Kaçta orada olalım Buğra hocam? Kayıt oldum ama her hangi bir mail vs gelmedi. Kayıt başarılı olmuştur sanıyorum.
Printable View
Kayıtların kapanması ardından bu akşam cumartesi günü için ,
Yarın akşam da pazar için email adreslerinize tüm bilgiler ve detayları yollayacağız.
Şimdilik kayıtların kapanmasını bekliyoruz. mailboxlarınızda spam yada junk klasörlerinide kontrol etmeyi unutmayın bazen oralarada düşebiliyor email.
Buğra abi cumartesi gun ki süprizle bir alakası var mı? :D
http://i.hizliresim.com/WbEM0q.png
Meteor a gore pazar yagis yok
Cmtesi sabah saatleri var.
Wunderdround a gore tam tersi...
Meteorun ist park tahmini genelde tutar mi bugra?
Vayy Megane cup demek, 1,6 dci 130 olursa clio cupa göre daha heyecanlı geçeceği kesin gibi. Detayları bekliyoruz.
yağıştan dolayı emin olamadım bende almadım seans
bence yağıştan bu kadar çekinmeyin pistin ıslak hali bile normal asfaltın kuru halinden daha iyi tutuyor, rekor denemeyecekseniz ıslak oluşu farketmez
1.6 160hp megane ....
Megane cup baya keyifli olur. Cliolar gibi yürüyen falan orjinal mi olacak acaba
160'lık turbo benzinli ise cidden keyifli olur Megane cup. Fiyatları clio cupa yakın düzeyde mi olur acaba:)
10.000€. Sanirim bunda 3000tl olur hasar katilim payi.
Carpmak derken mike? Senin hic kazan yok ki! Hahah...
Sağol bilgi için Murat abi. Fiyat iki katı clioya göre ama keyif katsayısı da bir o kadar yüksek olacaktır clio cupa göre. Benim bütçemi aşar megane cup; lakin seneye clio cup düzenlenir ve bu yılki fiyat düzeyinde olursa katılmak isterim.
2 seans çıkıcam bende pazar günü ama şu hava olayı çok düşündürüyor.accuweather,weather ve meteoroloji genel müd. üçüde farklı tahmin gösteriyor pazar için.ilginç bi durum :D
hava parcali bulutlu ama sicak yagsa bile kurur pist suan iyi zaten
Burala cok sıcak :D gözlük şapka ile bekleriz
Yağmur yok, hava çok güzel. Onur ne taraftasın, msj attım sana. Omp'nin oralardayım.
Hava iyi gelen kopup gelsin :-) )
Yarın (pazar) için kayıtlar kapanmış.Erken değil mi kapatmak için ? :)
bende kayıt için girdim,kapanmış.daha önce ctesi akşamı pazar için kayıt yaptırdığımı hatırlarım. @ef186 kayıt için bekliyoruz açılmaz mı bugun? :)
kapıdan giriş yapılabiliyor fiyatta az bi fark oluyor
Hava sicakti sanirim yada baska birsey. 2:24 yapan arac 2:28 yapti.
7 tur kaldirmadan dondum,benim kadar tam gaz donen sadece Cat vardi. Megane rs'i tebrik ettim,alkislar kendisine.
Ancakkkk gucu yetmiyor ist parka. Ring'de bir cok aracla cok rahat bogusurken birada modlu Vag gruplari uctu gitti. Virajda yakaliyorum/geciyorum ama duzde ucuyorlar. Hele Skoda' in egsozundan cikan yanmayan yakitla Jason ile guzel kafa yaptik bedavaya :)
2:29:331 sec 2 kisi. Bu arac ile 2:27:X tek kisi yurur.
İlk hedefimden 2 sec sastim,napalim verdigi keyif yeter. Helal olsun,hic gik demeden dondu...
Merhaba Buğra. Pazar sabah kaçta pistte olmamız gerekiyor ?
Murat abi az önce son çıkışının son turunda 2:26 gibi bir süre yapmış olabilirsin. Tebrikler çok stabil döndün, ilk 2 tur 2:28'ler, bir tur soğutma sonra 2 tur üst üste 2:27, bir soğutma daha ve en son tur 2:26 civarı döndün. Rs sağlıklı koşuyor, sıkma canını:)
o değilde ben kaç donduğume bakmadım ekrandan goren varmı ? :D
Zeki sen de 2:22 civarı 3 tur attın, tam süreleri merak ediyorım
3 tane 2.22 1 tane 2.21im var. Daha iyisi gelir araba istediğimi vermiyor şu an. Yinede fena değil :)
Arac stabil,cok saglikli. Cok mutluyum bu konuda. Sahibinin biraktigi frenler suan. Malesef 2 turda yavsiyordu,bugun soktuk,sag ve sol balatada birinde 4 digerinde 6 kirik var.
Olsun,eksikler gordukce giderilir.
Hedefim 2:25(+/- 1sec) idi yaklastim sayilir.
Megane malesef gucsuz,zeki ye 8.virajda farki actim ama daha ciktikdan hemen sonra ucru yanimdan,dedim acaba basmiyormuyum? Haha!
Zeki'cim tebrikler ama sana tavsiye,acillll semi slicks alip cik. Yoksa zaafiyet olucak. Hem eksikleri gordun,frenide duzeltirsin,yazilim artik nasil olucaksa oda tamam olur,eylul ayinda senden kimsenin laf edemiyecegi rekor bekliyorum!
Baybars malesef buyuk sansizlik yasadi,frenleri yandi.
Jasonla ciktik,yani 2 kisi idik,sanirim 2 sec minimum fark eder. Son seans 3 tur o 3 tur ben kullandim. Jason 2:26:880 ben 2:28:100 yaptim. Freni harika tasiyor viraja,biraz sert davraniyor ama hakkini veriyor. Meger Renault da yarisiyormus ve isi ogrenmis. Ama ogrenmis...