pardon özür dilerim:(:hiihi:
Printable View
Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum konyada iki tane klüp vardır birisi 16 mayıs yarışlarını yapan konya otomobil sporları klubü diğeri ise konya otomobil ve motor spoları klubü http://komosk.org.tr/ tırmanma yarışınıda komosk düşünüyordu hatta dragda düşünüyordu ama kendini hazır hissetmediği için kalkışmadı saygılarımla.
evet arkadaşım konuyu sabahtan beri oku oku yeni bitti geçen seneki yarışlardan sonra bu sene nasıl olacağını tahmin edebildim önemli olan organizasyon yapmak değil onu en iyi şekilde sürdürmek ve sonuca ulaştırmaktır pazar günü piste gitmeyi bırak piste giden yola dahi çıkmadım geçen sene golf ile arkadaşımız dereceye girdi ve ozamanki bozukluklar güvenlik önlemlerinin yetersizliği organizasyon hatalarını görünce bu senede afedersiniz ama bir cacık olmayacağını bildiğimden gitmedim yarışan arkadaşları derece alan arkadaşları tebrik ediyorum
duyuruyu yapan arkadaşın sizleri çağırıp organizasyonu yapmaya çalışan arkadaşın sizlerin sorularına verdiği cevaplar -ben doğru dürüst cevap verdiğini hatyırlamıyorum-
zaten organizasyonun nasıl olacağı hakkında bilgi vermiş oldu
tek söyleyeceğim; yarışlara katılmaya gelen arkadaşların hazırlık aşamasında verdiği emek harcadığı zaman ve paraya yazık oldu doğrusu üzüldüm yıkıldım
seyretmeye ş.dışından onca gelen rezil olan aileler çocuklar üzgünüm hem de çok
bir laf vardır;
konuşmayı biliyorsan konuş ilham alsınlar, konuşmayı bilmiyorsan sus adam sansınlar
misali bu işi beceremeyecektiniz neden kalkıştınız kalkıştınız madem bir sürü mahalli site ve üyeleri var neden onlardan yardım istemediniz bir bilene sormadınız
kaldı ki bu ilk olmadı önceki senede de yaşandı bu sıkıntılar neden önlem almadınız....
vs vs üzgünüm arkadaşlar konyalı olmasamda konya da yaşayan biri olarak çok çok üzgünüm
kimi savunuyosun onu anlamadım o antepten geldiyse biz konyadan mı geldik.
Kabul edin ve kapayın pisti.madem gözlemciydin. kaç kisiydiniz ya? 5 tane turuncu gözetmen baska da bir sey görmedim ben . Eskisehiri örnek alın slalom yaptık 60 gözetmen D tipi lisanslı 40 güvenlik vardı kuş uçmadı. saniye saniye her sey oldu.
10 kişiyle 5000 kişiyi idare etmeye çalısırsanız ya siz cahilsiniz ya biz oraya geldik diye enayiyiz anlamadık gitti
sen gözetmenmiydin alla alla hangisiydinki :)))
Gökan sen içerde boru kesmiyormusun lan kaytarma işten :)
ismailYK çaldı daha sı varmı, ben bas gaza aşkım bas gaza yı çalıp gaza getirirler diye düşündüm ama hayal kırıklıgına uğradım :D:)
fiber olan araçlar Mersin araçları idi. 33 plaka mersin di dimi ?
1 aydır bu yarışa hazırlanıyorlarmış :D
haci Izmir de ki adamin adini unuttum dilimin ucunda ne guzel organize ediyordu yarislari yaa .. bir de su intihar eden spikerlik yapan birisi vardi o da cok iyiydi ..