hiç kullanmadığım için omru nasıl ? ortalama 3000tl yapıcak takımı , haliyle 2 takım günlük yüksek performans lastiği ile aşağı yukarı aynı fiyat :)
Printable View
hiç kullanmadığım için omru nasıl ? ortalama 3000tl yapıcak takımı , haliyle 2 takım günlük yüksek performans lastiği ile aşağı yukarı aynı fiyat :)
Benim ayı kullanımım ile Trofeo'lar 4 pist günü giderse, 2 gün pisti süpürür, start/finish sonundaki çayırda kurban keser, böbreğimi de Pirelli'ye bağışlarım.
Trofeo herseyını verır ama cabuk bıter.
Gucsuz aracda kullanmadım ama cooperda 4 pıst gunu cokkk rahat cıkarıyor. Gunlukte 5000km rahat yapar.
Naçizane görüşüm bence yeni başlayanlar 200+ TW lik lastikler kullanmalı. Aksi taktirde ya lastik çok çabuk eskiyecek ya da aman bir şey olmasın diye limitlerde gitmeyeceksiniz.
Bu arada heel & toe yapanlara bir sorum olacak. En kolay öğrenme yolu nedir, kolaylaştırıcı bir trick vs var mıdır? 30 yaşından sonra öğrenmeye çalışıyorum, beyin ayağa emir vermekte zorlanıyor :) Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Allah rızası için 215-40-17 semi slick marka önemli değil. Çok pahalı seriler olmasın bulabilecek yokmu
Yeni baslayanlar zaten trofeo vs almasina gerek yok. Duzgun pedler,hidrolik yeterli. Hizlandikca aracida gelistirirsiniz. Hem sizin kullaniminiz hemde araciniz gelisir...
H&T yapilacak 3-4 yer ama pistte o hizlarda yapmak icin tecrube sart.
Once bos ve buyu otoparklarda kendinize viraj cizin,hizli girin,kafadan kayin,sonra sol ayaginizla "hafif" fren yaparak donun. Ancak burada hizinizin kayacak kadar fazla olmasina,yoldan cikicarticak kadar az olmasina dikkat edin.
Burada pratik yaparak,bunu gunluk hayata tasiyin,en son piste uygulayin. Cunku en ufak yanlis donmenize sebeb olucaktir. Zaten antreaman yaparken bu cok basiniza gelicek...
abi bizim ilacımız bu
http://www.kumho.com.tr/index.php?id...2&pattern=V70A
ama disbritor ile konuştum , kesin bilgi veremem diyor fabrikada oldukca getiriyorlarmış anlamadım , en son ankara performanın numarasını verdiler belki bu bayide kalmıştır diye oda yok
bu sezonu geçtim artık 90-100 dolarlık federaller var yurt dışında kendimiz getirsek gümrük kargo falan düşünmeye başladım :D
http://www.ebay.com/itm/215-40-R-17-...item280817f31d
İkisi oldukça farklı şeyler birini çözdüm diğerine gerek yok gibi düşünülmemeli. H&T en güzel boş yolda ve pedalları uygun araçlarla çalışılabilir her araçta yapmak mümkün değil. Örnek vereyim accent erayla tersini yapıyordum yani topuk frende burun gazda çünkü doğrusunu yapmak mümkün değil, diz kirişiniz kopar zorlarsanız :) burada en önemli husus freni dozlamanızı bozmadan gaz verebiliyor olabilmeniz yoksa pistte denerken ciddi sıkıntı yaşatabilir. Eğer fren dozlamanız istemedende olsa azalırsa yavaşlayamayıp mecburen viraja geldim diye psikolojik olarak hem frende kalmaya devam edip hem direksiyonu fazlaca çevirebilirsiniz. Bunun sonu en az spinle sonuçlanabilir. İyi çalışmak ve kademeli olarak hızı arttırmak lazım denerken.
Aynen, en büyük sıkıntım topukla gaz vereyim derken frenin dozunu azaltıyor olmam. Bir diğer sıkıntı da beyin sağ tarafla ilgilenirken soldaki ayak debriyajı bırakmayı unutuyor falan :) Frenleme iyice kötüleşiyor.
Bu arada durur vaziyette kontak kapalıyken bunu çalışırsam bir şeylere zararı olur mu?
Golfte H&T yapmak imkansiz yani ayagim donmuyor bile,zaten frene basinca gaz yazilimsal ayaginizin altindan ucuyor.Zaten bu gucteki araclarda ve fwd araclarda yapmak ne kadar mantikli orasida ayri...
H&T olayini kim nasi yapiyor diye izledim bikac video ama utku disinda yapan görmedim yada fark edemedim.
bu lastik diş derinliği olayı nasıl oluyor o aklımda soru işareti lastiklerim sıfır değil ama tamamen bitikde değil orta kıvamda sorun cıkarırlarmı acaba?
Lastik modeli-kullanim tarzi-aracin gucu ve agirligina gore havalar degisir.
8 psi dusurun kasada yazan rakamdan. İlk tur KESİNN gazlamadan isitin,2.tur biraz hizli ve 3 ile8.tur arasi tam gaz....
Kasada 32 mı yazıyor hava?
yaklasık 6-8 eksık basın ama deddıgım seylerı dıkkat edın ama 32 degıldır.34-36 bandında olabılır.
kapıdaki yazılanda öne 2.5 bar 36 psi ediyor sanırım arkalara 2.7 bar 39 psi ediyor yazıyor yani ben piste çıkmadan önce kaç basmalıyım küçükçekmeceden tuzlaya geçicem birde aradaki 100 km yolda var ordada biraz şişermi?
Piste cikmadan indirin.
İçeri girişte yada pitte Bridgestone'a basınçları söyleyin ayarlarlar.
o zaman arkaları 33 önleri 30 yapıp çıkıyorum
forumda aramama rağmen bulamadım müsaade üzre biraz ortadan girmek istiyorum. aramızda porsche'si olmayıp da bu isteğini porsche driving center'da istanbul park'ta gidermek isteyen var mıdır, bu etkinlikle ilgili bilgi var mı acaba? bir tek videoblogger bir kimseyi gördüm, sonrasında ücret sorduğum maillere dahi cevap alamadım. en azından yarım günlük etkinliklerden birinde biraz vakit geçirsek eğlensek. pistte son katıldığım aktivite mazda sürüş etkinliğiydi bir sene oldu, benim bulunduğum yerden bakınca sizin bu aktiviteleriniz vs cennet gibi görünüyor bilginiz olsun :)
pistte görüşmek dileğiyle.
Yılda birkaç kez yapıyorlar bunu ama afiş afiş haberi duyurulmuyor, biraz da kapalı organizasyon gibi oluyor, tarih uymadığından katılamayacağım çok istememe rağmen ama 2016da da olacaktır elbette..
Semih bey vardı Porsche den. Ona ulaşırsanız tüm Cevapları alırsınız.
benim bahsettiğim sürüş akademisi, tahmini 250 ve 500€ gibi fiyatları var, sizin bahsettiğiniz hali hazırda Porsche'si olan sürücüler için olan bir etkinlik değil mi?
bugün intercity'den bir ilgili numarası aldım ama meşguldü, yarın mesai yoktur diye tahmin ediyorum cuma tekrar ararım. sizde kontak bilgisi mevcut mudur, burda olmasa da özelden rica edebilirim.
ilk seferde seyirci olarak da olsa gelmek isterim, biraz müzik dinleyelim :)