Gün geçmiyor ki yeni bir şeyle karşılaşmayalım. :)
Printable View
sitenin I'm i blocklaması... :D
Bu hafta sonu canavar beyler.
Cumartesi Pist günleri seansları ve Caterham otomobiller ile gerçekleşecek Intercity Platinum Cup'ın antrenmanı var.
Pazar günü ise efsane
Intercity Silver Cup 1. Ayak yarışı, antrenman ve sıralama turları( Clio Cup otomobilleri ile gerçekleşmektedir)
Intercity Gold Cup 1. Ayak yarışı, antrenman ve sıralama turları (Megane Cup otomobilleri ile gerçekleşmektedir.
Intercity Platinum Cup 1. ve 2. Ayak yarışları, antrenman ve sıralama turları ( Caterham Cup otomobilleri ile gerçekleşmektedir)
Pist günleri seansları
Ve bilet, davetiye yok seyirci ücretsiz sadece otopark için araç başı 20 tl ödemektesiniz.
Buyrun gelin bekliyoruz.
Panayır ortamına cevırmıssın kardesım.
Vay be,helal olsun. Ne hayal ettıysen yapmaya calısıyorsun... keske ıst park senı olsaymıs,neler neler daha olurdu.
Yalnız, caterham cup'da yarışan pilotlar baya prof seviyesindeki kişiler. Bi Volki V1 seviyesinden fark yok gibime geliyor. Keşke, TRT Spor'da veya başka bir yerel spor kanalında canlı yayın falan sağlansa.
Keşke Polo GTI'ı satmasaydım bu hafta damlardım :(
pazar günü epey yağmurlu görünüyor, bir yandan bakınca da pazar kayıtları dolmuş cumartesi halen açık, yani pazar daha dolu olacak gibi. sadece bir günüm müsait hangi gün gelineceği konusunda kararsız kaldım.
kayıt nerdendi acil link. Teche özel indirim varmıydı Cumartesiye geliyorum bende
Beyler kayıt olunamıo. Yarış günü masadan kayıt olabilirsiniz diyor. Nasıl yardımcı olacaksın Buğra reis :D
Intercity Shop
Dene bakalım abi, dolduysa belki ondan olamamışsındır ama.
Bir de mailler ne zaman gelir? @ef186 Pazar gününe aldım Edirne'den çıkıp gelicem erkenden de :D
Denedim olmadı hatta Buğra kardeşimdende yardım istedim ama kapı girişinden bile alamıyorlarmış. O kadar doluymuş. Nasip değilmiş kısacası
Seans saatleriyle ilgili mail hala gelmedi abi @ef186
Yarın görüşmek üzere,gün içinde anlık resim paylaşımında bulunurum burada gelemeyenler için :)
Mailler yollandı.
Cumartesi ve Pazar tüm kayıtlar doldu.
İlginize teşekkür ederiz.
Pazar günü birbirinden keyifli yarışlar olacak aileniz arkadaşlarınızla gelin bildiğiniz gibi seyirciler için bilet, ücret yok.
Alışveriş merkezlerinden daha keyifli bir gün geçireceğiniz garanti.
Bekleriz.
https://i.hizliresim.com/rOoNYm.jpg
Katilim ful :)
Swap yapılmış araçlarda fiyatlandırma ne şekilde oluyor ? @ef186 bugra abi ?
Resim video yok mu
Poloya uzuldum. Kaza vıdeosunu ızledım,camaro okadar hızlı gırmıs kı 12 ye,polo olmasa zaten vıraj dısına ucucakmıs...
Sanırım duzlukte ya gec fren yaptı polo yu yakalamak ıcın,yada ısınan frenkerın kurbanı oldu...
Kırmızı tt de ınsallah buyuk bırsey yoktu.
Lotus ıle cıvıc temas yasamıs,umarım Soner degıldır. Duyunca ıcım acıdı resmen :(
Kaza videosu var mi :/
Bilmiyorum pistteki kazalarda haklı haksızı kim belirliyor ama olan poloya olmuş hiç hatası yokken hem de.
Sezonun ilk gününde kaza olması üzücü olmuş, umarım bu sezon ki ilk ve son kaza olur. Herkese geçmiş olsun.
Not: Araç sahipleri için de sorun olmayacaksa, kazalara ait fotoğraf/video gönderebilecek biri var mı?
Merhaba,
Intercity İstanbul Park 2018 Pist Günlerine göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz, tüm seanslarımız dolu durumdadır bu nedenle zamanında katılım göstermeniz gerekmektedir.
08 Nisan 2018 Cumartesi tarihinde gerçekleştireceğimiz etkinliğimiz için pistte bulunmanız gereken saat 11:00'dir.
Pist seanslarında değişiklik yapılamayacağından dolayı geç kalmanız durumunda seans hakkınız başka bir gün yada seansta kullandırılamayacaktır.
Otomobil kayıt işlemlerinin tamamı ana güvenlik öncesi yolun sağ tarafı içerisinde bulunan akreditasyon ofisinde görevlilerimiz tarafından yapılacaktır.
Katılım belgelerinizi sizlere imzala karşılığı teslim ediyor olacaklardır.
*Muayenesi olmayan otomobillerin ve yarış otomobillerinin etkinliğe katılımı mümkün değildir.
Ek hizmet satın almak istemeniz durumunda OMP mağazası içinde bulunan görevlilerimizden pist sticker i, ek seans, kask kullanım hakkı yada transponder hizmeti satın alabilirsiniz.
Araç içinde 18 yaş altında misafir bulunmasına izin verilmemektedir.
Araç içinde size eşlik edecek misafirlerinizin ve sizin brifing almanız, görevlilerden brifing sonrasında imza karşılığı bilekliklerinizi temin etmeniz gereklidir.
Piste çıkabilmek için katılmanız gereken brifing ''Pist günleri A seansı'' brifingidir.
Seans öncesi araçlar teknik kontrolden geçirilecektir. Teknik kontrol esnasında görevli arkadaşlara ehliyet ibrazı zorunludur.
Etkinlik ile ilgili güvenlik sunumunu ve etkinlik kural/şartlarını ekte inceleyebilirsiniz.
Katılımcı araçlar dahil olmak üzere her araç için tesise giriş ücreti araç başı 20 TL dir.
Güvenli ve keyifli sürüşler dileriz.
Intercity İstanbul Park Pist Yönetimi
spame düşmüş olabilir
Güzel bir gün geçirdik, emeği geçenlere teşekkürler, bazı arkadaşlar babasından arabayı kaçırırcasına sürmese daha iyi olacak tabi,
Kazaya karışan arkadaşlara geçmiş olsun
Sureler beklenenın cok altında gelmıs...
Foto vıdeo koymayı bılmıyorum ama zaten butun foto ve vıdeolar grupları dolastı.
Sorun fazla testesteron ve heyecan.
Pıst gunlerıne gıdıyorum demıyor adam "yarısa" gıdıyorum dıyor...
Yahu yarıs falan yok kı... Onunde kını yakalamak ıcın gec fren demek,o vırajı kacırman hatta yoldan cıkman demek,belkıde yakalamaya calıstıgın araca vurman demek...
Cekısme olsun ama tabela da olsun,yukarıda kı tabela herseyın ozetı zaten... Adamı duzde yada vıraj da gectın. Belkı ıyısın,belkı aracın hızlı yada karsıda kı kotu. Pekı,cıkısta kupa verdıler mı? Yada tebrık yada mıllet alkıs kıyamet...
Su pıst gunlerınde,Turkıye de 3 tane pıstte bır cok kez en ıyı dereceyı yaptım,kupayı bos ver,ertesı gun hatırlanmadı bıle. O an kı "anlık" heyecan,herseyın berbat olmasına yol acıyor.
Senın turun,karsındakının turu,hatta kaza olursa dıgerlerının turu hatta sonra kı yapılıcak organızasyonun işlerı kotulesıyor...
Insallah bu son olur...
Her ne kadar umutsuzda olsam İnşallah abi,
Ben açıkcası iyi bir süre amacıyla çıktım ama önümde 1 serisiyle yanlayan mı, geçmek için üstüne yatıran mı :) neyse süre almaya başladık derken bayrak çıktı haliyle yavaşladım o arada makina soğusun diye ufak ufak devam ettim tam yeniden çıkalım derken kaza oldu bizim seans iptal sonra yine kaza yine iptal umarım hepimiz ders alıyoruzdur çünkü emek veren çok fazla kişiyiz.
@ef186 sen baslarinda degilken idare edemiyorlar abi , bugun butun seanslar kazadan dolayi cop oldu. Ozellikle c seansinda once pite sonra disari aldilar sonra gelipte 5dk niz var isterseniz girin dediler saka gibi. Tam lastik isiniyor biz isiniyoruz disari aliyorlar sonra isterseniz 5dk daha diyorlar. Egitimi dinlemiyorlar yada uygulamada problem var heralde kaza durumunda bariyerin arkasina gecmek gerekmiyormuydu?
Bugun baya kaza yapan arkadasini goren yanina ekspertize durmus saga sola dolanir vaziyetteydi. Ne kadar halk gunu olursa olsun kullanicilara ve araclara da bir standart getirilmeli. Misal bugun kar lastigiyle giren arac ve kapali kasa giren ticari arac gibi..
Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun. Büyük hasarlar olmuş :/
4-5 kaza var sanırım. En fazla kazanın yaşadığı etkinlik günü oldu.
Tekrar dile getirmek istiyorum, Kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun, Ama Organizasyon bence gayet başarılıydı, koordinasyonları, iletişim, bilgi paylaşımı, yardımcı olunma gerçekten başarılıydı.
@_opeth
Aradım sabah pisti de, telefondaki arkadaş sağolsun yardımcı oldu. Mail de geldi hatta direk B seansına yazdı beni yoldan gelicem diyince :)
8. virajda Can Eyilik'in palio'yu geçişi de çok riskli idi.
Parayı verdim dilediğim gibi giderim, tur süresi kasarım anlayışına son verilmesi gerekiyor.
Böyle tehlikeli kullananlar sağlam ceza almalı.
Tv den mi gordunuz yoksa arkadamiydiniz?
Arka aracdaysa video koyarsaniz,yorum yapabilirim
Pist yonetimi buyuk ihtimalle gormustur zaten.