Böyle giderse piste honda ve istpark ekibi dışında FK2 Type R la giren tek ben olucam. Çoook taşeeküür ediyorum Vural abi.
Güneşten hiç ses çıkmıo la şaka maka. Harakiri falan mı yaptı bi kontrol edin. Adam pist rekoru için evo hazırladıydı.
Printable View
Böyle giderse piste honda ve istpark ekibi dışında FK2 Type R la giren tek ben olucam. Çoook taşeeküür ediyorum Vural abi.
Güneşten hiç ses çıkmıo la şaka maka. Harakiri falan mı yaptı bi kontrol edin. Adam pist rekoru için evo hazırladıydı.
pistte gazlamalık flash s bakayım :D
Patronu kim kızdırdı da bu Super Sport lara böylesine tavır alındı yokmu kimsede bir senaryo.
Bence tamamen kazanc ustune :) gozden kacan kisim yuksek guclu arabalara oranla cok daha fazla arac var 150hp altinda. Dediginiz gibi 40-50 arac vardi duzenli piste giden. Ama bu sekilde 150-200 belki daha fazla arac katilabilir. Surumden kazanicaklar sanirim(yada bu sekilde dusunuluyor olabilir). Arada 3-5 de yuksek hp li arac katilirsa hayli hayli karli gecicek organizasyonlar. Kesinlikle elle tutulur bir yani yok. Rakamlar ucmus gitmis.
Bende Geliyorum Ringe. Yemeden İçmeden Kesiyorum Para Haberiniz Olsun :D
dusuk hacim cup yapalim 100tl ye mis gibi egleniriz
1.1 crdi 75 hp ucana kacana gider
:hihih: :hihih:
..........
Ucuzken bu haftasonu bi kaçamak mı yapsak?Boş olur pistte eğleniriz:D
http://i6.ressim.net/resim/2016/03/0...4_14901194.jpg
Bugun sayfamda paylasmistim...
Evet gençler, Ataşehire Bulvar 216 diye biyer açıldı :)
Siz elit süpersport beyleri denemeye bekliyorum huhuashuasuhashu :D
Espri bir tarafa, yazık etmişler. O son rekoru kırmayacaktın 997tt :)
Artık Ferrariyle bol bol snowboard yaparlar pistte :)
Su 250 hp yi 255 hp yapinda girelim vural bey
bence fiyatlar güzel, gerçek zengin, gerçek fakir belli olsun.
"""100 hp altı pist rekoru """ diye bir Klasman açarız. Hem daha çok katılım olur hem ucuz olur.
Bence 100 hp alti arabalarla gidip pistte 30 km hizla seyahat yapalim arada birde 4 araba yan yana dizilip yolu kapayalim :D protesto
3. Köprü bağlantı yolları ve otobanlar bizim, üstüne 2 defada radar cezası yesen yine daha ucuza gelir. Vural AK ve ekibini alkışlıyorum...:bravo::bravo::bravo:
halada açıklama yok gelirseniz amk diolar sanki :)
ya yazılacak çok şey varda ucuzlatmazlar ama ucuzlatsalar dahi ben ilkine gitmem ya çok hıyar yerine konmuş hiseettim kendimi öle böle değil :)
Toplu tepki vermeliyiz. Yazilarla kinamak yada hatalarini anlatmak bir yere kadar...
Eminim Bugra profesyonel bir calisan oldugu icin,aksi soylenmedikce birsey yapamiyacaktir hatta yazamiyacaktir. Saygi duymamiz gerek.
Tanidigim TUM ss sahipleri gelmeyecek,paramiz var ama enayi degiliz diyor herkes.
Toplu tepki en dogrusu....
neyse ki bu pist olayını kafama takacak pozisyonum yok :) . ama fiyatlara bakınca abartı geldi biraz.gece boş yolda stres atmak için gazlasan yediğin cezalar bu kadar etmez :)
"Yeni fiyatlar gücüne mi gitti" esprisi hala gelmedi, bekliyorum :)
Bende bunu Baybars'dan duyup bizzat gittigimde ogrendim desem?
Buyur bunu cevapla ozaman :)
Konuda bir tepki gosterelim.
buğra abinin gelip " raad olun hepiniz 100bg siniz bende ;) " demesini bekliyorum :D
1.2 TSI Polo 90 hp 100 TL
1.4 TSI Polo 180hp 300 TL
Bu ne saçmalık anlayan beri gelsin.
Kötü haber varsa ilk bana geliyor. İyi haberler ise hiç gelmiyor valla. (Son 10 yılımın özeti.)
Ben sabit fiyatlandırma dışındaki bir uygulamanın katılımı azaltacağını ve bunun da diğer organizasyonları olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.
Örneğin ben pist günlerine 2015 Ağustos'ta gelmeye başladım ve İstanbul Park zehrini pist günlerinde alıp, tek marka kupalarına katıldım.
Pist günleri olmasa kupaya katılmazdım. Pist günleri öncesinde noluyor lan burada bir bakayım diye geldiğimde Murat Abi'nin 458 Speciale'si ve Murat'ın GT3'ünü padokta görmeseydim muhtemelen pist günlerine de gelmezdim. Nihayetinde özetlersek, Temmuz'da 2 tane süpersport gördüm diye taaaa geldim tek marka kupasına girdim.
Süpersportlar, egzotikler motorsporlarının olmazsa olmazıdır. İşin performans kısmıdır, şov kısmıdır, tribünleri dolduran tarafıdır. Bu araçları değil yüksek fiyatlandırmak, ücretsiz piste çıkarmak lazım diye düşünüyorum. (Bir de Cupra'ları beleşe çıkarmak lazım)
Motorsporlarını sevdirmek bu ülkede Intercity'nin misyonudur. Zarar etmelerini isteyemem ama destek vermelerini gönülden isterim. Pisti devraldıklarında herkes sevindi, elinden geldiğince maneviyatta destekledi; gönül verenleri üzeceklerini sanmıyorum. Uygulamada, kararlarda bir hata olmuş olabilir. Buğra arkadaşımız canımız ciğerimiz; pist yönetimi ise bu işleri çok iyi bilen bir ekipten oluşuyor; Vural Bey de keza hamurundan otomobilci. Düzeltileceğini düşünüyorum. Ha benim bilmediğim, aklımın ermediği bir konu da olabilir orasını bilemem.
Piste giren supersportlar zengin olarak normal 100 200 tl verip girenlere fındık fıstık atabilecek mi? İşte bakıp bakıp durup "Fakir olmak çok götü yaaa nihahaha" falan diyebilecek mi? Aşalayacak mı yani eğer böyleyse gidilir söyleyim :D
Hukumete yakin ya Vural Ak , ordan gormustur , pisti de ulke gibi yonetelim diye biri gazladiysa demekki ...
forum üyelerine %10 indirimde yok galiba bu sezon,
Buğra bey açıklasada rahatlasak artık