aynen öle..
aynen öle..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
istanbul gidiş dönus 400 tl civarı benzin 250 katılım lisans felan 1 tekligi var benim için organizasyonun![]()
BOZBEY
arkadaşlar maliyet hesabına girersek 250 de yetmior ankara için. 70 arac alıp 250+ para almak yazık olur derken neye yazık olur?? bu büyük bir organizasyon.ve orası bir pist deil getirilmesi gereken beton bariyerler en az 200mt sağlı sollu.diğer pistlerimizde bunlar kurulu.en az 200 özel güvenlik getirilmeli.gönüllüler ünievrsite öğrencileri zaten var ancak ankara seyircisinin taşkınlığını bilmiyor gibi konuşuyorsunuz. bu klüp bu işi gerçek sponsorlar bulabilmek adına yapıor 1 , bizim drag için klüpleşmemize ve tek ses olmamıza uğraşıor buda 2.herkes cebinden çıakcak fazla bi 50 100 liranın hesabını yaparsa biz hipodromun boyalı tırtırlı asfaltınıda tamamen kaybeder gerçek seyircinin olduğu il Ankara'ya bir pist yaptıramayız.. bilmem anlatabilidmmi
ok ücreti 200+sigorta yaptırmaya çalışacağm ama daha az olamaz buna emin olun. 30 araba olur ama herşey olması gerektiği gibi olur.
RACE WERKS
peki arkadaşlar eylül ayı içerisine hemen bi yarış daha var bunada herkes katılmak ister die düşünüyorum konya ve manisa da var sezonluk mahalli herkes bi kere öder bir dahada para ödenmez lisans için buda 60+35 olarak açıklamış federasyon.ilk defa katılacak olanlar 20 tl ödeyebilr ama diğerlerine koşmak isteyen sezounluk alsın.buda zaten 200+ sigorta ile aynı rakama gelir![]()
RACE WERKS
hipodorum tüm girişlerinin demir bariyerle içeriye kadar yönlendirilmesi ve başlarında güvenlik olması maliyeti hesaplarıda var ufacık![]()
RACE WERKS
valla onu bunu bilmem konya gibi rezil bir piste 200 tl verip yarışıyoruz pistin durumunu herkez biliyo ankara drag organizasyonuna 250 tl bence gayet normal zaten mesele para meselesi değil öyle bir organizasyon yapmalıyızki yukardakilere sesimizi duyurmalı bu işe nasıl gönül verdiğimizi anlatmalıyız
70 araç sizden olsun 250 bizden olsun ahmet abi formu ve organizasyonu tam anlamıyla netleştirirsen çok seviniriz tesekkürler katılım 1. sınıf olduğu takdirde aracada organizasyonada harcadğımız para helaldir şimdiden kolay gelsin güncel olmaya çalışıran abi seviniriz iyi günler haa sunuda belirtmek isterim kimsenin maddi durumuna ön yargılı olmak istemedim ilk cümlemde kimse yanlış anlamsın hepimi bu şie si şklde gönül vermiş insanlarız sonuçta benim aracımda (murat 131)
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Girişteki güvenlikte artmalı ben biletimi alıp para öderken arkadan gelenler bedava geçiyordu geçen senelerdebir ben beleşe giremedim oraya
bide şöyle düşünülse daha iyi olur abi..
şehir dışından mesela istanbuldan gelecek olanlar en az gidiş geliş 300 tl para ödicekler sadece benzin için.1 gün erken gelicez yeme içme yatma ödicez hadi arabada yattık simit+ayran spec beslendik diyelim yani kısaca istanbuldan gelmeye kalktığımda simit ayranla 2 gün beslensem bile bu yarış bana 700 ye gelicek ki günümüz şartlarında çok büyük bi para bu...yaptıklarınızı taktir ediyorum ama fiyat çok yüksek bence...uygun bi fiyat bekliyoruz...
bı sey soyleyecem olay cıkacak sımdı...kardesım cebınde fazladan 100 t parası olmayan yarısmasın o zaman!!!sankı kar amacı guduluyomus gıbı adamlar haftalardır ugrasıyor duzgun bıseyler yapalım dıye kım bılır ceplerınden kac para harcıyolar...mıllet burda cay sımıt ayran benzın hesabı yapıyor...organızasyondan ısteyın aksam bıde koynunuza karı versınler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)