abi sahtekar derken bunun lakabımız olduğunu allaha çok şükür kimseyede sahtekarlık yapmadığımızı belirt ki tanımıyanlar yanlış anlamasın..sen benim yazdığım hiçbişeye cevap vermemmişsin..içindekileri dökmüşsün..ben sana diyorum;
abi senin benim aracımı soğutacak araya bi araba sokucak kadar yetkin yoksa özür...ilk girdiğim yarış 2003-2004,sonra izmit,kastamonu,ankara,konya abi derdimiz bunlar değil konuları başka yerlere taşıma bizim derdimiz bu değil bu olsa bile ilk defa da girebilirim görünen yanlışı ilk defa giren söylemiycekmi...sonra beyaz subiyle kalktığımda ilk seferde 4 kez iki ye atatmadım sende gördün herkez gördü vites kaçırdığımı.araba aynısı gibi duruyosa burda deneriz onuda elediğimi görürsün..
sonuç olarak aynı şeyleri kaçıncı yazışım bilmiyorum;
benim samimi gördüğüm lafına itimat edeceğim tek kişi sendin abi orda buna istewr sevin ister üzül..derdimide bu yüz<den san söylüyorum daha çoook sevinseydim onuda senle paylaşırdım...kupayla işimiz yok zaten ikiside bize geldi biliyosun..
bu yazışmalar bizim aaramızdaki samimiyetten buralara geldi kimse burdan nem alıpta farklı düşüncelere girmesin...bunları yazan hasan abi olmasa farklı olur herkez bilsin..