User Tag List

Sayfa 40/55 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon
1042 sonuçtan 742 ile 760 arası

Konu: 16 Mayıs Konya 1.Mahalli Oto Drag Şampiyonası

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fibercan 124'ü merak edenler için bir fotoda benden Gerçekten söylenecek söz yok...

S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Senede 1kez kullanılan sistem , kullanılması gerektiği gün çalışmıcaksa kapatsınlar o pisti.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bro asıl başka bir olay takıldı kafama

yarış ücreti ne kadar ödedi yarışmacılar 100+50 olacaktı kop 200 liralara yakın para ödedim dedi de ?

minimal_freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adminlerin affına sığınarak;

uzun uzun yazmanın bir anlamı yok, şehirdışından kalkıp bizler gibi rezil olup dönenlerin tekerine sağlık, katılanların emeklerine sağlık..

organize ekibi mi

HEPİNİZİ ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HATTA ALLAH BELANIZI VERSİN... o kadar yolu geldik döndük, bunun hesabını kimse veremez, ama bu yazdıklarım yüzünden üyeliğim silinecek olursa herkesin canı sağolsun ama organizasyon ekibinin değil, bunun hesabını ben vermiş olurum, bu kadar insanın emeğine, sağlığına cebine yaptığınızın adı yok inanın, rezalet değil, tam bir pislik ve hayvanlık, mikrofonu eline alan o öküz..... sen insan mısın ki o kadar kişiye seslenebilesin, ettiğin hakaretler ve kendi çapındaki tehditlerin (alkış yoksa kalkış yok) hepsi içine girsin o mikrofonla beraber...

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bro asıl başka bir olay takıldı kafama

yarış ücreti ne kadar ödedi yarışmacılar 100+50 olacaktı kop 200 liralara yakın para ödedim dedi de ?
    150 dediler önce 175 e çıkardık dendi gittik 195 istediler enteresan.. herkes 195 verdi.süleyman kardeşim fazla alıcaz sistemimiz yok para lazım affınıza sığınıyorum dedi 175 yaotık derken ancak hem 195 alındı hemde sistem çalışmadı yazık oldu...
    RACE WERKS

goxel09
    Misafir
    Alıntı minimal_freak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adminlerin affına sığınarak;

uzun uzun yazmanın bir anlamı yok, şehirdışından kalkıp bizler gibi rezil olup dönenlerin tekerine sağlık, katılanların emeklerine sağlık..

organize ekibi mi

HEPİNİZİ ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HATTA ALLAH BELANIZI VERSİN... o kadar yolu geldik döndük, bunun hesabını kimse veremez, ama bu yazdıklarım yüzünden üyeliğim silinecek olursa herkesin canı sağolsun ama organizasyon ekibinin değil, bunun hesabını ben vermiş olurum, bu kadar insanın emeğine, sağlığına cebine yaptığınızın adı yok inanın, rezalet değil, tam bir pislik ve hayvanlık, mikrofonu eline alan o öküz..... sen insan mısın ki o kadar kişiye seslenebilesin, ettiğin hakaretler ve kendi çapındaki tehditlerin (alkış yoksa kalkış yok) hepsi içine girsin o mikrofonla beraber...

Sizler giderken gördük bizde o civarlarda döndük zaten sonuna kadar katılıyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    150 dediler önce 175 e çıkardık dendi gittik 195 istediler enteresan.. herkes 195 verdi.süleyman kardeşim fazla alıcaz sistemimiz yok para lazım affınıza sığınıyorum dedi 175 yaotık derken ancak hem 195 alındı hemde sistem çalışmadı yazık oldu...
    bu oldumu gerçekten ?

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle saçmalık mı olur abi yaa

kaçtane ayrı il den araba geldi herkes kendini bir şekilde ayarlamış haftalar öncesinden fiyatı belirlemiş duyurmuşsun oraya gelince oydu buydu vs vs çok büyük terbiyesizlik vede saçmalık

ben kaç kişi biliyorum oraya gitmek isteyen vede giden ama maddi durumunu kıtı kıtına ayarlayan resmen terbiyesizlik olmuş

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süleyman sonucun böyle olcagını biliyodu heralde battı balık yan gider 195 lira alalım bari nası olsa bidaha gelmicekler demiştir
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

mtechh
    Misafir
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi dahaki yarışa mı ?

şaka yapıosun nizam..ben süre ölçmeye gittim yarışmaya değil..2 antreman kalkışında ayar yaptım..tam sağlam kaldırıcaktım cihaz bozulmuş ölçüm yapmıyormuş..

boşuboşuna gitmiş oldum..orda ailece saatlerce sersefil bekledik..

goki keşke seni dinleyip seedlerden sonra gitseydim..

bu arada merak edenler için yazıyım 14.2küsür gibi best time ım var
    Mehmet abi aracın harikaydı gerçekten hayran kaldım.. 14.2 mükemmel bir süre..Başarılarının devamını dilerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    süleyman sonucun böyle olcagını biliyodu heralde battı balık yan gider 195 lira alalım bari nası olsa bidaha gelmicekler demiştir
    bir daha da gelmem RTE yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı goxel09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizler giderken gördük bizde o civarlarda döndük zaten sonuna kadar katılıyorum...
    hava şartları için yapabilecek birşey yok, ama güzelim şehirde yapa yapa çift şerit eninde asfalt ve kenarına 1 mt duvar, bu mudur pist anlayışı, sizler içinde (Konya'da yaşayan otomobilsporları tutkunları) inanın çok üzüldüm, şehir çok güzel, her geldiğimde içim ferahlıyor, şehir planlaması, şehiriçi yollar v.s. herşey çok güzel o şehirde, ama birkaçyüz metre pist ve pist kenarına 400-500 kişilik tribün yapamamışlar, inanın gece 3 saat banyo -kese ile uğraştım, afedersiniz hayalarımdan taşlar böcekler çıktı (şaka değil), insanlık bu değil arkadaşlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir daha kimse gitmesin kendi aralarında oynasınlar..

bms
    Misafir
    katılan herkese tşklrler ve ayrıca
    bize yardımları ve ilgileri için teklrar selman ve ali abiye tekrar tşkr ederim

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    inş manisada böyle şeyler olmaz...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede, en güzel organizasyon telefonla 5 dk.'da buluşulup 15 dk. roll yapıp eve dönülen organizasyondur

goxel09
    Misafir
    Alıntı minimal_freak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hava şartları için yapabilecek birşey yok, ama güzelim şehirde yapa yapa çift şerit eninde asfalt ve kenarına 1 mt duvar, bu mudur pist anlayışı, sizler içinde (Konya'da yaşayan otomobilsporları tutkunları) inanın çok üzüldüm, şehir çok güzel, her geldiğimde içim ferahlıyor, şehir planlaması, şehiriçi yollar v.s. herşey çok güzel o şehirde, ama birkaçyüz metre pist ve pist kenarına 400-500 kişilik tribün yapamamışlar, inanın gece 3 saat banyo -kese ile uğraştım, afedersiniz hayalarımdan taşlar böcekler çıktı (şaka değil), insanlık bu değil arkadaşlar
    Benim kuşadasından misafirlerim geldi drag seyretmeye adamlar öğlenden sonra gidelim dedi zaten arabada fln uyudular start ışıklarının çalışmasını beklerken...

Yoksa hava şartları için kimseye bişey diyemeyiz sadece yüzlerce kilometre yol yapıp oraya gelenlere yazık gerçekten...

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten gidileceğini sanmıyorum.

geçen sene giden arkadaşlarımızda var , belki bu sene daha iyi olur diye geldiler.
    geçen senenin 10 katı rezalet vardı diyorlar.

kendimi geçtim , oraya kardeşini yeğenini abisini izlemeye gelen bayan ve çocuklar vardı.
    Hatta bazı ablalarımız vardı bebelerinide getirdiler , o BEDAVA izlediğimiz yerde toz bulutları içerisinde bi kaç saat dayanabildiler.

Karton şapka yaptırıp dağıtacaklarına 1'e 1 çadırdan bile sırf insanların güneşten korunması adına bir çalışma bile yapılabilirdi.

Babam yarışsa desteklemeye gitmem artık düzenlenme yapılmadıkça.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar o katılmış bu katılmış yok o fiber faciasıymış şahinmiş doğanmış bu gibi sözleri söylemek bize düşmez ister adam standart arabasyıla gelir ister uçak motoru takıp gelır parasını weren kurallara uyan herkez böyle organizasyonlara katılabilir arabada yanlış yapılan veya bağlanan bi sistem warsa onun elemesinide hakemler ve gözetmenler belirler eğer giren şahinler doğanlar illegalse onu hakemler eleselerdi arabaya ve araç sahiplerinin günahı yok organizasyonları düzenleyen arkadaşlara yakının lütfen...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)