bişey ya tam yapılır ya hiç yapılmaz iki yıldır rezil oluoruz toz toprak içinde kaldık yaa bari çevreyi düzenleyin
Printable View
bişey ya tam yapılır ya hiç yapılmaz iki yıldır rezil oluoruz toz toprak içinde kaldık yaa bari çevreyi düzenleyin
Allah razı olsunn...350tl veripde bundan çok kötü şartlarda ulusal yarış yaşadık gördük biz.. o şartları yaşayanlar bizi çok iyi anladığından bişey yazamıyorlar buraya.ulusal yarışda ankarada elle bayrakla 2008 de yarıştığınızı ne çabuk unutunuz beyler..2009 da ulusal olmadı 2010 da takvim bile yok.
Asıl Allah sizden razı olsun.. 350tl ye el yordamı ile start verilen zamanlamasız hatta 400m yı geçtik 270m olan pistte olan yarışları asla unutmadık.. ki onları bile elimizden aldılar siz iş başa düştü diyerek hiçbir kar güdmeksizin sırf pistlerde bu işin yapılmasına devam etmek için çalıştınız çabaladınız ama malesef ki organizasyondaki aksilikler bütün güzellikleri gölgelemiş emeklere haksızlık görüyorum malesef bu işe yeni başlandı çeyrek mil ölçümü bile henüz çok yeni bir araba yaparken nasıl ki ilk denemelerde tam performans ı bekleyemiyorsak ilk yarışlarda pistlerden mükemmel verimi almayı beklemek anlamsız ama yurt dışını gördükçe bizde öyle organizasyonları görmek istemiyor değiliz ama her konuda olduğu gibi bu konudada yurtdışından baya gerideyiz zamanla herşey çok güzel olucak ve bugun bunları konuştuğumuz için gülümseyeceğiz:D
Mustafa ne prof org. yapmasından bahsediyorsun sen? ordamıydın? orda yaşananları biliyormusun? bi öküz eline mikrofonu almış çocuk azarlar gibi bagırıyor insanlara yok yarış iptal oldu diye vs vs lan ibne sen kimsin ordaki insanlar babanın usagımı? Bi yarış iptal olursa yetkili anons geçer herkese, sen kimsin düdük.. tuvalete gidemiyosun dışarı çıktınmı geri içeri almıyorlar, ben onura yardım için gittim konyaya beni dışarı salladılar, onurun aracında bi arıza olsa yardım edicek kim olucaktı? daha yazıcam da uzatmak istemiyorum. süleyman organizasyon yapamaz bu kadar açık ve net. geçen senede aynı şeyler yaşandı, her sene öncekinden ders alınıp bişeler katılır ama daha beter geriledi konya.
Hasan abi lafım sana değil, kurallar ile bi sıkıntı yok zaten tepkimiz tamamen org. bozukluguna.Dediğin lafıda hiç unutmıcam :):)
yazdıklarımı iyi okursanız eleştirilerde haksızsınız kusursuz 10 numara organisazyon demiyorum. sadece el insaf diyorum.ilk yazımda daha yapılması gerekenler dedim ve hepsini rapor ettim.bütçesi (200*50)10000 tl olan ki bununda %50 si sigorta parası ve federasyona ödenecek günlük lisansdan oluşuyor.organisazyon için 5000 tl niz var.50000 tl lik türibün mü yapsın bu adam.büyük bir özveriyle 9000 tl skorbort borcunun altına girdi ve sistemi yaptırdı aksilik çıksın istermiydi.bunca işin altına girmiş 15 gündür gecesi gündüzüne karışmış bir adam bunca aksaklıkğı bilerek yaşayıp zevk mi alıyor şu eleştirilerden.
göki walla o padok alanının kalabalıklığı ve karmaşanın sorumlusu yine biziz laf rasında kaynamasın 50 araba 2 şer mekaniker 100 kişi 50 de yarışcı 150 kişi böylede olmadı herkesin kankisi ordaydı 5-6 kişi kısaca padokda karmaşaya yol açan 300 kişi kendi arkadaşlarınızdı.bir dahası olursa 1 mekaniker 1 şöför 50 araba varsa 100 kişi.biz önce kendi kapı önümüzü süpürelim. çevik kuvvetdende 50 polis işimizi zorlaştıranlara önlem alınması lazım.
senin arabanada çöp demedim :)senden beter kamikazeler varmış dedim..
göki bu ne sinir temennilerle dolu bir yazıya ne prof u filan deyip başlıyosun ısırmaya niye tartışıyoruz burda iyi bişiyler olsun diye.TRT1 den sunucu getirecem veya bidaha yarış olursa mikrofonu sana vericem.
çöp olayı işin latifesi abi senin canın saolsun:):D
hasan abi Allah'ını seversen sen o mikrofon lu kişiyimi savunuyosun burda? adam akıllı konusacak birisi alıcak o mikrofonu, geçen seneki tombul kişi hakkında da bi sürü eleştiri oldu boş bıoş konuştu, önlemini alıcak tabiki, geçen seneki eksiklerin hangisi giderildi ? sen gelip sürekli saniye ışık olayını öne sürüyosun şu kadar para verildi edildi diye, onu bile becerememişken daha neyin savunması, bu kadar kişinin eziyet çekmiş masraf yapmış süleyman 3 milyar zarar etmiş bi muhasebe yapalım o zaman kim daha çok zarar etmiş.
hasan abı bıze ankarada bır organızasyon yap allah askına bızı yaban ellere atma :)
suleyman 83 arkdasım gel bır acıklama yap benım kulturum bılgım buna yettı mıkrofonu o arkdasın agzına ben verdım onu layık gördum de bu sanıyelı olcum yapan sayac ıcın bozuldu de sunu de bunu de neden kacıyosun bunu anlamıyorum bu kadar ınsanı rezıl etın cık deıkı hepınızden özur dılerım söleyken böle oldu böleyken böle oldu de neden bu kacıs onu anlamıyorum orda gayet erkekce gezıyordun nerde bu erkeklıgın ?
arkadaşlar bütün yazılanları okuyamadım özür diilerim. foto çeken oldu mu? şu fiber arabayı merak ettim.
Rezilliklerinizi de çok iyi anlıyorum. bende geçen yaz gitmiştim agustosta. inanım bir hafta kendime gelemedim.
bak bir daha sölüyorum aksayan hiçbir şeyi savunmuyorum bende kör değilim süleymanda kör değil kör noktalarında uyarıyoruz zaten..bu bir ders oldu seyirci ve yarışmacı patladı siz tepki göstersenizde göstermesenizde önlemler alınacak.bu sporu seven ve birşeyler yapmaya çalışan insanların duyarsız damgası vurmayın.
trilyon çıkarsa piyangodan yaparız bir pist atmayız yaban ellere :)
neyse yatayım artık pazar yorgun pazartesi dinlenemedim bugün istanbul git gel hoşaf gibiyim..
Ahmet abicim online görüyorum seni sölim dedim.. sistemde kalkışdaki ışık hatası düzeltme yaparken istediğimiz oluyor yapılıyor şu an süre yeşil yanınca değil araç fotoselden geçince başlayacak.
yapmayın allah aşkına yaa...çok ağır yazıyorsunuz hepimiz arkadaşız kardeşiz yarın yüzyüze bakacaz:( bu kadar ağır yazdığınız için tartışma büyümesin diye girip yazmıyor.lütfen rica ediyorum..okumuyormusunuz 200 cü metrede finişdeki fotosele giden kablo kesilerek kamufle edilmiş.. sistem onun için çalışmadı..
Hasan Bey selamlar, ben Gebzeden Yılmaz ÖZKAN. Birşey dikkatimi çekti, bazı atmosferik e30 ların yaptıkları dereceler çok mükemmel dereceler. Örneğin 12.600 sn de + noslu olarak bitirmiş, mavi bir e30 bu çok mükemmel bir derece. Benim düşüncem o ölçüm cihazları o gün biraz sorunlu idi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
hasan abı senle o kadar konustuk muhabet ettık azcok bızde konusrken ınsanları tanıyabılıyoruz suleyman hatalı hersey hazır dedı pıst hazır dedı solüsyon hazır dedı seyırıc ıcın yer hazır dedı haksızmıyım sence ? pıste rızgardan savrulan kumlar nedır abı trubunu gectım oraya kum dökdurmek hangı akla mantıga sıgar ?
ayrıca pıste kımse gırmedıkı abı yuruyerek ? nasıl kablo kesılebılır sende bızlere hak ver abı bı sıra sende çileden cıktın orda senıde bunalttılar seedıng yapılmyan yarısmacılar vardı bumudur organızasyon ahlakı ? lutfen elını vıcdanını koy bızlerın acısından bır dusun
hayırlısı olsun abi. yannız ben cidden yıldım biraz yokum.illegal roll spec takılacam abi olmaz bu kadar düzensiz bi org.ordaki aletler 9binlira fln etmez abi kim kesecek kabloyu o tarafa kimse geçmioduki yasaktı?? ayrıca sabahdan beri o fodepar fotoselleri hata verip duruyordu. bizim o kadar özenimize emeğimize böylesi özensiz ve hazır olmayan bir sistem ve pist olmadı abi.
Dipnot ekleyeyim oraya o kum yeni dökülmediki geçen senede o tribün (o tribünse tabi) aynı şekildeydi. Hiçbir fark yoktu ben geçen senede gittiğim için biliyorum. Benimde anlamadığım seyirciler için yer ayarlandı dediler ama hiçbir fark yoktu.. Tek fark geçen sene çok rüzgar olmadığından toz piste gitmemişti. Bu sene resmen pist toz oldu...