valla şuan kameram yok ama olabilme ihtimali var
olurda güzel görüntüler çıkarsa koyarım rezik çıkarsa koymam :)
girişte kayıt yaptırırken ehliyet fotokopisi vs isteniyor muydu benim ehliyet kayıpta :confused:
:) :)
Stage 2 plus cok geniş kapsamlı bi program yani 2 bar basan 2.0tfsi da 2plus toluen le 2.5 basanda
2.0 bar basınc basan bi 2.0tfsi cuprayi ornek verecek olursak 2.0 barda yaklaşık olarak 360 hp civarı bi güç cıkar bununla birlikte 500nm lere yakında tork (güçler tam net degıl yaklaşık olarak yazdım )
Cupra 2+ da çıkan Güç'den ziyade tork fazla bu sebebden tutunma sıkıntı olabılr
Stage 3 veya 4 kadar tork cikiyor cunku 2+ da
Bununla birlikte turbo oem ve ufak oldugu ıcın ust basınçlarda egt problemi olacaktır
Havanın sıcaklığı pistin sıcaklığı vs 2.0 bar ve o senın saydığın parçalar ile dönebilecek bi sofor bulsan dahi 20dk dönmeye çalışmak arabaya zarar verir bence
Mesela ben hıc bi zaman 1.5 1.6nin ustunu basmayı dusunmuyorum pistte
motorcular için ne zaman açılacak acaba? :(
5500 devirden sonra motor korumaya alıyodu kendini o problemde çözüldü hiç bir problem yok artık tamamen hazır oldu araç dedik bu seferde hiç bir yerde semi slick bulamadım :D Sezonun ilk etkinliğine semi slick olmadan çıkıcaz bakalım nası olcak.. :)
Edit: Şuan gelen habere göre Nankang NS2R bulundu :D
Ehliyetinizi gostermeniz gerekmekte fotokopisi gecerli degil neyazikki :(
Lpg ile ilgili cevabi yarin yazabilirim burdan tajip edebilirsiniz.
Kayıt tamam 12 seans aldık şimdilik bakalım nasıl olucak :)
Indirim emaili tek kullanimliktir. Her surucunun ayri ayri kaydi gerekir otomobilin bir onemi yok.
Girip 2 seans alirsaniz 2 seansi kim aldiysa o kullanir baskasina devredemez.
girip 1 seans sizin 1 seansta onun satin almasi lazim.
Golfr ile 12 seans mı çıkacaksınız? tfsi motorlarda aşırı ısınma problemi var. Su harareti 110-120'lere çıkıyor bilginiz olsun;) yağ soğtucu ve performans su radyatörü şart tyrol gibi.
Tyrolsport FSI/TSI Upgraded Radiator: TyrolSport
350-380hp aralığında diyelim, turbo stg3-4 setuptan ufak kaldığı için ufak turbo ile basınç açtıkça güçten çok tork geliyo *****.. farklı şekillerde tork kısıtlanabilir / limitlendirilebilir.. yakıt, basınç gibi ince ayarlarla :)
ki kilitte kafadan kaymanın önüne geçebilecek en iyi seçenek ki onu da ekledim listeye :)
ve sürekli 20dk soğutmadan ben 1.4-1.6 dizelle bile gazlamam, 20dk da adam akıllı 3 veya 4 hot lap atılabilir, 7-8 turun hepsini tapagaz geçmek zorunda değilsin :)
araca da sürücüye de minimum zararı olur o şekilde, 1.6 tdi konusuna detaylı yazmıştım..
Mailler gelmedi halen ? :)
Görünen O ki katılım baya yüksek olacak :)Herkese Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler...Pazar günü Görüşmek üzere...