Tam ihtiyacım olan şey, çok teşekkür ederim :)
Printable View
Haftasonu sağanak gösteriyo
O zaman seninde problemin standart egzoz olabilir mi? GT28 turboya 60 mm egzoz mu taktınız bravo. Ben 15T bile değil 14T ye 76 mm dp taktım. Biri iki denemede sorun olmuyordu sonra egt fırlıyordu. Ne zaman ki 76lık cutout ekledik o zaman arabanın kaderi değişti. Aynı yazılımla cutout açık ve kapalı 10 hp fark etti bende dyno üzerinde. Bi de o büyüklükteki egzozla yazılımlı olarak piste çıkılacak. Allah akıl fikir versin.
Muratın arabasında ne olduğu belirsiz bir yazılım vardı. Araba bazen 0.7 barla gidiyordu ve deli gibi avans vuruyordu. Zaten avans vurduğu için 0.7 basıo araba. O yazılımı yapan mapper kör olduysa iyidir. %70 enj duty cycle ile yazılım yapıosa zaten bıraksın yazılım yapmayı. BMC kutu içi filtreyle de stg 2 yazılım yapmak ayrı risk.
Yağmurlu havalarda pist asfaltında semi slickler, trafeolar yada normal lastikler ne şekilde tepki veriyor?
Benim için tam bir test olacak. Stock, ESP iptalsiz, dandik marshall lastikli hali ile, yazılımlı, esp iptalli, csc5 li halini before after yapacağım. Bu arada katılım yaparken aynı seansa denk düşmek için plakamı bildirmemiz gerekiyor nasıl olacak?
Edirne'ye bu hafta komple yağış gösteriyordu nerdeyse, geçmiş mesajlarda yazmıştım. Ama yağdığı kadar yağarsa pisti ıslatmaz bile öyle söyliyim.
Pist çabuk kuruyor bir de, %30-40 civarında kalırsa yağış ihtimali o saatlere göre.
Bu forumda hadsizlesmeden yazı yazın yada yazmayın. Dingonun ahiri degil burası, birdaha uyarmam .
Yagısta cok korkmayın pıstte,asfalt kaucuk karısım oldugu ıcın,standart yol ustu tutunmanızdan yıne fazla olucaktır.
Tabı zaman cıkmayacak,o ayrı ama keyfıde farklı olur.
Lastıgınız yol lastıgı olursa,daha keyıf alırsınız.Malumm drenajı fazla olucaktır.
Esp yı tam kapatmayın,varsa sport mod cok ıle cok daha ıyı olucaktır tabı lastıgınız su tahlıyelı olması gerekır.Mesela Ad 048 lerın tahlıyesı cok dusuk ama Cup2 lerın cok ıyı. Trofeo ıse malesef sınıfta kalıyor. Ama csc5P yada Pzero lar yagmurda ıyı ıs gorucektır pıstte.
Seneye ınsallah pıstte fıyatlamada duzelır,cosar ortalık.Haftaya pıst ıle alakalı kendı capımda suprızlerım olabılır.GT3'un sozunu kestık,kısmet...:icon_tup:
Bugra'nın da cmtesı suprızlerı var.Ilgılenenler az cok duymustur. Insallah yurtdısına daha az cıkıcagız :rolleyes:
@fatihob ile biz de geliyoruz mito ve giulietta olarak. :)
İzlemek için en uygun saat kaçta gelmek lazım
lastiğim yok ama ctesi veya pazar 1 seansta olsa alsammı acaba kararsız kaldım
Bugra sizin kendi hava durumu tahmininiz nasil?
Accu şöyle gösteriyor saatlik dilim olarak baktım,
11-12-1 gibi %50 ortalama ihtimalle yağış var, sonrası güllük gülistanlık
http://i64.tinypic.com/30rrwrb.jpg
Tuzla Hourly Weather - AccuWeather Forecast for Istanbul Turkey
Ctesi gelicem bakalim insallah yagmaz yagarsa da kurur hemen.. Cup2 lerin farkini gorebilmeyi istiyorum
Yoo benim bi problemim yok egzozla ilgili.76mm dp var ortada aynı şekilde devam ediyo ortadan sonrası oem 63mm.egt sorunuda yok gazlarken 800-900 arası oynuyo max.sezon başında en son pistte hiç soğutma turu bile atmadım ne egt 900ü geçti nede yağım ısındı.son tur 105e geldi yağ en yüksek o.egzoz 76 olsa biraz daha rahatlatır elbette ama şu haliyle kaç senedir sıkıntı yaşatıcak bi durum olmadı.enj duty %95 civarı şuan oem ile.rs tuningden 875cc enjektör geldi haftaya takıcaz hem %90 duty civarını geçmicek şekilde basınç açıcam.murat abinin araba daha bakire baya uğraşılması lazım düzgün şekilde stabil yürümesi için.birazda masraf edicek tabi iyi sonuçlar almak istiyosa
Bu gece Deniz yazilimi yukledi.
100-200km -2 egimde 12,5-12,6 civari yuruyor.
Sevindirici haber cokk stabil motor,yani onlarca kere denememde hep ayni kararlilikta ve rahatlikta yurudu.
Beklentim 12.0 belki 11,8 idi. Ha bu mumkunmus ama daha sonra. Korr degeri heralde 13,7sec vardir.
Az olsun oz olsun :)
Renault u bırakıp Golf lemi gelsem nedir bu yav gaza geldim okuyunca resmen.
ama yok bende yiğit gibi havalar az soğusun Golf le o zaman gelicem.
Murat bence hedefin 2.25 altı olmalı.zaten sen o süreleri hothach lerle zaten yaptın.yeni araç yeni süredir. bence.o kadar mütevazi olma.
Fakat konuştuğumuz gibi megy zor bir araç.yürütmen için soğutman gerek bunu unutma.
Abi bu hafta ilk pist gunum olucak arabayla,2:25 gayet iddiali sure cunku ist parkda ne yapar ne eder bilmiyorum. Yoksa direk 2:23 desem iskambeden sallamis olurum. ***** 7 tur atabiliecegim,20 arac olur minimum. Biraz gercekci olmak gerek. Ha 3 pist gunu sonra(eger ilk cikista 2:25 olursa) 2:23 yaparim.
Zaten onden ceker ile aram iyi,2:25,2:26 yapmistim mini ile. Cupra ile olan sureyi kaale almiyorum,***** pistonlarim kirilmisti.
Cooler umarim isini iyi yapar,yazilim gayet soft olmus,deniz sagolsun. Demesine gore cokk daha marj varmis ama benim yuzumden cok kisik yapmis. Yarin ki tepkilere gore elden gecirecek.
Abi Golf u unutmustum ben ama clio daha keyifli olucaktir eminim. Abi sizlerde iyi sabir var,ben hemen piste kosarim,daha onceki yillar projelere girismistim,sonucu basariliydi ama bana gore degil.
Siz cmtesi mi pazar mi?
izmirden zevkine gelmeyi düşünüyorum, iş güçten pazar gününe almayı düşünüyorum, cumartesi pazar fark etmiyor değil mi ?
Buğra bey techturkey üyelerine gene indirim varmı %10 yoksa direk intercity sayfasından mı almamız gerekiyor ? :)
Slick'lemi gelsem, normal yol lastikleriylemi çok kararsızım. Slicklerle gelirsem yağmurda yalan olmaktan korkuyorum.
Cumartesi sabah işim var, öğlen seyirci olarak geleceğim terslik olmazsa. Pazar piste çıkmak istersek internetten en son kaydı ne zaman yapabiliyoruz Buğra? Cumartesi akşamı kayıtlar açık olur mu?
@ef186 buğra abi istediğimiz seansa katılabiliyor muyuz? Yoksa kayıt olan araçların speclerine göre mi belirleniyor?
Pit ekibi son bir kaç organizasyondur yok. O yüzden lastik havalarınızı falan pratik ölçüm cihazı yoksa dışarda petrolde halledip geliyoruz :)
@NakkaSss slick kontrolünü seans öncesi teknik kontrolde yapıyorlar, o da semi slick ise zaten yol lastiği olarak devam ediyorsunuz. tam slick ise transponder almışsanız yaptığınız süre yarış araçları arasında yer alıyor. zaten online kayıtta lastik çeşidini radial / pist lastiği arasından seçim yapıyorsunuz. semi de olsa yol lastiği seçin derim :)
Semiler yol lastiği seçsin de dot suzlar bir zahmet pist lastiğini işaretlesin bari hak geçmesin :)
Neyse cumartesi radial ile geliyorum. O günü riske edemem. :) Aynı seansa denk geliriz inşallah. Katılan araçlar plaka ve araçlarını yazarlarsa tanışmayan arkadaşlar da tanışma fırsatı bulmuş olurlar.
Öncelikle internettem yapılan kayıtlar 2 saat içinde kapanacak (cumartesi için ) ama kapıdan da alabilirsiniz (fiyatı biraz daha yüksektir)
Neyazıkki bu yıl herhangibir indirim uygulayamamaktayım :(
Hava durumu bi iyi bi kötü kısmet diyelim o konuda benimde net bir fikrim yok bizim gördüğümüz kadarıyla sabah biraz çiseler sonrası temiz ama bu konuda bir netlik belirtmek bize düşmez :)