User Tag List

Sayfa 38/55 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon
1042 sonuçtan 704 ile 722 arası

Konu: 16 Mayıs Konya 1.Mahalli Oto Drag Şampiyonası

34 NZM 88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emegi geçen herkese teşşekkür ederim.ortam guzeldi herşey çok güzeldi konyada bi gökhan arda ben vardık.gunun aracı 06 hm 325 di bence adam atmosferik olarak 11 defa kalktı hepsini geçti anıl kardeşimin aracı tek seferde kalkıp finalde hm 325 eleyerek 1.ci oldu her nekadr yaso kankamın aracı 1.ciliği hakketsede anıl geçerek 1.ci oldu.yapacak bişey yok ayrıca çok isyan eden arkadaşlarımız var tamam ama hava şartları ii deildi rüzgar vardı pist alanının yanı tarla olunca toz toprak içinde bi ortam oldu her yerimiz çamur içindeydık genede herşey guzel şuan başka pist yok en iyisi konya vatandaşlar için bi oturma yeri olursa çok guzel olur hayırlısı emegi geçen herkese teşşekürler.gönülisterdi istanbuldan da araçlar gelsin ama gelmediler.birdahaki yarış a beklıyoruz.hulk gelseydı samımı söluyorum kafaya oynardı ama oz saolsun ayar yapmadı neyse benı baglamaz
    DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lastik ne kullandın mustafa

ayrıca neden buji ıslattın basıncı cokmu kıstın ?

Open DP var sende kaç AFR yürütüosun makineyi

12 den zengin olmasan iyi olur

pirelli d5 slick vardı 195 580 R15

solenoidle boost by gear çalıştıramadık perrin mbcyle girdim ama 5psi peak atıyordu konyada caddede denerken. map sensörüm 2.5 barlıktı 20psi açtım hırs yapıp yarıştan önce. ilk seedingde peak attı boost cut yedim. ikincide 16psi a kıstım.

afr 12.2 kesicide 11.8di

grupta araba bekledi soğukken kalkmak zorunda kalktık. hangisi tam emin değilim ama ya lastik ısıtırken ya launch control sırasında buji ıslandı.
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke biraz antreman yapsayın..çok süpriz yaşadın..
    evet ilk kez ciddi olarak drag yaptım. biraz heyecan yaptım kalkışlarda geç kaldım.
    artık zamanla iyileşecektir umarım

100-200 km/h 5.761sec

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi dahaki yarışa mı ?

şaka yapıosun nizam..ben süre ölçmeye gittim yarışmaya değil..2 antreman kalkışında ayar yaptım..tam sağlam kaldırıcaktım cihaz bozulmuş ölçüm yapmıyormuş..

boşuboşuna gitmiş oldum..orda ailece saatlerce sersefil bekledik..

goki keşke seni dinleyip seedlerden sonra gitseydim..

bu arada merak edenler için yazıyım 14.2küsür gibi best time ım var
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet gazıhan cok güzel sayı cıkarmiş duyduğum kadarı ile ..

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    maşallah mehmet bigün uğriycam yanina çayını içicem
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her zaman beklerim ouz

valla sulhicim 14 saniye bi dizel için iyi gibi..

esas yarışta daha da iyi olacaktı ama malesef ölçemediler..seedingden sonra nerden baksan 80-90 kg hafiflettim ve yarım bar basınç açtım..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

isotta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her zaman beklerim ouz

valla sulhicim 14 saniye bi dizel için iyi gibi..

esas yarışta daha da iyi olacaktı ama malesef ölçemediler..seedingden sonra nerden baksan 80-90 kg hafiflettim ve yarım bar basınç açtım..
    mehmet bence çok iii bir zaman,hemde dizel

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nazmi bu atmosferik noslu 12 küsür saniye çıkaran mavi e30 kimin kanka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ((: orda biçok arabanın yaptığı zamanı görünce vay be fln dedim..Evt iyi gibi abi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dedeoğlu yapmış arabayı ama kimin bilmem
    acayip bişeydi

100-200 km/h 5.761sec

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla kopla konuşurken kalktı 12 küsür diyince şaka dedim

kaç tane enjektör var acaba ?

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet en berbaet bır organızasyondu suleyman_83 bıraha senın duzenledgın hıc bır orgaznızasyonda ne yer alırım ne yarısırım ne ızlerım sakın cevap verme verıcegın cevap pişkinliğin en alası olur sanıyelı kalkıcak dendı tamam dedık sanıyemıze bakalım dedık cıhaz arıza yaptı elle kaldırdılar sıcakda bekledık bı dunya seyuırıc rezaltı ayrı bı olaydı sahın serce dogan turbo gormekden mıgdemız kalktı en son kupa törenı ıptal olucak dendı kupalarımızı almak ıcın bekledık saatlerce ıptal olcak tören dendı son ra yaygara koptu verıldı kupalar ama sankı pazardan domates atartar gıbı verıldı

yarısmaya gelınce gecıldım gayet guzel antreman yapmıstım ankarada guzel sanıyeler cıkarıyordum konyada baskı sıcınca ortada kaldık hıc sorun degıl ankara arabasına gecıldım dısarıya vermemıs olduk yarısı hıc sorun deıl 3 unculukle yetındık onumuzdekı yarıslara bakıcaz artık...

gelmek ısteyıpde gelemeyenler ıyıkı gelmemısınız rezılık diz boyuydu

artı suleyman_83 burda yazdıgın postlarda katılım ucretı 100 artı 50 sıgorta demıstın orda 195 lıra felan odedırdınız mıllete 3 unde 5 ınde degılız ama kafanıza gore herseyı degıstırdınız sokulmuycek arabalar denıldı utanmasa mıllet kapısını bagajaını postele ortmek yerıne bombos bırakıcakdı rezıllıgın en ust boyutlarından bırı konya ayagıydı sanmıyorum artık kımsenın katılcagına ve pıst ıcın solusyon getırmıstınız pıst toz toprakdan gorunmuyordu bile

ANCAK BU KADAR BERBAT BİR ORGANİZASYON OLABİLİRDİ HERHALDE!HEM SEYİRCİLER HEM DE PİLOTLAR İÇİN TAM BİR İŞKENCE HÂLİNE DÖNÜŞTÜ.ARTI BİR DE SAÇMA EŞLEŞTİRME SİSTEMİYLE TAM BİR FİYASKOYDU KONYA...KUŞ GRUBUNDAN KUSACAKTIK ZATEN,KARBİRATÖRÜNE KIYTIRIK TURBOSUNU ÇAKAN GELMİŞ.NOSLU-TURBOLU-ATMOSFERİK HERKES AYNI KATAGORİDE ZATEN. CİHAZLAR BOZULUR,2 YARIŞ SONRASI BİR SAAT BEKLENİR,MİLLET SAHAYA GİRER VS VS...
    VE GELELİM ONUR'A...ONCA EMEK,BAZI TEKNİK ARIZALARDAN ÖTÜRÜ YERLEBİR OLDU.AMA BİLİYORUZ Kİ,KOP42 BİR DÜZEN TUTTURSAYDI ÇOK FARKLI OLACAKTI HERŞEY.KISMET DEĞİLMİŞ NAPALIM.
    GÖKİ DE GÜNÜN BOMBASINI PATLATTI ZATEN;"BİZ ARABAMIZI HAFİFLETTİĞİMİZİ ZANNEDİYORMUŞUZ,BUNLAR ARTIK OLAYI AŞMIŞLAR VE FİBERİN ÜSTÜNE MOTOR KOYMUŞLAR" DİYEREK KOPARDI RESMEN BİZİ
    BU ARADA İYİ Kİ İSTANBUL TAYFASI DA GELİP,BURADAKİ REZİLLİĞİ ÇEKMEDİLER...
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

GGN40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konya drag'larını düzenleyenler vazgeçsinler bu işten..herkes rezil oldu..Çoğu aracı kontrol bile etmediler yangın tüpü kemer vs vs hiç kontrol edilmedi..roll bar fln fln dediler yarıştan önce, almayız dediler sorun olmasın dediler ve burda ona göre herkes ayarladı arabasını ama yarış günü rezillikleri görüpte şok olmamak mümkün değildi..Herseye rağmen katılan herkesi tebrik ederim.. 07 BTU siyah subaru da maşallah çok iyiydi keza 35 AHM, 06 FRK..

Elinde mikrofon olan arkadaşta işini çok iyi yaptı, biraz fazla duygusal kendini kaybetti, bir ara iptal yarış filan die bağırıyodu şaşırmış..

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten çok çok kötü bir organizasyon oldu.ön elemeler olmadığı sürece böyle ivedik spec yarışlar yapılır orda ancak.düzgün arabada göremezler.fotosel sistemi zaten görüntü itibarı ile çok güve vermiyorduki(sarkık kablolar ve ve fotoseller) ve yarışların tam ortasında bozuldu.. 15 sn üstü yapacak arabalara ön eleme yapılmadığı sürece sanayi içi şahin gazlamaları havasında olur yarışınız.Ben son bir kerede Manisaya gidecem org.düzgünse orda devam ederiz Konya da düzgün bi org. ve yarış görene kadar ne izlemeye nede yarışa gelmem.eğlenmek için geliyoruz ancak rezil oluyoruz gecenin körüne kadar
    RACE WERKS

gencpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gerçekten çok çok kötü bir organizasyon oldu.ön elemeler olmadığı sürece böyle ivedik spec yarışlar yapılır orda ancak.düzgün arabada göremezler.fotosel sistemi zaten görüntü itibarı ile çok güve vermiyorduki(sarkık kablolar ve ve fotoseller) ve yarışların tam ortasında bozuldu.. 15 sn üstü yapacak arabalara ön eleme yapılmadığı sürece sanayi içi şahin gazlamaları havasında olur yarışınız.Ben son bir kerede Manisaya gidecem org.düzgünse orda devam ederiz Konya da düzgün bi org. ve yarış görene kadar ne izlemeye nede yarışa gelmem.eğlenmek için geliyoruz ancak rezil oluyoruz gecenin körüne kadar

evet eleme şart. hiç bi detayı olmayan sadece turbosunu takan arabasının gittiğini sananlar toplanmış. garip bişey oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    knka ben size bişey söleyımmı bence o araç o sanıyeyı tarih yazmaz çıkaramaz çogu araçta farklı derece aldı ve msky a yakın dereceler oldu.çok aşırı ruzgar vardı ve sn de bıı sıkıntı oluştu bozuldu skor bord

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pirelli d5 slick vardı 195 580 R15

solenoidle boost by gear çalıştıramadık perrin mbcyle girdim ama 5psi peak atıyordu konyada caddede denerken. map sensörüm 2.5 barlıktı 20psi açtım hırs yapıp yarıştan önce. ilk seedingde peak attı boost cut yedim. ikincide 16psi a kıstım.

afr 12.2 kesicide 11.8di

grupta araba bekledi soğukken kalkmak zorunda kalktık. hangisi tam emin değilim ama ya lastik ısıtırken ya launch control sırasında buji ıslandı.
    tahminimce sen lastik ısıtırken kesicide yaptın heralde bu işi

dogal olarak da kesicide eger ignition cut varsa fuel cut yoksa bujiyi orda ıslatmış olabilirsin tabi ama benimkiler varsayım en iyi utku blir ona danışman da fayda var

birde 5 psi nire 20 psi nire

AFR güsel open DP de fazla zengin yapmaya gerek yok ben 12.5 gdiyorum 1 2 3 4 5 vites sadece 6 da 11.8 ofda top speed ve 6 ım uzun oldugu için

egt de cıkmıyordur sende de zaten

neyse eksiklerini görmüş oldun bence hemen küsme 6 haziranda izmire getir canavarı cok merak ediyorum bir iki gün önceden buluşalım akşam rolling son ayarlar derken herkes birbirinin arabasına binmiş olur
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi dahaki yarışa mı ?

şaka yapıosun nizam..ben süre ölçmeye gittim yarışmaya değil..2 antreman kalkışında ayar yaptım..tam sağlam kaldırıcaktım cihaz bozulmuş ölçüm yapmıyormuş..

boşuboşuna gitmiş oldum..orda ailece saatlerce sersefil bekledik..

goki keşke seni dinleyip seedlerden sonra gitseydim..

bu arada merak edenler için yazıyım 14.2küsür gibi best time ım var
    kanka dogruda yapacak bişey yok varmı başka pist varsa söle herkes oraya gelsin denize düşen yılana sarılır ve ben şuna emınım o skor bord sıkıntılı çok ruzgar vardı tabelalar sallanıyodu ve arıza yaptı bi ara mavi e30 allah var on numara yuruyodu adam kendı bıle şaşırdı 12.6 ya nos sıksada tarih yazmaz o dereceyı alması ancak senın 14.2 yı yakalar hm325 de 13.5 lere kadar düştü dediler ve yarışa skord bord suz devam edildi illegal yarışlarda oldugu gıbı kalkış yapıldı elle neyse ya hayırlısı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)