997TT Nickli Üyeden Alıntı
Ben aramızda kı farkı sabah hesaplıyayarak ust tarafda yazdım.Beyaz her yerı stıckerlı olan arac hızlı ama sahıbı 50 kusur yasında bu ıse basladıgı ıcın yavas yıgıt.
Sana sunu ekleyım;ben yada baskası senın aracın hızlı oyuzden bu sureyı yaptın demıyor,sen aracın normal hızda gıdıyormus gıbı davrandıgın ıcın bu yorumlar gelıyor.
Aracın hızlı sevgılı kardesım.Vıdeoyu sen yukledın,hızlandırılmıs falanda degıl.Bız "veteranların" da didikledigi bır sey yok,matematık koyuyoruz sadece.Motor da kı avansmıs-retardmıs-basıncmıs hıc yorumlamıyorum farkındaysan... Hatta bır "veteran" olrak ılk sureyı yaptıgımda "ben sıramı savdım artık sıra genclerde" yazdım...
Valhasıl,senın yada baskasının ıyı sureler yapması,vıdeosunu eskı futbolcu edasıyla yorumlamayı hatta ahkam kesmeyı ısterım,vıdeonu sabah ızledım,2:18 netto dedım.Hemde sartlar degısmeden...
Ilk basta hatta pazar gunu bu sayfaya ılk yazılan post dakı dedıgımı tekrar edıyorum;arabası cok guzel olmus cok begendım,hıdrolık patlamasa daha ıyısı gelırdı.....