Bol dumanli bir iki arka viraj + s/f duzlugu videolari var atarim aksama heralde :) @Zero @997TT
Printable View
Sağol abi teşekkür ederim. Eldeki lastik bu diye bunla çıktım sanırım bir süre daha çıkmam artık. Yazılımdan sebep gözüm sürekli torque programındaydı gerçekten iyi ayarlamışız ne egt ne iat ne boost vs vs hiç problem yaşamadım. 8 de çok rahat limit altı döndüm hep zorlamamak için ama çıkışında çok kez erken fren yaptım maalesef megane biraz yavaş kalıyor. Arkanızdan frenleye frenleye 22 dönmüşüm. Sonra frenler zaten ilk turdaki gibi olmadı m a l u m ısınmalar lastik fazla bırakmaya başladı falan en iyi 21 geldi işte. Hava serin olsa ve önüme kimse denk gelmese 20 başları hatta 19 sonları mümkündü ama bugün zaten eğlenmeye geldim. Çekim falan derken güzel ve sorunsuz bir gün geçti bu yüzden memnunum şimdilik. Semi ile 19 görebilecek hale getirip sonra piste çıkmasam diye bir planım var:hahaha:
Buarada ilk seans 7 tur hic nefes aldirmadan gazladim,boyle araclari seviyorum...
Zeki 2:19 yapicak insallah. Goruntuleri bekliyoruz...
Buarada Cat ile baya yuruduk 2-3 tur. Opel Astra vardi,onlada 2 tur yuruduk hatta sagolsun 8'in cikisinda yol verdi.
Eylul ayinda gorusuruz insalah...
Ya bakmadım ama çok kötü birşey var sanırım video çekemedim. Sebebi ilk seans youtube kanalına çekim için benim gopro ayağını kullandık sonra ben onu piste çıkarken bir daha ayarlayamadım sanırım ama bakacağım bir daha. 2.19 için semi ile gelecekse çok şey lazım araca onu da yaparmıyım bilmiyorum ama slickle ufak tefek iyileştirmeler ve serin bir hava ile mümkün.
Hadi ya ben sadece dumanını gördüm ne ölçüde alevimiz mangala gider mi yoksa ufaktan parıltı mı :D
Ya evet frenler biraz zorlandı ama şaşıyorum Murat abi problem yaşadı Baybars abi bugün yepyeni taroxla takılı balatayı yaktı Murat abinin Rs in yine fren sorunu oldu. bende MaşAllah şans mı bilinçli doğru birşeyler mi yapıyorum bilmiyorum ama çok şükür zor durmak harici birşey yaşamadım. Biraz fazla dumanlı oldu bugün frenlerim o da slickle oem disk falan normal aslında. Yanına tolyen ateşi , dumanı falanda eklenince bir ara aracın içinden kendimi atacaktım yanıyorum diye :D
Bu arada baban yapıcam Bi araba Zeki'den iyi süre yapıcam sonra diyor haberin olsun @Zero
Allah sağlık sıhhat versin keyifli muhabbeti var :)
Marshall pişmanlıktır :/ Kötü olduğunu biliyordum lastiklerin ama bu kadar da olduğunu bilmiyordum. Resmen buzlu zeminde gidiyor gibi gittim. Bu arada çekilen fotoğraflara ulaşabilme imkanımız varmı yarış esnasında.
Video icin tesekkurler,bende hic ses cikmiyormus yahu :(
Lafta komple SS var,hemde dp'li...
Skoda yuruyor cidden,duzluk hizlari fena,virajlarda da hizlandi mi,iyi sureler gelicektir eminim.
Buarada onun kadar kuvvetli Golf de vardi. Fakat zeki'nin cupra'si fena yuruyor.
Abi cikiyoda masallah leondaki kadar degil arka arkata geçincr bastirdi masallah :)
Fren çoğu kişide problem oldu sanırım :) Frenlerin rodajı yapılmamıştı 3 gün önce takıldı zaten. 2-3 tur haricinde 7 ve 9 da sürekli çizgi kaçmış, 2.28 en iyi süre
Zeki abi tebrik ederim kategori farklı olsa bile kırdın sanırım genel fwd rekorunu?
Ve tabiki Buğra abiye ayrı teşekkür ederim ilgi alakasından dolayı.
Doğrudur Keremcim genel fwd rekoru aynı zamanda asıl kategorisi olan pist aracı kategorisininde açık ara (en yakın süre tam slickle 2.25li mini cooper gp ile Murat Engin de) rekoru şu anlık. Islak rekoruda (2.25 semi slickle) bendeydi aynı zamanda bu da bir eklenti oldu :) yalnız memnun değilim çok daha iyi süre gelebilirdi hava şartları, pist şartları ve araçtaki şu an kalan en zayıf halka (frenler) beni bayağı yavaşlattı diyebilirim. Zamanla eğer bende durursa araba onlarıda geliştirmem gerekli ki sürem insin yoksa şu halde potansiyeli 2.20 nin altı aslında. Unutmuşuz bide 1 sene falan oldu hiç çıkmamak geriletiyor insanı :) yarın geliyor asıl benim beklediğim Leon Cupra 290 bakalım ondan bi fwd yol aracı rekoru gelebilir gelmeli hatta rahat rahat :)
Haha video' dan ölçüyorum 2:10 döndün diyor adobe premiere :D
dün çektiğim goruntuleri kesmeden yükledim a seansında olan arkadaşlar varsa illaki kamerama takılmıştır , güzel vakit geçirdim, frenlerim ,lastiklerim sağlam dikkat ettim ozellikle :D 1-2 virajda arkamdakine yol vermek istedim ama geçmeyince çizgim çok bozuldu :) bugun işlerim çıktığı için gelemedim malesef
https://www.youtube.com/watch?v=a4kM0tb_JvM
Evet hacı' da neden böle oldu? :D Şimdi timer ekledim start' tan start'a 00:00' da start çizgisinden geçiyorum, 1 lap sonra aynı nokta da 2:10 da oluyorum :D Benim hesaba göre 2:44 olması lazım. :D Yağmur yağar diye takmadık slickleri. Leş marshall V desen ile çıktık. Buz pistinde gider gibi gittim yol tutuş sıfır. Bir de yazılımla asr-esp iptal etmedim henüz. Oda sağolsun ne viraj çıkışlarında bıraktı beni nede viraj içinde. Neyse şu en leş hali ile merak ediyordum görmüş olduk artık hataları giderdikten sonra gelişimi göreceğiz. :D Video' yu eklerim birazdan timer işini çözünce :D Bu arada maşallah çok iyi gittin sende izledim baştan sona. Hele pit alanında ki o balatanın isyanı muazzamdı :D
Edit: Çözdüm timer olayını, 60fps' den kaynaklı bir durum şimdi oldu. :D Yüklüyorum videoyu.
Tebrikler Zeki güzel süre maşallah.Şu frenleride hallet artık al alcon kiti bitir işi uğraşma :) Bakalım cupra 290 napıcak bende merak ediyorum gece 8.3 yürüyen araba şimdi 10sn altına inmiyo havanın sıcağından sanırım baya yavaşladı.sabah seanslarını katılım pek olmadığı için kapatmışlar bütün araçlar 2 seansa yığılmış durumda pistte trafik olucak gibi görünüyo maalesef
Sağol Yiğit yavaş yavaş tamamlıyorum işte içimden çok gelmiyor bu işleri kovalamak artık. Havadandır belki de nasıl 8.3 yürüyordu ya çok çok ciddi iddialı :) inş trafiksiz yakalarsın güzel bi video çekmeyi unutma
Stock turboyla 8.3 yuruyorsa o pisti donmez zaten 2 turda 12 sn altina inmeyecrk kadar kisar onu beyin :)
Yanlış bilgi gelmediyse söylediğim leon 290 Yiğit le yeni rekoru kırmış olması muhtemel. Bakalım birazdan çıkar süreler tebrikler şimdiden :)
Süper, tebrikler. :) Video'yu bekliyorum merakla.
Maalesef pistte Cem'in dediği gibi ya kıstı yada ısıdan dolayı her seferinde istikrarsız hızlandı araba.arka düzlükte bi tur 10.5 bi tur 11.8 bi tur 10.9 100-200 çıkardı.meth bidonu bağlantı yerinden koptu ilk seans.telefon şarj kablosuyla bağladım 2.seansa çıkmadan ama arada çekemedi heralde kesiklik yaptı bazı virajlarda.araba ciddi ısınıyo zeki valla 1 tur gazlıyorum yağ 128-129lara geliyo bi tur soğutuyorumsonra tekrar bi tur daha hot lap ama o arada trafiğe kaldım bide soğuturken o yüzden süre çıkar dediğim turlarda zaman kaybettim.ufak tefek eksikleri halledilir bi sonrakinde tekrar çıkar deneriz artık.ilk sefer arabaya alışmakla geçti gibi oldu hem biraz :) 2.22.348 bugünki en iyi süre
Tebrik ederim tekrar burdanda eline bileğine sağlık zamanla ufak tefek işleri çözülür sende arabaya alışırsın daha da iner süreler :)
10:30'dan sonra görünen siyah Mini benim, seanstan sonra yanınıza gelecektim ama o sırada arkadaşlarla konuşurken bir anda çıkmamız gerekti arada kaynadı. Virajda geçtiğim için özür dilerim. 116'yı geçtikten sonra viraja gelmiştik, siz sağa açılınca bende o an bozmadan viraja girdim ama yanlıştı sonuçta yaptığım
Yağmur beklenirken sıcaktan kavrulduk :) ama keyifli bi haftasonu oldu.
Cumartesi B seansına iki kişi çıktık, 2:25 yapmışım ama lastiği de parçalamışım. Gurbet yerde lastiksiz kaldım derken Emre beyle Metin abi saolsunlar hemen lastik ayarladılar. Velhasılıkelam günü erken kapattık. Pazar günü sıfır lastiklerle tekrar çıktım ama sütten ağzım yandığı için aynı rahatlık yoktu. Aklımın yarısı lastikte yarısı pistteydi. Tek başına çıkmama rağmen 2:26 yapabildim. Önümüzdeki maçlara bakacaz artık :) Video çektim bu sefer. bir kaç güne koymaya çalışacam.
Video nerde yaw
Normal insan arabalarının 5'i geçmediği Çupra'ların Rs'lerin GTC'lerin yaldır yaldır turladığı güzel bir gündü. Dizel 208 ile çıkarken tedirgin oldum biraz ama sıkıntısız girdik çıktık. Birde video çektik, güzel gopro'lu 1080p'li videolar gelmeden koyayım buraya da bir teaser olsun gelecek videolara :D
https://www.youtube.com/watch?v=CQdBwSPuCdk
cumartesi sabah seansında dumanla rahatsız ettiklerimden özür dilerim :) Keyifli bir seanstı :)
Çok keyifli bir gündü. Süremi 2.36 lardan 2.30 lara çekebildim. Katkısı olan herkese teşekkürler.
28 Agustos İntercitypark Audi S3 hotlap - YouTube
Güzel bir gun gecirdik ,eglendik, sag salim Ankaraya döndük.
Fakat organizasyon olarak gecen sene ilr alakasi yok.Bridgestone ekibi yok. Lastik basincini kontrol edemiyosun. Loca kapatilmis parali yapilmis.Cuzi bi miktar olsa tamamda 150 lira ciddi rakam.Kac kisi o parayi verip girdi merak ediyorum. Pist seans fiyati zaten konuşmaya gerek yok.
Ucretsiz tribune bile kimse gelmezken loca fiyati cok garip valla.
Seneye nasıl olacak cok merak ediyorum.