User Tag List

Sayfa 12/22 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
408 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Sezon Açılışı !!! 12 Nisan 2015 @ Pistgünleri Halk günü İstanbulpark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Armağan yanlış anlıosun hacı ben sen suçlusun falan demiyorum sadece hata yapmışsın onu diyorum. Yaw hata insana mahsus herkes hata yapabilir. Buğra da seni diskalifiye etmemiş zaten devam edebilirsin demiş. Pire için yorgan yakıosun bi daha katılmam diyerek. Sen eğlenmene bak hacı yaw. Süreyi falanda boşver.
    En hızlı olana da kupa falan verilmeyecek para ödülü de yok o nedenle hırs yapıp şu süreyi yapıcam demeye de pist içerisindeykende x araba beni nasıl geçebilir laan diyerek pace ini yukarı çekmeye çalışmayada gerek yok. 20 ile giderken zevk alıo musun? alıosan o hızla gitmeye devam et abi 30 la gitme illa testosteron yüzünden.(bu paragraf sana özel değil genel pistte kendini hamilton sananlar için yazıyorum)
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar 40 tane aynı kategoriyi o piste salarsanız type R cup polo cup gibi emin olur o pistte kan çıkar. Kimse halk günü piknik günü falan dinlemez yarış günü bugün burası arena demeye başlar. La trafikte bile hazmedemiyo insanlar pistte kralını tanımaz.
    IN BOOST WE TRUST

MOT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kısaca yazayım;
    Bende o trafıgın ıcındeydım,ilk cıktıgımda "41" aracla cıktım,2.seansım 36 ıdı sanırım...
    Gecıs yapmadım mı? 1 turda 12 arac gectıgım oldu... Sure cıktı mı? E olmadı tabı ama bu kadar kalabalıkta sure cıkmaz onun ıcın zorlanmaz. Zorlanırsa temas dahıl herseyı goze almalı pılot.
    Armagan;gecısını ızledım. Tpş olsa dert yok,fıstık gıbı bır take over ancak halk gunu
    Adam son apeks de sende arkadan gelıyorsun. 106 pılotu gormemıs demeyın,adam 2-3 kez senı kolluyor,oyle 8 de bır baktım yok a bır baktım gelmıs olmaz. Yanı 106 pılotu senı goruyor ancakkk sevgılı kardesım adam daha apexse yenı degmıs ve hızlı(kendı aracına gore) yanı yarıs cızgısını gectım fızık kuralı geregı saga acılmak zorunda,sen ne yapmasını beklıyordun? Sola acılamaz kı o hızda.... Tamam sende hızlısın ama beklemesı gereken sensın,o degıl.
    Ha bak bu 8 ın gırısı 9 un yada herhangı bır vırajın gırısı olsaydı ve senı gordugu halde kapıyı kapasaydı tabırı caızse pustluk etmıs olurdu(arkadan hızlı geldıgını dusunuyoruz,ıkı esıt hızdakı srac ıcın degıl).
    Pıstte kı yazılı olmayan kural budur,saygıdır.
    Mesela bız onurla "7" tur tampon tampona gıttık,yarım sanıyelık frenı gectım lıft off da bıle carpısacagımız yakınlıkta,ama ıkımızde bırbırımızı ıyı tanıdıgımız ıcın gaz kesmedık,ne zaman bırını yakalasak,takıp mesafemızı ya actık yada sag sola ayrıldık.
    Ben ozel seans ıcın kıcımı yırttım 3 gun,mesaı harcadım,14 kısı ancak olduk,4 kısı daha bulsaydık o hayal gerceklesırdı,artık bır dahakı sefere.
    Kısaca;106 da sorun yok,sadece bu kadar kalabalık seansda sure olmaz,sende strese gırmezsın
    Valla bu postu okumadan yazdım. Ben de aynen böyle düşünüyorum. Bozulmaca olmasın.
    ONUR

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MOT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pistteki en hızlı araç/pilot olarak yazıyorum:
    Böyle 40 tane ayrı telden çalan aracın çıktığı bir seans'ta best time gelmez. Böyle kalabalık günleri biraz eğlence biraz pistte araç kullanma olarak görmek lazım. Şayet Best Time'e kasıyorsak o zaman pistin günlük kirası haftaiçi 24bin Euro. Onu gidip tutmak lazım.

Bizim Muratla (991 GT3) önlü arkalı gidiş videolarımız var; onları koyacağım. Ben de hem C hem de D seansında onlarca araba geçtim. Adam yavaş ise, çizgiyi kapatıyorsa bekleyip virajdan çıktıktan sonra geçmek lazım. Pistteki her virajda başka arabalara rastladım. Yapacak bir şey yok. O gün piste çıkarken, "pisti başka araçlarla paylaşmayı kabul ederek çıkıyoruz" çünkü pistin parasını da paylaşıyoruz. Paylaşmak istemeyen seansın 40 arabalık parasını verir; ona göre çıkar. Biz organize etmeye çalıştık, 20 kişi bile olamadık.

Herşeyden önce hızlı viraj çıkışı olan 8, zaten arabayı dışa doğru açıyor. 106, önceki 4'lü kombine virajdan geliyor ve çıkışta zaten dışarı açılması lazım. Böyle bir viraj çıkışında dışardan geçilmez; çünkü öndeki arabanın gittiği yön virajın dışı. En kötü yavaşlar içinden geçersin. Polemik yapıp hiç uzatmayalım. Bu seansa zorlu girilmediyse ve diğer arabaların da herkes farkındaysa o zaman ona göre kullanmak lazım. Bu iş bu kadar basit.

Diğer seçenek, bundan hoşnut olmayanın bir daha böyle kalabalık Halk Günlerine katılmaması veya pisti kendi kapatmasıdır.
    ne eksik ne fazla, tebrik ediyorum. bana göre bakış açısı budur
    TeamPASAOGLU

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 yı A seansında ben kullandım. C seansında arkadaşım kulandı. ilk defa piste çıkıyordu.
    Ben A seansında 2,31 yaptım. A seansında da bize göre güçsüz araçlar vardı. Virajlarda denk geldik. bekledik süremizden olduk dert etmedik.
    Gelelim C seansına. Arkadaşımın ilk çıkışıydı. devamlı komut verdim. arkayı çok kolladık. o seandaki bazı arkadaşlar görmüştür yeri geldi kenara çekip geçmelerini bekledik ama 8.virajda yapacağımız birşey yoktu. biz iki araç gidiyorduk. yol çizgisindeydik dışarı açılmamız gerekti. ben corveti yanımdan geçtiğini görünce herhalde bizi son anda farketti dışarı attı kendini diye düşündüm. corvetin videodan bakınca bizim o virajda denk geleceğimizi ve yol veremeyeceğimizi bilmesi gerekirdi.
    neyseki kaza bela olmadı. herkese geçmiş olsun.

bu arada C seansında çıkan arkadaşım 2,37 yaptı. öyle sanıldığı gibi yavaş gitmiyordu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pistteki en hızlı araç/pilot olarak yazıyorum:
    Böyle 40 tane ayrı telden çalan aracın çıktığı bir seans'ta best time gelmez. Böyle kalabalık günleri biraz eğlence biraz pistte araç kullanma olarak görmek lazım. Şayet Best Time'e kasıyorsak o zaman pistin günlük kirası haftaiçi 24bin Euro. Onu gidip tutmak lazım.

Bizim Muratla (991 GT3) önlü arkalı gidiş videolarımız var; onları koyacağım. Ben de hem C hem de D seansında onlarca araba geçtim. Adam yavaş ise, çizgiyi kapatıyorsa bekleyip virajdan çıktıktan sonra geçmek lazım. Pistteki her virajda başka arabalara rastladım. Yapacak bir şey yok. O gün piste çıkarken, "pisti başka araçlarla paylaşmayı kabul ederek çıkıyoruz" çünkü pistin parasını da paylaşıyoruz. Paylaşmak istemeyen seansın 40 arabalık parasını verir; ona göre çıkar. Biz organize etmeye çalıştık, 20 kişi bile olamadık.

Herşeyden önce hızlı viraj çıkışı olan 8, zaten arabayı dışa doğru açıyor. 106, önceki 4'lü kombine virajdan geliyor ve çıkışta zaten dışarı açılması lazım. Böyle bir viraj çıkışında dışardan geçilmez; çünkü öndeki arabanın gittiği yön virajın dışı. En kötü yavaşlar içinden geçersin. Polemik yapıp hiç uzatmayalım. Bu seansa zorlu girilmediyse ve diğer arabaların da herkes farkındaysa o zaman ona göre kullanmak lazım. Bu iş bu kadar basit.

Diğer seçenek, bundan hoşnut olmayanın bir daha böyle kalabalık Halk Günlerine katılmaması veya pisti kendi kapatmasıdır.
    Allah'ım sen sabır ver.... Önce yazılanları okuyup sonra cevap versen nasıl olur?? ben halk Gününe laf mı ettim de bir de sen yazıyorsun beğenmeyen gelmesin diye. Ikincisi sen benim arabamı tanıyor musun? Ben o virajda 106nın soluna girsem z06 arkadan kopardı büyük ihtimalle. Ben sizin gibi direksiyondan vites yardımcı sistemler açık gazlamıyorum Orada. O yüzden bilip bilmeden konuşmayın. Benim oturduğum koltuğa oturun öyle konuşun.

Ayrıca en hızlı Murat değil miydi gerçi transponder yok ama... 2:13 yapmış diye biliyorum.
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı azrail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 yı A seansında ben kullandım. C seansında arkadaşım kulandı. ilk defa piste çıkıyordu.
    Ben A seansında 2,31 yaptım. A seansında da bize göre güçsüz araçlar vardı. Virajlarda denk geldik. bekledik süremizden olduk dert etmedik.
    Gelelim C seansına. Arkadaşımın ilk çıkışıydı. devamlı komut verdim. arkayı çok kolladık. o seandaki bazı arkadaşlar görmüştür yeri geldi kenara çekip geçmelerini bekledik ama 8.virajda yapacağımız birşey yoktu. biz iki araç gidiyorduk. yol çizgisindeydik dışarı açılmamız gerekti. ben corveti yanımdan geçtiğini görünce herhalde bizi son anda farketti dışarı attı kendini diye düşündüm. corvetin videodan bakınca bizim o virajda denk geleceğimizi ve yol veremeyeceğimizi bilmesi gerekirdi.
    neyseki kaza bela olmadı. herkese geçmiş olsun.

bu arada C seansında çıkan arkadaşım 2,37 yaptı. öyle sanıldığı gibi yavaş gitmiyordu.
    Evet ben de sola gidersiniz diye düşündüm gitmeyince sağınızdan geçtim. Öngörü hatası, bu kadar basit... Kimseye bir şey olmaması sevindirici Allah korudu.
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah'ım sen sabır ver.... Önce yazılanları okuyup sonra cevap versen nasıl olur?? ben halk Gününe laf mı ettim de bir de sen yazıyorsun beğenmeyen gelmesin diye. Ikincisi sen benim arabamı tanıyor musun? Ben o virajda 106nın soluna girsem z06 arkadan kopardı büyük ihtimalle. Ben sizin gibi direksiyondan vites yardımcı sistemler açık gazlamıyorum Orada. O yüzden bilip bilmeden konuşmayın. Benim oturduğum koltuğa oturun öyle konuşun.

Ayrıca en hızlı Murat değil miydi gerçi transponder yok ama... 2:13 yapmış diye biliyorum.

Ben arabayı evden uzaktan kumanda ile kullanıyorum; o yüzden 2:12.0 zamanım da sayılmaz.
    Bu arada Murat'ın 2:13.8'lik zamanı benden yine de daha yavaştı fakat ben hızlı derken sadece dünü kastetmemiştim.
    Okuduğumu anlamam da araba kullanmamdan daha iyidir.
    Neyse bu konuda başka birşey yazmayacağım.
    Videolar için yeni konu açarım.
    ONUR

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet ben de sola gidersiniz diye düşündüm gitmeyince sağınızdan geçtim. Öngörü hatası, bu kadar basit... Kimseye bir şey olmaması sevindirici Allah korudu.
    Bu yazman gerekendi Armağan en başta bunu yazsaydin ve sadece bunu yazsaydin yanina baska ekler koymadan ne bukadar uzayacak nede buralara gelecekti konu ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur'un turu benden hızlı Armagan.(2:13:789 bestım) Gereksız polemık yaratma gozunu seveyım. Zaten bır avuc ınsanız,tavsıyeler ortak,aklın yolu bır. Stres yaratmayalım.
    Onur daha teknık kullanan ve ısın hakkını veren pılottur. Hızlı olma konusunda ben Onur'a yol verırırım,cızgısınıde severım.Button gıbıdır. Surelerımız hep aynı olsada,arkadan ıtısde oncelıgı verırım... Herkesın kendıne gore zorlukları var oyuzden bunlar bızde saklı kalsın.
    Tekrar edıyorum:Halk gununde olmaması gereken bırsey,olmus ve kazasız bıtmıs. 3 Mayısa ınsallah su projeyı hayata gecırırız de rahatlarız. Bugra duy benı...

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nacizane bir fikir atmak istiyorum ortaya. Dilerseniz gruplar oluşturulurken sürücü reputation yapılsın. Çok katılan sürücü ve yaptığı en iyi sürelere göre gruplaşır. Mesela Zero 2:33 yaptı. O süreye yakın 5 aşağısı ve yukarısı olan adamlar bir grupta yürürken. Aynı zamanda adam ilk defa giriyor ama gt3 le gelmiş yinede ilk başlayanların listesinden girer.

Tabi bu sistem geliştirilebilir.
    Bence olmuşu ölmüşü bir kenara bırakalımda. Bu fikirleri geliştirelim. Gruplar yine 30-40 lı olabilir. Ama sankibeginner intermediat ve Expert tarzı klasmanlaşsa daha güzel olur. Her yeni gelen sondan başlar. Transponder kullanmayan Video emsal gösterip talepte bulunamaz. Hem katılımcı Daha sadık olur
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yazman gerekendi Armağan en başta bunu yazsaydin ve sadece bunu yazsaydin yanina baska ekler koymadan ne bukadar uzayacak nede buralara gelecekti konu ...
    106cı arkadaş korktu, sen makas atıp milleti tehlikeye soktun gibi beni hedef Gösteren yazılar olmasaydı cevabım bu olurdu. Ben gereken cevabı gerektiği yerde verdim. pist günü yapıyorsunuz burada 50 kez yavaş araç öndekine yol versin deniyor bu konuda ne hikmetse arkadan gelen hızlı araç suçlu oldu. neyse uzatmayalım.
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ben arabayı evden uzaktan kumanda ile kullanıyorum; o yüzden 2:12.0 zamanım da sayılmaz.
    Bu arada Murat'ın 2:13.8'lik zamanı benden yine de daha yavaştı fakat ben hızlı derken sadece dünü kastetmemiştim.
    Okuduğumu anlamam da araba kullanmamdan daha iyidir.
    Neyse bu konuda başka birşey yazmayacağım.
    Videolar için yeni konu açarım.
    Normalde en iyi zaman Piccini ikinci B.Ayan üçüncü E.Levent falan da o yüzden dünkü sürelerden bahsediyorsun sandım. Piccini sensin demek ki.

458 ile 750 Hp Z06yı aynı kefeye koyduğuna göre olaya pek hakim değilsin sanırım. Evet Z06nın yanında 458 kullanmak uzaktan kumandayla yönetmek gibidir istersen Murat'a sor Z06nın tepkilerini. her Aracın tepkisi ve davranışı farklı ben mi öğreteceğim burada bunu? Z06yla orada sonradan yavaşlayıp sola kırmayı daha tehlikeli buldum ve 106nın sağından geçtim gittim. Bu kadar basit, net daha uzatacak bir şey yok
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

EM999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birincilik sırasını yakın zamanda değiştirmeyi hedefliyorum 58 le olan zamanımı piccini seviyesine taşıyacağım. Unutma bu sözümü Buğracım Hazır bu kadar ortalık karışmışken bende bunu söyleyip aradan çıkayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birincilik sırasını yakın zamanda değiştirmeyi hedefliyorum 58 le olan zamanımı piccini seviyesine taşıyacağım. Unutma bu sözümü Buğracım Hazır bu kadar ortalık karışmışken bende bunu söyleyip aradan çıkayım.
    Emirim sana 2:07.9 yakışır

Edit. Pardon, bu konuda bir daha yazmayacaktım. Emir, bu yazdığımı PM olarak kabul et
    ONUR

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi seni sever sayarım piste ve hobine verdigin değeri de hepimiz biliyoruz, kişisel saldırı vs olarak algılama, olayı biraz daha sakin değerlendir, konuyla alakalı diyalogları da okudum ama bir iki nokta da senin kabul etmen gereken şeyler var.

Benim yanlış yaptım kusura bakmayın, 106cı arkadaştan da özür diliyorum dememi mi bekliyorsunuz yoksa hep beraber üstüme saldırmak hoşunuza mı gidiyor, tam çözemedim açıkçası,çünkü yukarıda yazdıklarımız zaten önceden yazmıştım, ama tekrarlamam gerekiyor defalarca.
    Bence gerekiyor.
    8' komplike bir viraj olduğundan ve viraj içi hızlı girilen virajlarda çizgi degişimi nerdeyse imkansız oldugundan senin 'halk günü' de algısıyla daha yavaş kontrollü ve seni pist dışına itmeyecek bir hızla girmen lazımdı, bu nokta da ' Allah'a şükür ki hicbirinize birşey olmadı ama, 106'nın kullanıcısından oluşan bu durumdan ötürü nezaketen bir özür dilemen gerekir evet.

Ikincisi sen benim arabamı tanıyor musun? Ben o virajda 106nın soluna girsem z06 arkadan kopardı büyük ihtimalle. Ben sizin gibi direksiyondan vites yardımcı sistemler açık gazlamıyorum Orada. O yüzden bilip bilmeden konuşmayın. Benim oturduğum koltuğa oturun öyle konuşun.
    Senin zaten eleştirildigin nokta 8'e o ivmelenmeyle, kontrolsüz ( 106'nın ya da öndeki aracın tepkisine gösterecegi reaksiyona baglı olarak ) girmen. Allah'tan ki çime attın kendini de adınıza üzülcegimiz bir olay olmadı.
    Son olarak ;
    Adı halk günü olan bir etkinlikte kimse kimsenin aracının sistemlerini tepkilerini bilmek zorunda degil, 'ama tehlikeye atmamak zorunda'.

Bunların dışında süre kovalayan sürücüler, ss day ya da ayrı bir seans da toplanabilirligi konusunda hemfikirim.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM999 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haha,Emir in charge! Anacım,ımana geldın mı sonunda?Hah soyle,al bır SS de,pasın sılınsın sekerım...
    Piccini kurban olsun sana

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meggyle ölçtüğüm kadarıyla "B" seansında 2:36.8 döndüm. Seansı bilerek yazıyorum, kalabalık seanstı özellikle zekinin dediği gibi bir kaç araç tehlikeye attı bizi. Bu bir yarış değil tabiki, yol vermek istemeyen bazı arkadaşlar vardı. Ama ben virajdayken, kerbün üzerinden beni neden geçmek ister insan anlamıyorum.
    .

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emirden 488 gtb mi geloor acabaa
    58 le olan gün Muratın suratını unutamıyorum hahahahahhahaha hahahhahhahaha
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)