Hayatımda gittiğim en kötü en berbat en sistemsiz organizasyondu....
Adamı tuningten soğutacaklar valla..
Servis alanında araç sahiplerinden başka herkes vardı , Duyurular fln berbat zaten onları yazma ihtiyacı bile duymuyorum . 600 km yoldan misafirlerim geldi yarış seyretcez diye rezillik sadece adamlar yarıda bıraktı gidelim dedi....
Kum tepesi fln rüzgardan piste aktı..
Tribün yapılmadan birdaha orada organizasyon yapılmasın mümkünse heryerim yandı güneşten..
Olaya hakimlik kurallar düzen bilinç organizasyon kısacası herşey sıfır ...
O start lambaları bile çalışmıyodu bi ara her araç arası 20 dk bekledik kalkması için bazen....
Kısacası rezillik diyorum başka hiçbirşey demiyorum......
Drag işinin bokunun çıktığının resmidir..11.20 de geldik daha tek kalkış olmamış ..Toz bulutu içinde çoluk çocuğun pit alanında taşak kebabı yaptığı düzensiz bir org. oldu..Konya drag'ın en güzel yanı etliekmek olayıdır![]()
rezillik diz boyu gelmiyenler iyiki gelmemiş cumertesiden gittik bide rezalet seyretmeden geldik organizasyon sıfır 98 senesinden buyana yarısıyorum en kotusu buydu duzenlıyen arkadas bu ısı yapamıyo bence
ruf50 m3
Benım evim yarış pistine 10 km falan uzaklıkta.Buna ragmen sadece yarım saat durup kaçtım.Şehir dışından gelip izlemeye degecek bi yarış kesinlikle degildi.Ben ögleden önce piste giderken karşıma hiç izlemeden dönenler denk geliyordu.
Orda birisi güneşten beyin kanaması geçirip ölse acaba bunun sorumlusu kim olur merak ediyorum.
Madem düzenli bi tribün yoksa, tribün yapılana kadar şu organizasyonu yapmayın da adamlar şehir dışından boşuna gelip 10 dk durup gitmesinler.
Geçen seneki yarışlardan sonra da bunlar konuşuldu,eleştirildi.E buna ragmen gerekli önlemler hala alınamaması kötü bi durum.
Gittigime Pişmanım Onu SÖlüorum sadece. Ankaradan gittim hiç değmedi heryerim yanık gözlerim ve üstüm toz pislik oldu.arabalarımızın başında bizden başka herkez vardı. pist bitmeden org. yapmışlar.. reziLLiKK
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Yarışmaya çalışanlara tebrikler
herkes şikayetçi iyi yorum alamıcaz sanırım
iyiki özgüne kızmışım da gitmemişim
özgün sende bana hak vermişsinder heralde artık
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
berbatın otesınde kotu bır yarıs pıstı oraya ızlemeye ve yarısmaya gelen ınsanlara buyuk hakarettır bu kımse gıtmesın bence bırdaha
pazar günümüzü feda ettik seve seve sabahın köründe düştük yollara ama
rezillik hakkaten diz boyu
arabaları tee nerelere cektik yürü yürü bitmeyen bi yol karşılaştığımız manzara sonucunda tek bir kalkış izleyip ayrıldık
cok küfür ettim bugün
700 km yi 5 dk için yapmak zoruma gitti bir daha Konya mı yok yok töbee.
zaten ben daha piste giderken diyordum bu kadar millet niye geri cıkıyor niye 06 plakalar geri gidiyor diyordum tahmin ettik ama bu kadarda berbat ötesi olamaz kardeşim yaa.
körfezde-izmirde-ankaradaki yarışların kıymetini bilememişiz harbiden...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)