User Tag List

Sayfa 18/22 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
408 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: Sezon Açılışı !!! 12 Nisan 2015 @ Pistgünleri Halk günü İstanbulpark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok Bu saatten sonra uzadığı yere kadar uzasın .

Armağan bana işimi öğretmeye kalkma her konuda konuşur tartışırız ama bu benim işimse saygı göstermek zorundasın , gerçekten sabırla anlatttım , açıkladım ama madem soruyorsun sorduğun uslup ile cevaplıyorum kendi uslubumla değil senin yaklaştığın gibi .

1-Biz tüm katılımcıları her adımında her virajında her anında nokta nokta izleyip ona göre karar vermekteyiz .
    Piste çıktın pistin %50 sinde aracın arkası savruldu fren noktalarında arabanın kıçı başı dağılıyordu dümdüz giderken viraj girişinde spin attın siyah bayrak çıkarrtık görmedin (bunu sana kenara çektiğimde sölemedim bile seans bitiminde ) seans bitimine yakın idi bekledim pite geldin kenara aldım güler yüz ile kibarca hayrola armağan noluyo dedim sende abs ışığını gösterip abs yi iptal ettiğiniz söledim tamam ama dikkatli olman gerektiğiniz söledim sana ve sende tamam abs siz saçmalıyo abi dedin bende tamam ozaman dikkatli ol içerde race kontrol sorun çıkartır dedim padok alanına gittin .

2- yeni seans başladı piste bağlanma anın itibariyle ne iç bıraktın ne dış 8. virajda gene iyi niyetli düşünüyorum zorda kaldın dışa attın kendini sonrasında tekrar içeri girip 2 araç arasından makasını attın devam ettin . Diğer otomobilleri geçiş anında geniş geçişleri değil dar alandan yakın geçişleri tercih ettin . Bunların hepsini kendi gözlerimizle görüp değerlendirdik ve seni siyah bayrakla pite çeğırdık.
    Geldiğinde Gene güler yüz ve tatlı dil ile Armağancım makas attın tüm kulelerden anons gelmekte race control kamera ile seni takip ediyor dedim. Sende zorda kaldım çarpıcaktım mecbur kaldım ne makası abi dedin. Bu esnada seans bitti ( toplam konuşma süremiz 2 dakikadan fazla değildir .) seans bittiği ve diğer otomobiller içeri geldiği için sende padok alanına geçtin . Yani seni pistten atan falan olmadı ....

Sonra gün benim gözümde normal akar iken bana dedilerki facebook u gördünmü ? Bir baktım ne dandikliğimiz kalmış organizsyon olarak nede piste çıkarttığımız doblolar nede senin uluslar arası pilot olark şereflendirdiğin pistimizin üzerinde yarışılmayan işletilemeyen motorsporlarından anlamayan insanların işlettiği yer olarak ilan edilmesi kaldı .Pistte sanki yarış yapıyoruz bana mavi bayrak sordun bende dedimki burda sen anlarsın 5 kişi anlar ama 40 kişi yarışçı değil okadar bayrak öğretilemez 15 dakikalık briefing de kritik anda sorun yaşar katılımcı basit ama önemli kurallarla yapılır bu işler .

Seni aradım açmadın açtım anlattım konuştuk kapattık sonra otoparkta arabanı gördüm sana bakındım göremedim . Herkez çıkış yaptı baktım araban halen otoparkta 2-3 arabayla beraber seni aradım yoldayım gelicem dedin geldiğinde yanına geldim ordada 15 dakika konuştuk bunları birkez daha ve güler yüzle karşılıklı bir sonrakinde daha özel bişiler planlarız diyip ayrıldık gülerek .

internete gelince iş iyice değişti ...
    Tüm eleştirilerinde alttan aldım kırmamak için de elimden geleni yaptım ama bil Armağancım ben bu işi senin yarış kariyeri olarak adlettiğin Volkicar icad edilmeden 8 sene önce yapıyordum sen daha turuncu camaroya başlamadan da önce. Bugüne kadar birçok organizasyonuma katıldın herseferinde de mutlu mesut ayrıldın .
    Race controlde Sportif direktör olarak oturan adam senin bir iki yıldır lisans aldığın TOSFED in başkanı onuda geçtik senelerdir o bayrak kurallarının yazıldığı kural kitabını yazan adam Metin Çeker .

Burdan tutup pist turlarında virajlarını tek tek kameralardan ayıklayıp bir video yapıp koymak gibi komik bir uzağa işeme durumuna gelmeyeceğim ama memnun olmadığın bir durum olabilir gayet doğal konuşuruz anlaşırız anlaşamayız ama 10 yıldır düzenlediğim ve binlerce ( Binlerce derken lafın gelişi değil ) otomobilin katıldığı organizasyonlarda , Aktif olarak görev aldığım ,federasyonun üst düzey lisansına sahip olduğum senelerdir dünyaca ünlü birçok pilot ile bir araya geldim ama 1 sene volkicarda yarışıp tanıdığım egosu stresi alınmış Armağandan egosu tavan Armağana ulaşmış birini görmedim .
    O pist kaka doblolar var o pistte zaten biz işletemiyoruz bilmiyoruz bu işleri istanbulpark doblolara kaldı ne uluslar arası yarışı senin gibi üst düzey pilotlar için kötüyüz dandiğiz biz .

Facebook üzerinde sayfanda bulunan yazılardan birkaç örnek :

**Corvette Z06'mız 5 yıldır Armağan 'da... Bu araba, mazisinde görmediği hızlara bu sahibiyle ulaştı ve ulaşmaya devam ediyor. Tam bir efsane. Ne eski sahipleri ne de bundan sonrakiler bu otomobili böyle kullanamaz ve kullanamayacak. PS oynar gibi piste çıkmaya benzemez bu canavarı zaptetmek.. Velhasıl dünkü rezalet organizasyonda Armağan'a neredeyse piste neden çıktın diyeceklerdi.. Kategorisiz, dobloyla bile aynı pistte olma ihtimaliniz olan bir seansa çıkması belki Armağan'ın hatasıydı ama bu arabayı yerinden bile kaldıramayacağına emin olduğum tiplerin şimdi eşime sürücülük dersi verdiğini görüp gülüyorum! Hodri meydan gelin de süre yapın yiyorsa bizim otomobille.. Aa pardon zaten yapamamıştınız dimi?????? ))

**Pist sürücünün kralını gördü abla. Belkide Armağan abi direk arkadan çarpsaydı ne diyeceklerdi onu mu beklemişler acaba?..

**::::))))) dobloyla aynı pistmi :.::::)))

**şimdi kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş onlar kısa donla gezerken neyse sövecem olmayacak burda sen sıkma canını kimin ne olduğunu bilir camiadakiler

**Çok var o atıp tutan tiplerden.
    Hayatinda 250 300 hp "BiLe" kullanmamış herifler Armageddon un ne denli güçlü olduğunu hayal edemezler.
    Bence o heriflere Armageddon nun gücünü KW cinsinden verip hp ye cevirme görevi verin ondan sonra oynasın dursun çocuklar. Bulunca haber verirler nası olsa

**Geçen sene Kangoo piste çıkmıştı. Hatta Şahin bile. Gidenler hatırlar

**Corvette, kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor pistteki diğer araçlarla...

**Eee f1-lemans-wtcc-truck race-motogp-dtm gibi yarısları yapamayan bir pistte dobloların çıkmasına şaşırmadım . Sizin aracı pek anlamaz bu organizasyonları yapamayan pist yönetimi ben oraya bu saatten sonra yürüyüş pisti diyorum

** Alevi ağzına yiyince güzel panik olmuştur arkadaş

**korktuysa, kendini kontrol altına alacak tecrübesi, kendine güveni ve bilgisi yoksa çıkmayacak piste. Şayet çıkarsa da öyle düzlükte Lotus geçip ondan sonra da gaza gelmiyecek. Kendini salak durumuna düşürmesi sıkıntı değil. Sinir bozucu olan haklı tarafa laf söylenmesi. Bugünkü olay benim de gerçekten sinirimi bozdu. Tekrardan geçmiş olsun Armağan abi.

**yapılabilecek en akıllı hamleyi yapmışsın abi. Pistte güçlü araçların olduğu bilen bir yarışmacı arkasini kollamasi yol vermesi gerek. 106 mavi bayrak kuralini ihlal etmiş asıl gidip ona laf söylesinler

**Abi sen geçtikçe karşına araba çıkıyor. Bu arada corvette nin olduğu yerde 106 nin da olması 200 lük banknotların arasına 1 tl karışması gibi birşey sanırım.Tuna Demirayak beyde söylemiş zaten.. kesinlikle başka ihtimal yok. Sen yine geçmişsin . Ben F1 simülasyonunda o durumda direk vuruyorum en.İyi ihtimal senin... İyi yarışçısin sen abim.. Tebrikler herzaman

**Makas atmak icin piste giden de bi sensin herhalde abi

Bunların çoğunu gidip beğenmişsin yorum olarak Armağan özellikle en son yorumu beğenen sen şimdi çıkıp makas atmakmı ne makası zorda kaldım diyorsun.

Merak edenler facebook ta Armağanın sayfasından diğerlerinide okuyabilir ...

Haklı ve kibar bir uyarıyı bu noktaya taşıttınya inanamıyorum ...
    Bunları bana yazdırdığın içinde mutlusundur inşallah.

Bu arada sana karşı yaklaşımım yada seninle hem telde hem araba başında hemde pistte konuştuğum kelimeleri yazdım . Bunlar böle olmadı sen bunları sölemedin yada bana sert konuştun pistten attın falan diyebilecekmisin onuda merak içinde bekliyorum .

Şaşkın ve senin adına üzgünüm bu yaklaşımdaki Armağan sen olamazsın.
    Teşekkürler Armağan
    Buğra öncelikle şunu söyleyeyim ben de uzun yıllar pazarlama satış müdürlüğü yaptım, şu anda genel müdürüm ve bildiğim bir şey var. Müşteriler her zaman pazarlamacıya (ister hizmet ister malzeme olsun) yeni bir şeyler öğretir. Bana saygı gösterin ulan, bana işimi siz mi öğreteceksiniz diyen satıcı müşterisini kaybeder. Biz senin yıllardan beri, bizim de taktir ettiğimiz şekilde yaptığın organizasyonu hep destekledik, hep yanında olduk. Ama burada defalarca "öndeki dikkat etsin, arkadaki araca yol versin, kategoriler olsun, bu kadar çok araç aynı anda çıkmasın" vb gibi eleştiriler oldukça hep "En iyiyi biz biliriz arkadaşlar yıllardan beri organizasyon yapıyoruz" dedin... Benim tavsiyem bu yoldan gitme, her şeyi en iyi sen de bilemezsin, ben de bilemem, bazı şeyler denenip bulunur. Bir pazarlamacı en son "madem benden mal almıyorsun sen de şöyle şöyle şöylesin" de dememeli...

Gelelim diğer konulara.... İlk seans bir manyaklık yapıp ABSyi kapadım evet ve ilk virajda zaten ne olduğunu gördük, spin attım. Sonraki virajda da spine yaklaştım ama atmadım. Ondan sonra da spine yaklaşmadım bile... Sonra seans sonrası beni yukarıda söyledin gibi çektin konuştun, drift yapıyormuşsun dedin... Buğracım, sen driftin nasıl yapıldığını çok iyi bilirsin. Frenajda tekerleri kitleyen araca "drift yapıyor" diyen arkadaşların bence bir kulağını çekiver... Bu arada virajların %50sinde arabanın kıçı atmadıysa abssiz kullanmayı epey ilerletmişim demektir sevindim.

İkinci seans... Her zamanki gibi gittim, normal. Çok mu hızlı gittim?? Hayır 2:19 yapmışım zaten. Ben Ankara'dan 1 gün önceden gelip otelde kalmışım, sabah arabayı yıkatıp seansa gelmişim. Sonra tabi ki piste çıkınca gazlayacağım. Ben bazıları gibi binlerce tur atmıyorum pistte en son geçen yıl Haziranda çıkmışım, tabi ki insanları zorlamadan, olabildiğince hızlı döneceğim. Ve bunu yaptım... 106cı arkadaş da korktuysa kusura bakma denir ama tutup "DANGEROUS PASSS" diye video konursa, denmez... Makas attın atmadın konusunu ise polemik olarak değerlendiriyorum, orada ben çime çıkmışım girmişim arabayı nasıl tuttuğumu bir ben biliyorum, makas attın diyorsun bana. Evet orada pistin kenarında ne halt ettiğimi bilmiyorum, videodan gördüm ki makasmış. Sen hiç trafikte zorda kalıp makas atmadın mı Buğra?

Şimdi gelelim benim yarış kariyeri olarak "addlettiğim" Volkicar'a. Sözünü edip durduğunuz Metin Bey (Çeker) daha 2 hafta önce Volkicar ödül gecesindeydi ve herkese ödüllerini verdi biliyorsun değil mi? Motorsporlarına verdiği destekten dolayı da Volkan Işık'a teşekkür etti... Bu dandik organizasyonun tüm yarışları NTV Spor'da CANLI yayınlanıyor. Ve IPhone ve Ipadde "Volkicar" aplikasyonunu indirip istediğiniz pilotla (Ben, Burak Çukurova, Ümit Erdim, Oya Eren vb.) yarışabiliyorsunuz kendi telefonunuzda... Kenan Sofuoğlu'nun, Yağız Avcı, Kerim Tar, Dağhan Ünlüdoğan gibi rallicilerin pilot olduğu bu organizasyonu mu küçümsüyorsun?? Şu an 6 üldeke Volkicar'lar yarışıyor bunu mu küçümsüyorsun Yapma Buğra... Doğru değil... Ha ben çok mu müthişim V1de?? Hayır ilk 7ye bile giremedim ama ilk yıl için çok iyi diyorlar, göreceğiz... Konu ego konusu değil anlayacağın Ben 2002 yılında Modifiyem.com'un pist gününde günün en iyi zamanını yaptığımda da mutlu mesut ayrılmıştım, çünkü zaten sevdiğimiz bir şeyi yapmaya geliyoruz biz. Turuncu Camaroyla doğmadık biz de... Ama mutlu mesut olmadığımız konuları da buraya yazınca senin işine karışmış oluyoruz. Örneğin 1000 EUR verdiğimiz ve sabahın köründe Ankara'dan yola çıkıp 12de İstanbul'a gelir gelmez piste çıktığım ve 2:17 süre yaptığım günde saat 4'e kadar öğle yemeği beklediğimi hatırlıyorsun değil mi? Buna paranla rezil olmak denir ama bugüne kadar ben bir şey demedim. Ta ki sen bana saydırıp "mutlu mesut ayrıldın" diyene kadar. O yüzden ne yazdığımıza dikkat edelim bence...

Bir kez daha yazayım, çünkü arada kaynıyor. BENİM DOBLOM OLSA DA 750 HP Z06YLA PİSTE ÇIKMAK İSTEMEM! Burada laf edilen Doblo değil, bunu bu şekilde anlayanın ya aklından zoru vardır ya da niyeti farklıdır.

Benim yazmadığım ve alıntı yaptığın mesajlara cevap bile vermeye gerek yok.

Sonuçta ben bir şekilde hız tutkum konusunda tatmin olurum, sen de insanların piste çıkıp gazlayabileceği, yıllardan beri herkesin istediği organizasyonlar yapıyorsun, sadece insanların dediklerine biraz daha önem verirsen senin açından daha iyi olur... Bence... Tabi karar senin...
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Armağan Çok kısa ve net Volki car ile alakalı tek yazı senin orda yarışmış olman yani 1 sezon biryerde yarışmış olman haşa ben kimsenin emeğini küçümsemem benim emeğimi küçümsediğiniz gibi . Bunu bilesin . Lafı çarpıtıp V1 challenge e getiren sana tek kelimem budur yazdıklarım ortadadır 1 sezon volkicarda yarışıp Dünyaca ünlü pilotlardan birinin zamanı ile makara yapacak kadar ego sahibi olamazsın nerde yarıştığın değil senin ile alakalı o çarpıtmaya çalışma lütfen .

Geri kalanını yazacağım bu özellikle gözüme çarptı
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Armağan Çok kısa ve net Volki car ile alakalı tek yazı senin orda yarışmış olman yani 1 sezon biryerde yarışmış olman haşa ben kimsenin emeğini küçümsemem benim emeğimi küçümsediğiniz gibi . Bunu bilesin . Lafı çarpıtıp V1 challenge e getiren sana tek kelimem budur yazdıklarım ortadadır 1 sezon volkicarda yarışıp Dünyaca ünlü pilotlardan birinin zamanı ile makara yapacak kadar ego sahibi olamazsın nerde yarıştığın değil senin ile alakalı o çarpıtmaya çalışma lütfen .

Geri kalanını yazacağım bu özellikle gözüme çarptı
    "Yarış kariyeri olarak "addlettiğin" Volkicar" ne demek o zaman? Konu ben miyim? O zaman F1e çıksam da yarış kariyeri olarak "addlettiğin" F1 mi diyecektin?? Herkesi almıyorlar V1e... Talihsiz bir yazı olmuş seninki...

Öte yandan hangi dünya çapında yarışçının zamanıyla makara yapmışım? Benim yazdıklarımı anlamıyorsun sanırım...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buğra öncelikle şunu söyleyeyim ben de uzun yıllar pazarlama satış müdürlüğü yaptım, şu anda genel müdürüm ve bildiğim bir şey var. Müşteriler her zaman pazarlamacıya (ister hizmet ister malzeme olsun) yeni bir şeyler öğretir. Bana saygı gösterin ulan, bana işimi siz mi öğreteceksiniz diyen satıcı müşterisini kaybeder. Biz senin yıllardan beri, bizim de taktir ettiğimiz şekilde yaptığın organizasyonu hep destekledik, hep yanında olduk. Ama burada defalarca "öndeki dikkat etsin, arkadaki araca yol versin, kategoriler olsun, bu kadar çok araç aynı anda çıkmasın" vb gibi eleştiriler oldukça hep "En iyiyi biz biliriz arkadaşlar yıllardan beri organizasyon yapıyoruz" dedin... Benim tavsiyem bu yoldan gitme, her şeyi en iyi sen de bilemezsin, ben de bilemem, bazı şeyler denenip bulunur. Bir pazarlamacı en son "madem benden mal almıyorsun sen de şöyle şöyle şöylesin" de dememeli...

Armağan O siyah bayrak sana gösterilmeseydi hedefin başkaydı ve bil 40 kez daha aynı gün olsa 40 kez daha sana o bayrak sallanacaktı .Bana bunu yazmadan yerlerdi değiştirelim sen ve eşin günlerdir facebookta, sen burda forumda karalama aşalama ne varsa sölediniz şu saate kadar ne yazdım ? heh işte o kısımdan sonrası Müşteride müşteriliğini bilecek kısmı .... üzgünüm armağancım marketten elma almıyosun bende kasiyer değilim karıştırma .

Gelelim diğer konulara.... İlk seans bir manyaklık yapıp ABSyi kapadım evet ve ilk virajda zaten ne olduğunu gördük, spin attım. Sonraki virajda da spine yaklaştım ama atmadım. Ondan sonra da spine yaklaşmadım bile... Sonra seans sonrası beni yukarıda söyledin gibi çektin konuştun, drift yapıyormuşsun dedin... Buğracım, sen driftin nasıl yapıldığını çok iyi bilirsin. Frenajda tekerleri kitleyen araca "drift yapıyor" diyen arkadaşların bence bir kulağını çekiver... Bu arada virajların %50sinde arabanın kıçı atmadıysa abssiz kullanmayı epey ilerletmişim demektir sevindim.

İkinci seans... Her zamanki gibi gittim, normal. Çok mu hızlı gittim?? Hayır 2:19 yapmışım zaten. Ben Ankara'dan 1 gün önceden gelip otelde kalmışım, sabah arabayı yıkatıp seansa gelmişim. Sonra tabi ki piste çıkınca gazlayacağım. Ben bazıları gibi binlerce tur atmıyorum pistte en son geçen yıl Haziranda çıkmışım, tabi ki insanları zorlamadan, olabildiğince hızlı döneceğim. Ve bunu yaptım... 106cı arkadaş da korktuysa kusura bakma denir ama tutup "DANGEROUS PASSS" diye video konursa, denmez... Makas attın atmadın konusunu ise polemik olarak değerlendiriyorum, orada ben çime çıkmışım girmişim arabayı nasıl tuttuğumu bir ben biliyorum, makas attın diyorsun bana. Evet orada pistin kenarında ne halt ettiğimi bilmiyorum, videodan gördüm ki makasmış. Sen hiç trafikte zorda kalıp makas atmadın mı Buğra?

E bende makas attım yolda polise de yakalandım cezamıda yedim polise vergi veriyorum bana ceza kesemezsin demedim ..... sana makas attın diye küfürmü ettim iğrenç kullanıyosun mu dedim ne dedim arkadaş kibar bir uyarıdan fazla ne söledim vallahi deliricem attımmı seanslarınımı yaktım naaptım ya ben ????

Şimdi gelelim benim yarış kariyeri olarak "addlettiğim" Volkicar'a. Sözünü edip durduğunuz Metin Bey (Çeker) daha 2 hafta önce Volkicar ödül gecesindeydi ve herkese ödüllerini verdi biliyorsun değil mi? Motorsporlarına verdiği destekten dolayı da Volkan Işık'a teşekkür etti... Bu dandik organizasyonun tüm yarışları NTV Spor'da CANLI yayınlanıyor. Ve IPhone ve Ipadde "Volkicar" aplikasyonunu indirip istediğiniz pilotla (Ben, Burak Çukurova, Ümit Erdim, Oya Eren vb.) yarışabiliyorsunuz kendi telefonunuzda... Kenan Sofuoğlu'nun, Yağız Avcı, Kerim Tar, Dağhan Ünlüdoğan gibi rallicilerin pilot olduğu bu organizasyonu mu küçümsüyorsun?? Şu an 6 üldeke Volkicar'lar yarışıyor bunu mu küçümsüyorsun Yapma Buğra... Doğru değil... Ha ben çok mu müthişim V1de?? Hayır ilk 7ye bile giremedim ama ilk yıl için çok iyi diyorlar, göreceğiz... Konu ego konusu değil anlayacağın Ben 2002 yılında Modifiyem.com'un pist gününde günün en iyi zamanını yaptığımda da mutlu mesut ayrılmıştım, çünkü zaten sevdiğimiz bir şeyi yapmaya geliyoruz biz. Turuncu Camaroyla doğmadık biz de... Ama mutlu mesut olmadığımız konuları da buraya yazınca senin işine karışmış oluyoruz. Örneğin 1000 EUR verdiğimiz ve sabahın köründe Ankara'dan yola çıkıp 12de İstanbul'a gelir gelmez piste çıktığım ve 2:17 süre yaptığım günde saat 4'e kadar öğle yemeği beklediğimi hatırlıyorsun değil mi? Buna paranla rezil olmak denir ama bugüne kadar ben bir şey demedim. Ta ki sen bana saydırıp "mutlu mesut ayrıldın" diyene kadar. O yüzden ne yazdığımıza dikkat edelim bence...

Burda birkere daha yazıyım. Ülkemide tüm motorsporları benim için değerlidir . Elini taşın altına sokan herkez her organizatör önemlidir ve desteklerim. V1 ve V2 de böle benim için . Ben bir cupta yada yarış serisinde 1 senede pişilip pilot olunup sonra dünyada derecesi olan adamlara laf sokacak laf edecek kadar pilot ve ego sahibi olmana takıldım. Ne organizasyona nede araç ile ilgili farklı bir yorumum var ise koy buraya göreyim yoksa da özür dile yalan sölüyorsun bu konuda !!!

Bir kez daha yazayım, çünkü arada kaynıyor. BENİM DOBLOM OLSA DA 750 HP Z06YLA PİSTE ÇIKMAK İSTEMEM! Burada laf edilen Doblo değil, bunu bu şekilde anlayanın ya aklından zoru vardır ya da niyeti farklıdır.

Benim yazmadığım ve alıntı yaptığın mesajlara cevap bile vermeye gerek yok.

Sonuçta ben bir şekilde hız tutkum konusunda tatmin olurum, sen de insanların piste çıkıp gazlayabileceği, yıllardan beri herkesin istediği organizasyonlar yapıyorsun, sadece insanların dediklerine biraz daha önem verirsen senin açından daha iyi olur... Bence... Tabi karar senin...

Kırmızı yazılanlar benimdir. Gerisi Armağanın yazdıklarından alıntıdır.
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Yarış kariyeri olarak "addlettiğin" Volkicar" ne demek o zaman? Konu ben miyim? O zaman F1e çıksam da yarış kariyeri olarak "addlettiğin" F1 mi diyecektin?? Herkesi almıyorlar V1e... Talihsiz bir yazı olmuş seninki...

Öte yandan hangi dünya çapında yarışçının zamanıyla makara yapmışım? Benim yazdıklarımı anlamıyorsun sanırım...
    Yarış kariyeri 1 yılda olmaz Armağancım . 1 Yılda nasıl Sporcu kariyeri olmaz ise Yarış kariyeride olmaz .

A nedenle Senin 20 yıllık yarış kariyerin varmış gibi konuşup 1 yıldır yarıştığın duruma Adletmek denir .

Bunu Volkicar a yönelme çabaların boşu boşuna ...
    Ben başkasının emeğine yarış organizasyonuna laf sölemem boşuna face de falan yazdırma ...

Edit: O cümlenin tamamlayıcı kısmıda birkaç satır aşağıda imiş buyur onuda oku tekrar :

''1 sene volkicarda yarışıp tanıdığım egosu stresi alınmış Armağandan egosu tavan Armağana ulaşmış birini görmedim .''
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Müşteri de müşteriliğini bilecek diye bir şey yok... Müşteri her zaman haklıdır... Bu bankacı da olsan böyle, trafo satsan da böyle, uzay mekiği yapsan da böyle. Müşterileri her zaman dinlemek gerekir... Müşteri "Bu ne kadar dandik organizasyon, Dobloyla Ferrari aynı seansa çıkar mı?" diyebilir, buna da satıcının saygı duyması gerekir ve değerlendirmelidir. Neyse sen bildiğin gibi yaparsın her şeyi, senin organizasyonun.

Ya Buğra ben kimin süresine laf ettim? Burada bir arkadaş en iyi zaman benim dedi ben de sen Piccini misin dedim bu Picciniye laf etmek mi oluyor? Yoksa o arkadaş mı dünyaca ünlü pilot, cidden anlamadım...

Makas konusu dediğim gibi iyice uzuyor, orada olay düşündüğüm gibi gelişmedi yanından geçtim gittim, ne makasmış gaz telim olaydı da kopaydı da orda durmak zorunda kalaydım.

Siyah bayrak gösterilmeseymiş hedefim başkaymış. Ya şaka mı bu benim hedefim ne olabilir nasıl bir plan yapmış olabilirim siyah bayrak gösterilmeyince uygulayacağım ) Allah aşkına...

Burada olanlarla ilgili Schumiye yazdıklarım "Organizasyonun içinde olduğunu düşünerek" yazdığım şeylerdi. Senle zaten aynı gün daha önce arabada konuştuğumuzu ve senin de hızlı araçlara ayrı kategori açmak için yol bulma niyetinin olduğunu belirttiğimde o yazdıklarım otomatikman düşer ve sadece hem kendimi hem onu kurtarmak için sağından zar zor geçtiğim 106cı arkadaşla ve savunucularıyla ilgili yazdıklarım kalır... Onun dışında klavyemde tüy bitti ama diğer araçların da kategorilendirilmesi gerektiğini savundum ben. Bu kadar...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Unuttuğum biryeride yazıyım atlamışım :

Örneğin 1000 EUR verdiğimiz ve sabahın köründe Ankara'dan yola çıkıp 12de İstanbul'a gelir gelmez piste çıktığım ve 2:17 süre yaptığım günde saat 4'e kadar öğle yemeği beklediğimi hatırlıyorsun değil mi? Buna paranla rezil olmak denir ama bugüne kadar ben bir şey demedim. Ta ki sen bana saydırıp "mutlu mesut ayrıldın" diyene kadar. O yüzden ne yazdığımıza dikkat edelim bence...

Ben pist organizasyonu yapıyorum öğle yemeği servisi değil senin birhayli kafan karışmış ...

20 kişilik bir guruptuk istanbulparkta özel bir eventti ve yemek dışardan spariş ediliyordu sağdan soldan .
    Ödediğin paranın içinde olmayan sana yardımcı olmak için dışardan birilerinin alıp geldiği istanbulparkın dağbaşı olduğu düşünüldüğünde yiyecek içecek açısından biraz zor bazışeyler .
    Millet yemeğini tek seferde söledi parasını ödedi , gönderdik aldırdık birini dışardan . Sen geç geldin senin içinde adam gönderip aldırdık hata etmişiz havyar servisi yapmalıydık . 1000 Euro verdin sen kendin bende gün sonunda üzerine 5000 euro koyup pist kirasını ödedim cepten ogün .
    Sen bizi iyice eleman sanmışsın Armağan Ben ''o çocuk'' değilim aklında olsun ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarış kariyeri 1 yılda olmaz Armağancım . 1 Yılda nasıl Sporcu kariyeri olmaz ise Yarış kariyeride olmaz .

A nedenle Senin 20 yıllık yarış kariyerin varmış gibi konuşup 1 yıldır yarıştığın duruma Adletmek denir .

Bunu Volkicar a yönelme çabaların boşu boşuna ...
    Ben başkasının emeğine yarış organizasyonuna laf sölemem boşuna face de falan yazdırma ...

Edit: O cümlenin tamamlayıcı kısmıda birkaç satır aşağıda imiş buyur onuda oku tekrar :

''1 sene volkicarda yarışıp tanıdığım egosu stresi alınmış Armağandan egosu tavan Armağana ulaşmış birini görmedim .''
    Peki... Öncelikle ben "Yarış kariyerim boyunca böyle bir şey görmedim" mi dedim? Yarış kariyerim nerde demişim? "Yarışçı" dedim sadece. Bazılarının çok rahat yazıp durduğu gibi "pilot" bile demedim kimse alınmasın ve " 1 yılda pilt mu olunur" demesin diye... Gerçi beğenseniz de beğenmeseniz de oldum, yapacak bir şey yok. Ayrıca 20 yıllık yarış kariyerim varmış gibi konuşmuyorum, farazi şeyler yazıyorsun.

Ben buraya sayfalarca yazı yazdım facebookta birine bir şey yazdırmış olmam mümkün mü sence? Bırak Allah aşkına Buğra Ben ne yaptım da insanlar bana karşı bu kadar paranoyak oldu cidden anlamıyorum... neyse...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Unuttuğum biryeride yazıyım atlamışım :

Örneğin 1000 EUR verdiğimiz ve sabahın köründe Ankara'dan yola çıkıp 12de İstanbul'a gelir gelmez piste çıktığım ve 2:17 süre yaptığım günde saat 4'e kadar öğle yemeği beklediğimi hatırlıyorsun değil mi? Buna paranla rezil olmak denir ama bugüne kadar ben bir şey demedim. Ta ki sen bana saydırıp "mutlu mesut ayrıldın" diyene kadar. O yüzden ne yazdığımıza dikkat edelim bence...

Ben pist organizasyonu yapıyorum öğle yemeği servisi değil senin birhayli kafan karışmış ...

20 kişilik bir guruptuk istanbulparkta özel bir eventti ve yemek dışardan spariş ediliyordu sağdan soldan .
    Ödediğin paranın içinde olmayan sana yardımcı olmak için dışardan birilerinin alıp geldiği istanbulparkın dağbaşı olduğu düşünüldüğünde yiyecek içecek açısından biraz zor bazışeyler .
    Millet yemeğini tek seferde söledi parasını ödedi , gönderdik aldırdık birini dışardan . Sen geç geldin senin içinde adam gönderip aldırdık hata etmişiz havyar servisi yapmalıydık . 1000 Euro verdin sen kendin bende gün sonunda üzerine 5000 euro koyup pist kirasını ödedim cepten ogün .
    Sen bizi iyice eleman sanmışsın Armağan Ben ''o çocuk'' değilim aklında olsun ....
    Evet, "Organizasyonda yemek servisi de var Armağan" dediğin için sabahın köründe basıp geliyorum. Yemek servisi dediğin sipariş toplayan bir elemanmış. 12de geldim piste geç mi? Benim Ankara'dan geldiğimi yolda olduğumu biliyordun, hatta yemek yemediğimi de biliyordun, o arkadaşa 1 kişi için fazladan yemek söyleyiverseydin o zaman.... Yanda Sabiha Gökçen var, 4 saatte Paris'ten havyar bile gelirdi, evet. Evet 1000 EUR para verip yemek olacak diye piste gelip saat 4e kadar hiçbirşey yiyemiyorsam ve 4e kadar en iyi zamanım 2:21-2:22 ise, artık araba kullanırken gözüm kararmaya başladıysa ve yemek yedikten sonra sadece 1 seans gazlayıp 2:17 yapıyorsam paramla rezil olmuşum demektir. İstersen bunu anket yapıp insanlara soralım kaç kişi bana hak verecek... Bari "kusura bakma o gün öyle olmuştu, haklısın" deyiver... Ya da ben en iyiyi bilirim siz daha kısa donla dolaşırken ben organizasyon yapıyordum dersin, ama bana diyemezsin bunu...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    doblosu var diye pistte ne işi var diyenle, şu gecen gün metroda terlikle kitap okurkenki kişinin resmini koyup dalga gecmeye calısan insan müsveddesleri arasında hiç bir fark yoktur.

ayrıca

https://www.youtube.com/watch?v=tk_UXY-S3mY#t=92
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet, "Organizasyonda yemek servisi de var Armağan" dediğin için sabahın köründe basıp geliyorum. Yemek servisi dediğin sipariş toplayan bir elemanmış. 12de geldim piste geç mi? Benim Ankara'dan geldiğimi yolda olduğumu biliyordun, hatta yemek yemediğimi de biliyordun, o arkadaşa 1 kişi için fazladan yemek söyleyiverseydin o zaman.... Yanda Sabiha Gökçen var, 4 saatte Paris'ten havyar bile gelirdi, evet. Evet 1000 EUR para verip yemek olacak diye piste gelip saat 4e kadar hiçbirşey yiyemiyorsam ve 4e kadar en iyi zamanım 2:21-2:22 ise, artık araba kullanırken gözüm kararmaya başladıysa ve yemek yedikten sonra sadece 1 seans gazlayıp 2:17 yapıyorsam paramla rezil olmuşum demektir. İstersen bunu anket yapıp insanlara soralım kaç kişi bana hak verecek... Bari "kusura bakma o gün öyle olmuştu, haklısın" deyiver... Ya da ben en iyiyi bilirim siz daha kısa donla dolaşırken ben organizasyon yapıyordum dersin, ama bana diyemezsin bunu...
    Armağancım onuda derim ama önce mantıklı olucaksın .
    Bak gene sölüyorum ben ''o çocuk'' değilim.
    Madem okadar acıktın yiyip gelirdin yada yoldayken açar sölerdin benim yemeğimi sölermisin derdin arkadaşın olarak olmaz açkal demezdim herhalde öle bi anlatıyorsun ki ben bile ulan ne insafsızmışım karşısında yedik adamada vermedik herhalde diyorum okuyunca....
    Tutmuş bana burda yemeğin lafını ediyorsun armağan ben Pist işi yapıyorum . Pide lahmacun salonu işletmiyoruz farkındamısın orda birine rica ettik elindeki işi halletti sonra çıktı gitti yaptırdı geldi ayılıp bayılacak duruma geldiysen 4 saatte sabihadan havyar getirileceğinide biliyosan gelmeden yolda atıştırmayı çözemedinmi yada bukadar acıkınca gidip yiyip gelmeyi hızlıca ...

Diyorum bak yazmıyım yazmıyım dedim zorla benide dahil ettin saldırıyorsun...
    Benim sana Satmadığım yemek konusunda bile Müşterim oldun mesela ...

Zorlama
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Müşteri de müşteriliğini bilecek diye bir şey yok... Müşteri her zaman haklıdır... Bu bankacı da olsan böyle, trafo satsan da böyle, uzay mekiği yapsan da böyle. Müşterileri her zaman dinlemek gerekir... Müşteri "Bu ne kadar dandik organizasyon, Dobloyla Ferrari aynı seansa çıkar mı?" diyebilir, buna da satıcının saygı duyması gerekir ve değerlendirmelidir. Neyse sen bildiğin gibi yaparsın her şeyi, senin organizasyonun.

Müşteri HALK GÜNÜ içinde TÜM tipte OTOMOBİLLERİN olduğunu ÖNCEDEN BİLİYORSA Dİ YE MEZ . Senle konuştuğumuzda 40 otomobil olucak kalabalık olacak karma olacak dedimmi ? Dedim . ozaman neyin haklılığı bu ?

Ya Buğra ben kimin süresine laf ettim? Burada bir arkadaş en iyi zaman benim dedi ben de sen Piccini misin dedim bu Picciniye laf etmek mi oluyor? Yoksa o arkadaş mı dünyaca ünlü pilot, cidden anlamadım...

Makas konusu dediğim gibi iyice uzuyor, orada olay düşündüğüm gibi gelişmedi yanından geçtim gittim, ne makasmış gaz telim olaydı da kopaydı da orda durmak zorunda kalaydım.

Siyah bayrak gösterilmeseymiş hedefim başkaymış. Ya şaka mı bu benim hedefim ne olabilir nasıl bir plan yapmış olabilirim siyah bayrak gösterilmeyince uygulayacağım ) Allah aşkına...

Hedefin diğer kullanıcı olacaktı araba sürücü mühim değil bana sarmayıp ona saracaktın konuyu neticede birine saracaktın Armağan bu videolar konduğunda .

Burada olanlarla ilgili Schumiye yazdıklarım "Organizasyonun içinde olduğunu düşünerek" yazdığım şeylerdi. Senle zaten aynı gün daha önce arabada konuştuğumuzu ve senin de hızlı araçlara ayrı kategori açmak için yol bulma niyetinin olduğunu belirttiğimde o yazdıklarım otomatikman düşer ve sadece hem kendimi hem onu kurtarmak için sağından zar zor geçtiğim 106cı arkadaşla ve savunucularıyla ilgili yazdıklarım kalır... Onun dışında klavyemde tüy bitti ama diğer araçların da kategorilendirilmesi gerektiğini savundum ben. Bu kadar...

Yazdıkların senden düşer ama benden bu saatten sonra düşmez Armağancım . Sende meraklısı değilsin birsürü seçeneğin mevcut kural ihlali yüzünden kibarca uyardığım için hayatımda kimse beni bukadar karalamadı . Facebook üzerinden de eksik olmayın amacınız bağcıyı dövmek haline geldi ama ben hancıyım sen yolcu Armağancım bağcı başkası ...
    Gene kırmızılar benim gerikalan Armağanın yazılarıdır.
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doblosu var diye pistte ne işi var diyenle, şu gecen gün metroda terlikle kitap okurkenki kişinin resmini koyup dalga gecmeye calısan insan müsveddesleri arasında hiç bir fark yoktur.

ayrıca

https://www.youtube.com/watch?v=tk_UXY-S3mY#t=92
    Ne güzel video, çok da iyi yapmış Fiorino'cu arkadaş... Ben bunun içinde olsam ve arkadan F1 aracı gelse ne yaparım bilmiyorum korkudan...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki... Öncelikle ben "Yarış kariyerim boyunca böyle bir şey görmedim" mi dedim? Yarış kariyerim nerde demişim? "Yarışçı" dedim sadece. Bazılarının çok rahat yazıp durduğu gibi "pilot" bile demedim kimse alınmasın ve " 1 yılda pilt mu olunur" demesin diye... Gerçi beğenseniz de beğenmeseniz de oldum, yapacak bir şey yok. Ayrıca 20 yıllık yarış kariyerim varmış gibi konuşmuyorum, farazi şeyler yazıyorsun.

Ben buraya sayfalarca yazı yazdım facebookta birine bir şey yazdırmış olmam mümkün mü sence? Bırak Allah aşkına Buğra Ben ne yaptım da insanlar bana karşı bu kadar paranoyak oldu cidden anlamıyorum... neyse...

Olduğuna hem fikiriz .
    İyi geceler
    Son mesajımdır dedim ama olmadı gene ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İşin mübalağsı ama Güneş'in korkması için heralde ufo falan gelmesi gerekir. yanlıs hatırlamıyorsam tıpkı Yiğite olan gibi arabası yetişmediği için fio. ile cıkmıstı
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Armağancım onuda derim ama önce mantıklı olucaksın .
    Bak gene sölüyorum ben ''o çocuk'' değilim.
    Madem okadar acıktın yiyip gelirdin yada yoldayken açar sölerdin benim yemeğimi sölermisin derdin arkadaşın olarak olmaz açkal demezdim herhalde öle bi anlatıyorsun ki ben bile ulan ne insafsızmışım karşısında yedik adamada vermedik herhalde diyorum okuyunca....
    Tutmuş bana burda yemeğin lafını ediyorsun armağan ben Pist işi yapıyorum . Pide lahmacun salonu işletmiyoruz farkındamısın orda birine rica ettik elindeki işi halletti sonra çıktı gitti yaptırdı geldi ayılıp bayılacak duruma geldiysen 4 saatte sabihadan havyar getirileceğinide biliyosan gelmeden yolda atıştırmayı çözemedinmi yada bukadar acıkınca gidip yiyip gelmeyi hızlıca ...

Diyorum bak yazmıyım yazmıyım dedim zorla benide dahil ettin saldırıyorsun...
    Benim sana Satmadığım yemek konusunda bile Müşterim oldun mesela ...

Zorlama
    Buğra biz de bilirdik heralde yiyip gelmeyi.... Orada organizasyonu düzenleyen sensin sana tabi ki soracağım bütün gün orada olacaksam yemek var mı diye. Sorduğumda var diyorsan ve "gittiğimde yoksa ve 4 saatte de en küçük bir şey bile gelemediyse" o zaman "organizasyonda sorun vardır". Ha gidip yakın bir yerlerde yer miydim? Yiyebilirdim ama paracıklarım da yanardı senin yapacağın bir şey olmazdı değil mi... Neyse o gün o adamın da uyuzluğuna geldi diyelim geçelim. Benim anlatmak istediğim her organizasyonda eksikler olabiliyor önemli olan insanların iyi niyeti. Ben o yüzden sana insanları dinle deyip duruyorum. İnsanlar iyi niyetli, senin müşterilerin... Ama en küçük bir eleştiriye bile tahammülün yok. Neyse sen de böyle bir insansın benim yapabileceğim bir şey yok. İyi organizasyonlar diliyorum sana daha neyi uzatacağız... İyi geceler...
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

MOT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serhat Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki olay birbirine çok benzer aslında ama karar tabiki gözlem yapan ekibindir, turun geneline bakılınca iki araç arasında farklı bişey vardırki iki farklı karar verilmiş, yada m3 gözden kaçmıştır. fakat forum üzerindeki yaklaşım ve tutumuda bir okadar farklı iki araç sahibinin..
    Bence bu 2 olay birbirine benzemez. Çünkü:
    1) E36 M3 öndeki arabadan bariz hızlı değil. Son ana kadar öndeki aracın hızını kestirmek mümkün değil. Araçlar birbirlerine yakın.
    2) Corvette, 106'dan çok çok daha hızlı. Bu araç için bir de özel yapılmış 750 hp deniyor. 106'nın içinden geçeceği belli ve 4'lü kombine viraj içinde (nispeten 11. Viraja göre daha düşük hızla) 8. Virajın çıkışına geliniyor.
    3) 11. Viraja gelirken ayak tam gaz; Allah ne verdiyse geliyorsub. Bu hemen hemen bütün araçlar için geçerli. Ben girmeden önce ufak bir liftoff yapıyorum; gözüm tam gaz kesmiyor. Diğer yandan 8. Viraj sabit bir hızla ortalama 130-140 km/h arası dönülüyor ve çıkışında gaza oturuyorsun. Öndeki arabayla mesafe belli, çünkü bir süre izindesin. 106'dan çok daha hızlı olunduğu belli; çıkışında ne kadar erken ve çok gaza basarsa bazsın aradaki fark duruyor gibi olacak. O zaman bunu görüp basmazsın. 8. Virajda öngörüde bulunmak daha kolay; 11. Viraj hesaplaması zor.
    ONUR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiorino videosu çok hoşuma gitti açıkçası. Eğitim videosu gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buğra biz de bilirdik heralde yiyip gelmeyi.... Orada organizasyonu düzenleyen sensin sana tabi ki soracağım bütün gün orada olacaksam yemek var mı diye. Sorduğumda var diyorsan ve "gittiğimde yoksa ve 4 saatte de en küçük bir şey bile gelemediyse" o zaman "organizasyonda sorun vardır". Ha gidip yakın bir yerlerde yer miydim? Yiyebilirdim ama paracıklarım da yanardı senin yapacağın bir şey olmazdı değil mi... Neyse o gün o adamın da uyuzluğuna geldi diyelim geçelim. Benim anlatmak istediğim her organizasyonda eksikler olabiliyor önemli olan insanların iyi niyeti. Ben o yüzden sana insanları dinle deyip duruyorum. İnsanlar iyi niyetli, senin müşterilerin... Ama en küçük bir eleştiriye bile tahammülün yok. Neyse sen de böyle bir insansın benim yapabileceğim bir şey yok. İyi organizasyonlar diliyorum sana daha neyi uzatacağız...
    Eleştiriye tahamülüm okadar az ki Pazar Gününden Çarşamba gününe kadar sana burda sayfalar yazdım kamera kayıtları derledim linç ettim seni sosyal medyada, arkadaşlarıma karalatım işini gücünü karaladım arabanı karaladım , Facebookta yazılanlara istinaden sayfalarca yazı yazdım değilmi ?
    Başkası olsa yazdıklarınıza ne cevaplar verirdi Allah bilir çıt sesimi çıkartmadım ama sen ben sustukça sucu çocuk sanmaya başladın karşındakini ki ...

Karalama ile eleştiri arasındaki farkı ayırt edebilecek idraka sahibim Allaha şükür. Sana özel seansı Organizasyondan 3-4 gün önce öneren bensem demekki senin şimdi ortaya çıkıp katagori olsun demen bir eleştiri değil Armağancım .
    Burda katılımcı arkadaşlarımız yazsın bundan 5 sene öncesiyle şimdi ne farklar var eleştirilen mantıklı şeyler yapılmamışmı ...
    Sen senin sölediğin olmadı o bayrak sana niye sallandı derdindesin Armağan ; gerisi bildiğimiz hepimiz için çok çook fazla zaman kaybı yat uyu artık bende yatıyımgerçekten yorgunum sabah olucak ...

iyi geceler
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)