Müsait bi zamanda pc'ye aktarıp paylaşırım tabiki :)
Çok keyifli bi gündü özellikle A seansında Carrera S ile birlikte döndüğümüz 2 tur çok keyifliydi.Yine frenler başa bela oldu 2 kez yoldan çıktık :D Şıkodanın en iyi süresi C seansında geldi 2.30.826 ile.Aracı söküp,kaliper ve daha konsantre kullanımla süre dahada aşağı iner diye düşünüyorum.
Pist Günlerini ve İstanbul Park'ı ne kadar çok özlediğimi bugün daha iyi anladım. Etkinlik yine her zaman ki muhteşem, çekişmeli, bol sesli ve bol kokuluydu :) Buğra abi ve ekibine çok teşekkürler tekrardan.
İlk fotoğraf benden olsun. Bmw İ8 Reklamı tadında :) Diğer fotoğrafları da düzenledikten sonra buraya ve sayfama koyacağım :)
http://i.hizliresim.com/BZq0PM.png
@997TT murat abi izlediğim kadarıyla fren performansı 458e göre daha geç fren yapmana izin veriyor sanırım?
B seansı tam şenlikti :) Daha kalabalık seans yokmuştur sanırım. Ama çok keyif aldım, organizatörlere, Buğra Bey'e ve tüm emeği geçenlere teşekkürler.
Takıpledım Instagramdan ;)
Trail Brake denıyorum ama frenlerım daha ıyı 458 den...
C seansı 41 aracdı,oye dıyım sana :(
Ama hersey guzeldı tabı....
Kaan,nıhayet sayende GT3' dısarıdan gordum :)
458 le ıt dalasının 4. turu sanırım....
Aslında ben çekmedim videoyu. Kuzenim Scania parkurundaydı. Ara sıra piste geçmiş. Söylemiştim Gt3 görürsen pasla diye çok iyi denk gelmiş :)
Çok güzel bir gündü demek isterdim ama benim için hiç iyi bir gün olmadı... Halk Gününde nasıl süre yapılıyor ben anlayamadım yeminle Ankara'da daha az trafik var :)) ilk seansa çıkmadan ABSyi iptal edeyim bakalım ne olacak dedim ve ABSnin ne kadar önemli birşey olduğunu gördüm :) videoyu paylaşınca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. O kalabalıkta 2.21 yapmışım ABS ve türevleri olmadan. Ikinci seansta da 41 araçla çıktık ve o kadar çok araç Geçmek zorunda kaldım ki en son 8. Viraj sonunda bir 106yı sanırım 200 küsur km ile sağından çimlere çıkarak Geçmek zorunda kaldım ve siyah bayrak yiyerek pistte makas attığım gerekçesiyle pistten ihraç edildim. 2.19 yapmışım. Sonra 2 seans daha hakkım vardı ama benim için pek bir anlamı olmayacaktı çünkü ben debriyaja, kuru Karter kitine o jantlara lastiklere vb. 40 araçla piste çıkayım diye bu kadar kasmadım. Bir sonraki seans ya birine arkadan girerim ya da yanına geçip çimlerden uçarım diye düşündüm. z06yla halk Gününe katılmam ben bir daha süre yapabileceğim bir organizasyon olursa ona girerim.
Bu arada yeni debriyaj ve kuru Karter kiti çok verimliydi çok memnun kaldım. Umarım izleyenler keyif almıştır...
Pist ve hava şartları çok güzeldi. Biraz fazla kalabalıktı özellikle ilk seanslar. Sezon hedefi belirlemiştim kendime 2.35 i çıkartabilmek için çok eksiği vardı aracımın yetiştiremedim bu organizasyona. Ama hedefime çok erken ulaştım hatta bayağıda aşağısına indim 1.4 TSI süresinde ilk sıradaki arkadaşla salise farkımız var (go pro+tel videosu+kronometreyle ölçümlerimize göre 2.33.9x-2.34.0 gibi bir süre çıkarmışım), şimdi hedef büyütme vakti. Bir sitemim var yalnız B seansında ''kelimeyi dikkatli seçmeye çalışıyorum'' pist kültüründen habersiz, olayı sidik yarışı zanneden, karşısındakine hiç saygı göstermeyen yeteneksiz sürücüler vardı videoyu çekmemiş Harrys lap timer isabet olmuş zaten. 1 tane bile düzgün tur atmama izin vermediler ve bir çok kez tehlikeye soktular beni özellikle 2-3 araç... Birazdan 2. seanstaki videomu eklerim umarım açıyı falan beğenirsiniz. Ufak tefek şeyler dışında herkes için kazasız belasız geçtiğini düşünüyorum gerçekten özlemişiz.
Bir seansta 40 araba fazla, birinden kurtulsanız diğeri elbet denk geliyor.
25 araba ideal aslında.
sizin geçişleriniz sırasında herkes pürdikkat sizi izliyordu fazlasıyla keyif verdiniz :) ilk çıktığınız turun pistin ilk virajında sanırım abs'den sağlam savruldunuz gördüğüm kadarıyla. boş geçtiğiniz turların sebebi neydi? arkamda arkdaşınız olduğunu düşündüğüm birileri frenleri şişiyor falan dedi ama merak ettim
2. seansımdan stabil sürelerin geldiği 2 turum. Intercoolerım olmadığı için zaten 2 den fazla hot lap atma şansım olmadı,lastikleride dinlerseniz ayrı telden çalıyorlar :) . İyi seyirler ...
https://www.youtube.com/watch?v=AsBiKTStiv8