User Tag List

Sayfa 43/63 İlkİlk ... 33414243444553 ... SonSon
1195 sonuçtan 799 ile 817 arası

Konu: 1 ağustos Ankara Hipodrom Mahalli

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur benim elimden bişey gelmez, bana telsiz ile iletilenleri yazıyorum. Ama şuna emin ol, süreleri elemanlar belirlemiyor ki, sen kalkıp bitirdikten sonra ekran yazan rakamı telsiz ile okuyorlar, hakem doğruluyor, sonrasında biz kayıtlara işliyoruz.

16.01 yaptığını sana kim söyledi? Finiş hakemi süreyi okumadan kimse bir yere yazmaz rakamları.

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nebılım startta bı kagıt cıkardılar sende seedıngde surenden ılerıye gıtmısın vs dedıler onun ıcın eleyemeyız gıbı bısıy oldu tam çözemedım orda olayı neyse saglık olsun bızde basarız bıdakıne nos hıc ısım olmaz dıyordum ama demekkı basmak gerekıyor
    et giren yere dert girmez.

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZT106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Roll'deki zaman değerlerinden bahsetmiştim,cümleyi eksik kurdum ve dolayısıyla farklı anlaşıldı sanırım BS rs farklı biliyorum,onu tebrik ederiz zaten...
    Roll deki zaman değerlerini pek anlamadım,ama TH sıkı
    TH tuğbayda kardeşim sayılır Baturalpde ,o yarışta üçüncü olan Cem benim elektrikçim ilk üçe üçtane yakın arkadaşımın girmesi ayrıca sevindirdi beni

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğim gibi ben bişey diyemiyorum. Bir dahakine nos , co2 , azot ne bulursan bas , emin ol bu yarışta süreye göre eşleşme olduğunu gören ve seri başı olmak isteyen herkes köküne kadar basacaktır.

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NOS memesi büyütme diye bir olay yok, sadece memedeki pislik temizlendi
    tüp değiştirirken gelen pislik memeyi tıkadığı için kalkışların birini nos olmadan yaptı
    bu tıkanıklık nedeniyle hortum çatladı yine basılanın çoğu dışarı gitii

bilmeden etmeden yorum yapmayın
    Peki tamam,biz zaten hiç NOS memesi görmedik hayatımızda...Zamanlar falan da hikaye,cihazlar sıcaktan arıza yapmıştır belki de.
    O grupta kafaya gidecek arabalardan birinin böyle elenmesi ve emeklerin boşa gitmesi bizi üzdü.
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O sıcakta yarışan, başarılı olan-olamayan tüm ekipleri tebrik ederim. Başka bir programım olduğu için bu kez yarışları izlemedim ama gördüğüm kadarıyla organizasyon gitgide güzelleşiyor, eskiden süregelen bazı problemler de aşıldığında herşey çok daha güzel olacak diye düşünüyorum...

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarış oldukça geç başladı malesef, emniyet müdürümüz şehit cenazesine gittiği için onu bekledik biraz. Pistin asfaltı ne iyi ne kötüydü. günün sonuna doğru yağ ve su pistin başında, petşişe ve poşette pistin sonunda bizi bekliyordu. Mustafa Göçere, Tosfed görevlilerine ve BOOS görevlilerine ve gönüllü arkadaşlara çok teşekkürler. Güvenliğin zafiyetleri olmasına rağmen baya emek harcandı. 400 metrenin tadını aldık gerçekten, gelecek yarışlarda daha da düzelecek herşey.

Aracıma harcadığım emeğin karşılığını almak ayrı bir keyif verdi Kalkışlarda problem yaşasamda motor benim hatalarımı telafi etti Finale kadar problemsiz 2-0 la geçtim araçları, finalde th 106 ile baya çekişmeli bir mücadele oldu, ama DOM'un dediği gibi milimetreyle yada saliseyle, geçmek geçmektir. Tüm yarışmacı arkadaşları canı gönülden tekrar tebrik ediyorum.
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki tamam,biz zaten hiç NOS memesi görmedik hayatımızda...Zamanlar falan da hikaye,cihazlar sıcaktan arıza yapmıştır belki de.
    O grupta kafaya gidecek arabalardan birinin böyle elenmesi ve emeklerin boşa gitmesi bizi üzdü.
    saçma sapan konuşmayın, insanları zan altında bırakmayın
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brutal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarış oldukça geç başladı malesef, emniyet müdürümüz şehit cenazesine gittiği için onu bekledik biraz. Pistin asfaltı ne iyi ne kötüydü. günün sonuna doğru yağ ve su pistin başında, petşişe ve poşette pistin sonunda bizi bekliyordu. Mustafa Göçere, Tosfed görevlilerine ve BOOS görevlilerine ve gönüllü arkadaşlara çok teşekkürler. Güvenliğin zafiyetleri olmasına rağmen baya emek harcandı. 400 metrenin tadını aldık gerçekten, gelecek yarışlarda daha da düzelecek herşey.

Aracıma harcadığım emeğin karşılığını almak ayrı bir keyif verdi Kalkışlarda problem yaşasamda motor benim hatalarımı telafi etti Finale kadar problemsiz 2-0 la geçtim araçları, finalde th 106 ile baya çekişmeli bir mücadele oldu, ama DOM'un dediği gibi milimetreyle yada saliseyle, geçmek geçmektir. Tüm yarışmacı arkadaşları canı gönülden tekrar tebrik ediyorum.
    Sanırım plaka BS idi,RS'i sevdirdin bana tebrikler

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım plaka BS idi,RS'i sevdirdin bana tebrikler
    Evet BS plaka, Kurbağa gibi araba, ama sevdiriyor insana kendini
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baya güzel ve keyifli bi haftasonu geçirdik.. mertcan kardeşimize bizi karşıladıgı için teşekkür ederiz.. swap center'ı o kadar hummalı bi çalışma esnasında o kadar dolu dolu ziyaret etmek cok keyifliydi.. ayrıca ordaki bütün calışanlar araç sahipleri ve özellikle ismail abiye cok teşekkürler gerçekten hepsi inanılmaz sıcak kanlı insanlar.. mertcan kardeşim araban süper yürüyo maşallah ama benim aklım o S3te kaldı orası da ayrı Slalom organizasyonu da baya keyifliydi ordada güzel vakit geçirdik.. 75. yıl tepede güzeldi yarış günü orda yaşanacak apaçilikler o kadar büyük bi alan olsa eminim ki her şehirde yaşanacak tarzda bi olaydır.. onların o kadar gürültüsü ve lastik+debriyaj kokuları rahatsız edici , sıcak bunaltıcıydı.. ama sonlara dogru düşük süre cıkaran araçların yarışlarını izlemeye pistin yakınına gidince aldıgım keyif herşeyi unutturdu.. ismail abi araban inanılmaz güzel yürüyor maşallah ya ama emin abinin subaru ilk yarışınızda arkadan öyle bi geliyorki aklım almadı allah emeklerinize zeval vermesin.. organizasyonda görev alan her arkadaşa da helal olsun.. dışarda olacak şeylere karşı müdahele olamazdı tabiki normal olarak.. pist içinde , yakınlarında ve padok alanında tek bir aksilik bile yaşanmadı helal olsun hepinize arkadaşlar eylüldeki yarış için nacizane fikrim seedinglerin cumartesi yapılması yönünde.. böylece pilotlar yaklaşık 12-13 saat boyunca orda eziyet cekmemiş olurlar.. ve daha düzenli bi organizasyon olacagına eminim.. seedingde en iyi süresini cıkaran araç yarışta sıcaktan dolayı daha yavaş kalmaya başladı normal olarak.. bide araçlar ısınınca iyice sıkıntı büyüdü tabiki.. benim dedigim gibi olursa eger 3 kalkışla yapılan seeding ardından araçlar ertesi günkü yarışa kadar hem dinlenir hem eksikleri giderilir hemde asıl yarış akşam üstü 4 gibi başlar ve 7 gibi biterse insanlar sıcaktan cok daha az etkilenirler ve akıcı yarış tüm seyirciyi cok cok mutlu edecektir eylülde bende varım.. inşallah ciddi katılım olur.. başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar

ahmet abi büyük geçmiş olsun ne sorun oldu anlamadık ama mükemmel bi süre cıkarmıştın.. yarışta izlemeyi cok isterdim seni ve aracını.. saglık olsun bi dahakine inşallah..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankarada kayıt yaptırdık sıralama turlarınada çıktık fakat sıralama turlarında turbo okey atınca yarışamadık gerçi bir gün evvel kendini belli etti ama genede kırılana kadar deneyelim dedik kısmet olmadı işallah bidahaki sefere.

ferhat-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok yorucu ama güzel bir organizasyon oldu öncelikle...(Aksilikler de vardı tabi.)
    KOP42'yi NOS memesini büyütüp geçen ve de elenmesi gereken yerde elenmeyen 206RC'nin bir üst tur nasıl içine sindi anlamak mümkün değil!Onur yaptığı tüm itirazlara ramen sonuç alamadı,çok ilginç!
    TH700 Tuğbay'ın da başarısı gözardı edilemezdi.Ufak tefek aksilikler yüzünden 2-1'le finali kaptırması onu 2. yaptı.Halbuki roll'de sonuçlar çok farklıydı,kısmet böyleymiş.
    Tüm kupa alanları tebrik ediyoruz : bravo :
    ..............

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onası bı konusma seklı öle ya ???? neyı yıyorsa surası burası yerse felan dıe hadı dıyelımkı ben dıyorum napıcaksın atesmı edıceksın bana uslupluca dur kımse sana agır bı lafla yaklasmıyor hemen söle böle yıyorsalı konusmalara gırıyorsun
    et giren yere dert girmez.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle bu sıcakta organizasyonu yapan herkese teşekkür etmek istiyorum, gerçekten hemen hemen hepsi bir 5 kilo vermiştir. Hepsi de o sıcağa ve saçma sapan insanlara rağmen çok güleryüzlü ve yardımseverlerdi.

Her organizasyonda olduğu ve olacağı gibi bu organizasyonda da eksikler vardı. Önemli olan yıkıcı değil yapıcı eleştiriler yapmaktır. Aynı zamanda da bu eleştirileri dikkate alıp organizasyonu geliştirmek önemlidir.

Bir yarışmacı olarak yorumlarımı yapmak isterim. Birincisi kalkış koordinasyonu biraz eksikti, bu kadar büyük bir organizasyonda bir sunucunun olması herkes için çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca öğlen ara verildikten sonra servis alanına dolan yüzlerce adam nasıl içeri girebildi neden içeri girdi anlamış değilim. Bir ara gezip fotoğraf çekip arabalara yapışan saçma sapan adamlardan dolayı arabaların yanına bile gidemedik.

Yarışma gelirsek cmt akşamı yolda ciddi sıkıntılar yaşamıştık sağolsun ankaralı arkadaşlar ve kazım usta sayesinde yarışa girebildim, ki onun için ayrı konu açacağım

sanırım ilk drag trecrübem olmasından ve lastiklerimi fazla ısıtmaya çalışmamdan dolayı debriyajım fazla ısındı ve bir türlü 2. vitese geçiremedim. Sadece son kalkışta bekledim bekledim öyle attım o zamanda araba 5000 devirdeydi . Arabayı kaldırabildim ama yürütemedim Neyse tecrübe olmuş oldu benim için...

yarış esnasında tanıştığım herkes gerçekten inanılmaz güleryüzlü ve yardımseverdi, hatta rsle kalktıktan sonra birlikte 2 ye nasıl geçer muhabbeti bile yaptık , herkese çok teşekkür ediyorum.

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=streetrunner38;1597623].................QUOTE]

Arkadaşım bu nasıl bi üslup!Biz size bu tarz konuşmuyoruz!Gördüklerimiz ve de zaman rakamları ortada diyoruz,senin takındığın tavırlara bak!Aynı şekilde sen elenseydin,senin de tavrın farklı olurdu.
    Ayrıca Kazım Usta da tanır bizi,öyle gelip gitmediğimiz yerler değil BMS,sen rahat ol...
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahh ahh su 2. vıtesın yuzunden kafyaı yedım ben trbunde

E30///M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kop42 sanıyorum 32 numara ile yarıştı değil mi? Bendeki Listede Cemal Onur olarak geçiyor,
    eğer bu ise rakibi 23 numara ile yarışan mustafa kılıç, arabası da 206 rc.
    Sürelere bakalım :
    23 Mustafa Kılıç 206 RC 16,703 15,366 15,718
    32 Cemal Onur 106 gti 16,561 16,843 16,662
    İlk kalkışta Onur geçmiş , ikinci de mustafa kılıç geçmiş, üçüncüde gene mustafa kılıç geçmiş.
    Bendeki durum bu.
    Onur'da bu konu ile ilgili yanıma geldi, ben sadece süre tuttuğum için Kalkış alanına yolladım Hasan abi ve direktör Ümit bey ile konuşması için.
    Onurcum bir kez de burdan anlatayım sen yaptığın süreye göre sen 16-17 sn sınıfına girdin.istikrarın süper kalkışlarında saliselerin birbirine çok yakın ve bu setupla aracının yapabileceği max süre bu gözüküyor.ve bu sınıfda dereceye girmen rakiplerinin kötü olmasına bağlıydı yani hayaldi.sürelerine bakıp şunu yapabilirdin aracına 25-30 kg ağırlık koyup dereceni 16.750 seviyelerine çekmek ve 17-18 sn sınıfında yarışabilirdin ve birinciliğin kesin gibi olurdu.bu o anda yapabileceğindi.şimdi ne yapabilirsin 100 shot bir nosla dereceni 0.75 sn daha iyileştirip 16-17 sn sınıfının toleraslı cezaya girmeyecek en iyi süresi 15.750 ye yaklaşmaya çalışacaksın.şimdi bu nos olayını yapmış olarak gelseydin 2. kalkışında 16.00 drece yapsaydın rakibin ne yapmış 15.336 0.5 sn üzerinde toleransı geçtiğin için 1 sn ceza alaca ve eklenen ceza ile süresi 16.336 olacakdı ve sen 16.00 sn yenle o kalkışda rakibini geçmiş ve elemiş olacaktın.ama cezalarda da bir düzenleme yapmayı düşünmüyor değilim çünkü hala hedef rakibi ne şekilde geçersem geçiyim.206 rc nin sınıfı değil girdiği sınıf 1 sn yi geçip diskalifiye olmasına 0.116 saniye kalmış.şahsım adına konuşuyorum bu şekil aldığım bir kupa beni sevindirmezdi.15-16 sn arasına girer nos memesini büyütür 14.750 yi zorlar ve daha iyi saniyelerle daha üst bir sınıfda yarışmanın gururunu yaşardım.

ferhat-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onası bı konusma seklı öle ya ???? neyı yıyorsa surası burası yerse felan dıe hadı dıyelımkı ben dıyorum napıcaksın atesmı edıceksın bana uslupluca dur kımse sana agır bı lafla yaklasmıyor hemen söle böle yıyorsalı konusmalara gırıyorsun
    hocam senin arabana gidişine bir şey diyen yok sadece yalan yanlış bilmeden konuşmayın kendi gözünle gör ona göre yaz ve okuolurmu eğer sen üzerine alındıysan hata af ola bana yakışanı yaparım ama zt 106 nickli arkadaş ÖZLELİKLE BÜYÜK YAZIYORUM OKUSUN DİE YALAN SÖYLEMESİN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)