Kubilay seni ve oğlunu çok tebrik ediyorum. Helal olsun size. Bir çok hızlıyı geride bırakmışsınız.
Kubilay seni ve oğlunu çok tebrik ediyorum. Helal olsun size. Bir çok hızlıyı geride bırakmışsınız.
Pistte gazlayan Bmw i8 bile vardı. Daha ne olsun :D
BS çok iyiydi bugün, tebrikelr süresi çok güzel.
Günün bir diğer sürprizi de Magic 106 idi :)
Murat Engin ve 458'in kapışması da keyifliydi baya.
Tayyar ve 106 fenaydı :)
106 m3 u geçti
o 106 bırak m3 geçmeyi düzlükte lotusla yürüyordu :)
Organizasyon çok iyiydi leon 1.6tdi dsg sadece yazılım var bide trophy'nin semi slickleri taktım geldim yol tutuş iyiydi çok yattı sadece bide yavaş kaldı tabi düzlüklerde ve rampalarda bayıldı onun dışında beklenenden iyiydi, 2 kişi 2.42 döndüm ilk seansta, 2.seans tek çıktım ama süremi henüz bilmiyorum
458 ve gt3 arabaların hakkını sonuna kadar verdiler tebrikler
Fotograflari videolari gorelim bakalim :)
Şimdi yorgunluk atma emeğimizin karşılığını görme zamani ;)
Kısaca ızlenımlerımı yazayım pıst ve arac hakkında;
Pıst gununun kotusu olmaz ama cokkk kalabalıktı :(
Hele ılk cıktıgım C seansında 41 aractık,hanı 41 kere masallah olduk... Bu ıse ınsallah aklımdakı cozumu hayata gecırebılırız.
D seansı nıspeten daha ıyıdı. 1 tane sorunsuz tur atabıldım,her turda 3-4 arac mın gectım,bazen 10-12 arac gectıgım oldu. Hatta 1 tanesınde 6 nın gırısınde Yıgıt sagolsun,daglarıma kar yagdırdı :( hos subaruda kacıs kapısını kapatınca 2 sec kayboldu. Bunun gıbı onlarcası oldu,bugunkerde normal...
Pıst tutunmasıı zayıftı,D seansında nıspeten ıyıdı ancak bu sefer ben hatalar yaptım ve trafıge takıldım.
Ozellıkle C seansında 458 Onur ıle cok fazla "it dalası" yaptık.3 tur Onur ondeydı 3 tur ben. Dıpdıbe cok gazladık. Go pro vardı onda ve bende ve bendekı Go proyu takan arkadasdan 4 gozle vıdeoyu beklıyorum,cok keyıflı sahneler var. Emınım 458 de de vardır...
Daha ılk flying lap imde,aracın yol tutusuna guvenmemle 11 de kendıme gelmem bır oldu! 208-210km ıle apex de aracın arkası koptum,yaklasık 40mt yesılde gıttım ve toplamak ıcın cok ugrastım,Allah da yardım ettı. Ama ıtıraf edeyım korktum....Sonrakı turlar dahada alıstım.
Daha ıkı seans oldu,best 2:13:736 ve 2.seansda 2:13:889 yapmısım. Tahmınımden hızlı cıktı alısma suresı cın...
Mid apex hızları cıdden hızlı gt3'un,duzde 458 fena gelıyor ama her vırajda hızlıyım. 2:12 ılk hedefı bakalım yapıcagım alıstıkca...
Go pro yu koyan arkadasımdan goruntulerı meraklaaa beklıyorumm....
2:26 yı tebrık ederım,ınsallah 2:24 lu zamanlara dusersınız yakın zamanda,aracta neler var?
Bs nin sesi
106nin gideri cok iyiydi.
458/gt3 dog fight tadindaydi.
Guneste pistik golgede usuduk ama guzel bir gundu
.
1 dahaki organizasyona kesinlikle katilacagiz :)
Havanin katilimin harika oldugu bu organizasyonu hem yarismaci hem seyirci gozuyle degerlendirme firsatim oldu. Iki acidan da gercekten hersey cok plana uygun ve keyifliydi. Insanlara sıkılma firsati bile vermediniz, bu acidan superdi.
Bugun acikcasi R53 CooperS ile iyi bir sure yapma umidiyle 2 seansa kayitliydim fakat ozellikle yuksek suratte yasadigim ciddi fren tecrubeleri sebebiyle 1. Seansi zor tamamlayip donuste cekici ile servis yolunu tuttum. Hepkem Kemal arkadasimdan duzluk sonunda yasattigim stresten oturu tekrardan ozur dilerim.
Sure yapan cokca araclar vardi ama Serhat Baskanin Typer adaletli bir sure yapti ki 3 tura yakin birlikte yol kat ettik o trafikte cok cok iyi bir sureydi.
A seansindan siyah BT plaka CooperS e dair video yada photolar varsa rica edicem :)
Çok özlemişiz pist günlerini. Gerçekten süper gündü.
Intercity ekibi, Buğra Yıldırım ve emeği geçen herkese teşekkürler :)
C Seansı gerçekten çok güzeldi. En yavaş bendim galiba :)
Alman tankeri 3.30ci ile 2.32 dönmüşüm.. Bari full depo çıkmasaydım :D
Bir tane gri e36 M3, bir tane de sarı e36 M3 ile güzel tempo yakaladık. Umarım herkes keyif almıştır.
Fotoğrafları ve videoları ben de bekliyorum :)
İnstagram sayfamda videolar var. Youtube'a yükleyemedim :(