Arkadaslar,sogutma turu yada ısınma turu atarken ıdeal cızgıde kalmadan ve dıkız aynamıza arada goz atarak kullanırsak cok sevınırım....
Arkadaslar,sogutma turu yada ısınma turu atarken ıdeal cızgıde kalmadan ve dıkız aynamıza arada goz atarak kullanırsak cok sevınırım....
Mail bekleniyor hala gelmedi :) zaman daraldı var mı gelişme?
Mailler gereksize düşüyo sanırım..Kayıtlar tamamlandı pazar gününü bekliyoruz..Bakalım standarta yakın Rocco ne kadar zevk vericek :)
Gereksize de baktım bana hala gelmemiş salı gündüz göndermiştim kayıtlar kapanmadan gelse bari :)
Banada maıl gelmedı amasısteme gırınce ındırım cıkıyor odeme oncesı.
Bugra costurdu,16 seans aldım GT3'e :)
16 seans aldi bu ise gonul vermek bole bisi olsa gerek .
Bazi mail adreslerine ulasmasada sisteme tanimlanmis olabilir bu nedenle seanslari secin odeme ekranina geldiginizde tanimli email adresi sebebiyle hicbisi yazmadan mebla %10 indirimli gorunucektir .
Tek sefer gecerli oldugundan dolayi mutlaka odeme yapacak sekilde girin bu ekrana kk niz yaninizda bilgiler dogru girilmis olsun .
İlk defa piste çıkıcam internetten kayıt yapıldı..Bundan sonrası için izlemem gereken yol nedir ? Kaçta orda olmamız gerekiyo, teknik kontroller kaçta başlıyo, hangi seansta çıkıcaz vs.. ?
1 Seans aldık, hadi hayırlısı olsun :)
bugra bey LPG ile ilgili cevap gelmedi hala ?
Lpg li otomobiller icin lpg tankinda basinc olmayacak sekilde sistemin tanki uzerindeki vana (adi detanatorde olabilir bilemiyorum ) kisminin tankin icini gorebilecegimiz sekilde cikartilmis olmasi gerekiyor.
Aksi hallerde lpgli arac kabul edemiyoruz .
teşekkür ederim bir nevi lpg yi iptal ettirip gelmek yeterli oluyor yani
bu sezon muayene gerekmiyor değil mi ben mi göremedim?
Pazar günü 4 seans pistteyim inşallah Z06 ile :)
Organizasyon kaç gibi başlar?
Kayitlarin kapanmasi icin son 45 dk 1 saat ...
ilk seans 10 da pistte olur .