 yapmışım zaten. Ben Ankara'dan 1 gün önceden gelip otelde kalmışım, sabah arabayı yıkatıp seansa gelmişim. Sonra tabi ki piste çıkınca gazlayacağım. Ben bazıları gibi binlerce tur atmıyorum pistte en son geçen yıl Haziranda çıkmışım, tabi ki insanları zorlamadan, olabildiğince hızlı döneceğim. Ve bunu yaptım... 106cı arkadaş da korktuysa kusura bakma denir ama tutup "DANGEROUS PASSS" diye video konursa, denmez... Makas attın atmadın konusunu ise polemik olarak değerlendiriyorum, orada ben çime çıkmışım girmişim arabayı nasıl tuttuğumu bir ben biliyorum, makas attın diyorsun bana. Evet orada pistin kenarında ne halt ettiğimi bilmiyorum, videodan gördüm ki makasmış. Sen hiç trafikte zorda kalıp makas atmadın mı Buğra?
E bende makas attım yolda polise de yakalandım cezamıda yedim polise vergi veriyorum bana ceza kesemezsin demedim ..... sana makas attın diye küfürmü ettim iğrenç kullanıyosun mu dedim ne dedim arkadaş kibar bir uyarıdan fazla ne söledim vallahi deliricem attımmı seanslarınımı yaktım naaptım ya ben ????
Şimdi gelelim benim yarış kariyeri olarak "addlettiğim" Volkicar'a. Sözünü edip durduğunuz Metin Bey (Çeker) daha 2 hafta önce Volkicar ödül gecesindeydi ve herkese ödüllerini verdi biliyorsun değil mi? Motorsporlarına verdiği destekten dolayı da Volkan Işık'a teşekkür etti... Bu dandik organizasyonun tüm yarışları NTV Spor'da CANLI yayınlanıyor. Ve IPhone ve Ipadde "Volkicar" aplikasyonunu indirip istediğiniz pilotla (Ben, Burak Çukurova, Ümit Erdim, Oya Eren vb.) yarışabiliyorsunuz kendi telefonunuzda... Kenan Sofuoğlu'nun, Yağız Avcı, Kerim Tar, Dağhan Ünlüdoğan gibi rallicilerin pilot olduğu bu organizasyonu mu küçümsüyorsun?? Şu an 6 üldeke Volkicar'lar yarışıyor bunu mu küçümsüyorsun :D Yapma Buğra... Doğru değil... Ha ben çok mu müthişim V1de?? Hayır ilk 7ye bile giremedim ama ilk yıl için çok iyi diyorlar, göreceğiz... Konu ego konusu değil anlayacağın ;) Ben 2002 yılında Modifiyem.com'un pist gününde günün en iyi zamanını yaptığımda da mutlu mesut ayrılmıştım, çünkü zaten sevdiğimiz bir şeyi yapmaya geliyoruz biz. Turuncu Camaroyla doğmadık biz de... Ama mutlu mesut olmadığımız konuları da buraya yazınca senin işine karışmış oluyoruz. Örneğin 1000 EUR verdiğimiz ve sabahın köründe Ankara'dan yola çıkıp 12de İstanbul'a gelir gelmez piste çıktığım ve 2:17 süre yaptığım günde saat 4'e kadar öğle yemeği beklediğimi hatırlıyorsun değil mi? Buna paranla rezil olmak denir ama bugüne kadar ben bir şey demedim. Ta ki sen bana saydırıp "mutlu mesut ayrıldın" diyene kadar. O yüzden ne yazdığımıza dikkat edelim bence...
Burda birkere daha yazıyım. Ülkemide tüm motorsporları benim için değerlidir . Elini taşın altına sokan herkez her organizatör önemlidir ve desteklerim. V1 ve V2 de böle benim için . Ben bir cupta yada yarış serisinde 1 senede pişilip pilot olunup sonra dünyada derecesi olan adamlara laf sokacak laf edecek kadar pilot ve ego sahibi olmana takıldım. Ne organizasyona nede araç ile ilgili farklı bir yorumum var ise koy buraya göreyim yoksa da özür dile yalan sölüyorsun bu konuda !!!
Bir kez daha yazayım, çünkü arada kaynıyor. BENİM DOBLOM OLSA DA 750 HP Z06YLA PİSTE ÇIKMAK İSTEMEM! Burada laf edilen Doblo değil, bunu bu şekilde anlayanın ya aklından zoru vardır ya da niyeti farklıdır.
Benim yazmadığım ve alıntı yaptığın mesajlara cevap bile vermeye gerek yok.
Sonuçta ben bir şekilde hız tutkum konusunda tatmin olurum, sen de insanların piste çıkıp gazlayabileceği, yıllardan beri herkesin istediği organizasyonlar yapıyorsun, sadece insanların dediklerine biraz daha önem verirsen senin açından daha iyi olur... Bence... Tabi karar senin...