User Tag List

Sayfa 52/55 İlkİlk ... 2425051525354 ... SonSon
1042 sonuçtan 970 ile 988 arası

Konu: 16 Mayıs Konya 1.Mahalli Oto Drag Şampiyonası

yaso325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi sahtekar derken bunun lakabımız olduğunu allaha çok şükür kimseyede sahtekarlık yapmadığımızı belirt ki tanımıyanlar yanlış anlamasın..sen benim yazdığım hiçbişeye cevap vermemmişsin..içindekileri dökmüşsün..ben sana diyorum;
    abi senin benim aracımı soğutacak araya bi araba sokucak kadar yetkin yoksa özür...ilk girdiğim yarış 2003-2004,sonra izmit,kastamonu,ankara,konya abi derdimiz bunlar değil konuları başka yerlere taşıma bizim derdimiz bu değil bu olsa bile ilk defa da girebilirim görünen yanlışı ilk defa giren söylemiycekmi...sonra beyaz subiyle kalktığımda ilk seferde 4 kez iki ye atatmadım sende gördün herkez gördü vites kaçırdığımı.araba aynısı gibi duruyosa burda deneriz onuda elediğimi görürsün..
    sonuç olarak aynı şeyleri kaçıncı yazışım bilmiyorum;
    benim samimi gördüğüm lafına itimat edeceğim tek kişi sendin abi orda buna istewr sevin ister üzül..derdimide bu yüz<den san söylüyorum daha çoook sevinseydim onuda senle paylaşırdım...kupayla işimiz yok zaten ikiside bize geldi biliyosun..
    bu yazışmalar bizim aaramızdaki samimiyetten buralara geldi kimse burdan nem alıpta farklı düşüncelere girmesin...bunları yazan hasan abi olmasa farklı olur herkez bilsin..
    gidesim gelmiyor......

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir de su intihar eden spikerlik yapan birisi vardi o da cok iyiydi ..
    ne akadar rahat değil mi söylenmesi ???
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

TUNCAY ÖNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

06 hue 52 den belkide tek cevap

Alıntı 34 NZM 88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    knka ben size bişey söleyımmı bence o araç o sanıyeyı tarih yazmaz çıkaramaz çogu araçta farklı derece aldı ve msky a yakın dereceler oldu.çok aşırı ruzgar vardı ve sn de bıı sıkıntı oluştu bozuldu skor bord
    Nazım merhaba ben 06 HUE 52 mavi e 30 un sahibi Tuncay. Aslında konuşulacak çok şey var.Bu sonuç beni bile şaşırttı fakat yolunda giden o kadar ilginç şeyler vardıki lastiğin iyi ısınması vites geçişlerinin zamanında olması ve nos un gerçekten arabayı bir sapan gibi ileri atması v.s. Eğer normal şahin veya denk bir araç ile kalkmış olsaydık bende inanmazdım.Hadi ölçüm saatinde bir yanlışlık,var benim zaman nerede ise imkansız fakat birde gerçek var yanımdaki araç en dolusundan bir 2010 model sti subaru ve bu araç ile finish e burun buruna girdik yanımdaki aracın 12.583 gibi bir sürede bitirmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? kaldıki bu araç beni eledikten sonra dahada alt sürelere indi (yanılmıyorsam 11 küsürlü sn.) Tabiki bunun yanında birde şansızlığımız vardı ve nos umuz bitti son kalkışımızdada subarunun bizi ayırdığını hep beraber gördük.çünkü nos olmayınca bu kadar gidiyor.Ayrıca buradan DEDEOĞLU METİN abiye emekleri için çok teşekkür ederim.selamlar

yaso325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUNCAY ÖNER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nazım merhaba ben 06 HUE 52 mavi e 30 un sahibi Tuncay. Aslında konuşulacak çok şey var.Bu sonuç beni bile şaşırttı fakat yolunda giden o kadar ilginç şeyler vardıki lastiğin iyi ısınması vites geçişlerinin zamanında olması ve nos un gerçekten arabayı bir sapan gibi ileri atması v.s. Eğer normal şahin veya denk bir araç ile kalkmış olsaydık bende inanmazdım.Hadi ölçüm saatinde bir yanlışlık,var benim zaman nerede ise imkansız fakat birde gerçek var yanımdaki araç en dolusundan bir 2010 model sti subaru ve bu araç ile finish e burun buruna girdik yanımdaki aracın 12.583 gibi bir sürede bitirmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? kaldıki bu araç beni eledikten sonra dahada alt sürelere indi (yanılmıyorsam 11 küsürlü sn.) Tabiki bunun yanında birde şansızlığımız vardı ve nos umuz bitti son kalkışımızdada subarunun bizi ayırdığını hep beraber gördük.çünkü nos olmayınca bu kadar gidiyor.Ayrıca buradan DEDEOĞLU METİN abiye emekleri için çok teşekkür ederim.selamlar
    maşallah abi çok ii yürüdün mantık doğru nazmi saniye yanlış dahi olsa yanındakiş araçla beraber girdi ki bu nos lu e30 için inanılmaz bi değer allah kaza bela vermesin
    gidesim gelmiyor......

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUNCAY ÖNER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mavı e30 sahıbı sensın galıba bende sıze tesekur ederım taaa oaralara kadar sırtınızda goturdunuz benı sorunsuzca gıttık geldık arabayada maşallah

gencpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şahin abi

evet h22 turbo doğan da hazırdı aslında. ama yarış sabahı vtec açamayınca vazgeçildi kalkmaktan. turbo 1.6 olacaktı onunda bi esprisi yoktu. kalabalık etmeye gerek yok dendi.

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E30///M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmet abi sende bu kadar dar pencereden baktın ya kimseye bişey demiyorum artık.orda bir yarış daha yapılırsa davetiyeyle adam çağırıp seyircisiz yarış yaptıracağım gelen gelir..
    dar pencere mevzusuna anlam veremedim. ortada bir idda yok sadece yarış olsun bu işler ölmesin die hepimiz ordayız.ama ordaki 16-20 sn yapan arabalarlada o gün aynı görüntüler olurdu biz olmasaydıkda..

bizim korhanla bi düşüncemiz vardı abi özel bi gün kiralanır konya kimseyede haber verilmeden düzgün kameralarla çekilerek gerçek 400 metre süreleri görülür mangalımızıda yapar çeker geliriz.
    ama aynı ortamı tekrar çekmek gerek aksi halde dar pencere deme abim.
    saygılar.
    RACE WERKS

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaso cum tabiki lakabın sahtekar.aynı şeyleri yazıyosun bende sana cevap veriyorum ama sen benim yazdıklarımı anlama gereği duymadığın gibi lafının nereye gittiğini ve beni ne kadar üzdüğünü anlamadan yazıyorsun buraya.tabiki söyleyeceksin yanlışları elbetde düzenleme yapılacak.aramızda böyle konuşabilirsin bana ama burda seni beni yakından tanımayan yüzlerce insan var çok ağır ithamlardı bundan sonra ağzından çıkanı kulağın duysun.
    Ahmet abicim ne yazdım oraya davetiye usulu seyircisiz yapılacaksa böyle yapılacak yazdım dimi türibün yapılana kadar böyle yoksa arıza bitmeyecek.her yapılan iyi olacağı düşünülerek yapıldı.. pratikde kötü sonuçları olabilir olduda niyete bakın lütfen rica ediyorum...

TUNCAY ÖNER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Teşekkür

Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mavı e30 sahıbı sensın galıba bende sıze tesekur ederım taaa oaralara kadar sırtınızda goturdunuz benı sorunsuzca gıttık geldık arabayada maşallah
    Ne demek ben teşekkür ederim.Buradanda sizi ayrıca kutluyorum:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yemişim drag ı ben dün mascoru çıkardım biraz yanladım 2 haftadır sakoyla uğraştıım stresden ve aldığım hazdan çok daha iyiydi. dori dori diyorum drag sizin olsun
    RACE WERKS

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tuncay abi kaç beygirlik nos bastın sen çok merak ettim valla motorda neler var birde yazarsan seviniriz. tebrikler tekrardan
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vts_Power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yemişim drag ı ben dün mascoru çıkardım biraz yanladım 2 haftadır sakoyla uğraştıım stresden ve aldığım hazdan çok daha iyiydi. dori dori diyorum drag sizin olsun
    abi al 0.4'e enka'da buluşalım
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mascor sanki maserati-corvette gibi olmuş, Ahmet hocam sen buna MasToy desene?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mascor sanki maserati-corvette gibi olmuş, Ahmet hocam sen buna MasToy desene?
    adı kondu bitti toy bide oyuncağı hatırlatıo
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi al 0.4'e enka'da buluşalım
    ben 0.4 sen 1.5 mu ahahhaha
    RACE WERKS

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 0.4 sen 1.5 mu ahahhaha
    1.5 olmuyo zaten 1.3le
    üstüne de koltukları söküp gelcem
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi uzun LAFIN KISASI YAPIN ANKARA DA DRAG HEVESLE HEYECANLA GELEYİM BEN KONYA MANİSA BİLMEM BENNNNNNNNNNNNNNNNNNN

06 ANIL 38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşın biriyle konuşuyorduk yarışlara gitmeye çok hevesliydi.nasıl konya zewklimiydi diye bir soru sordum cevabı ise olayı tek kelime ile anlatıodu: drag falan değil mevlana bile çağırsa konyaya gitmem bidaha...dedi
    0-400 = 10.4sn.
    AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
    E39 ///M5
    AUDİ S3 8L

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendim sanırım abim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)