User Tag List

Sayfa 53/63 İlkİlk ... 3435152535455 ... SonSon
1195 sonuçtan 989 ile 1.007 arası

Konu: 1 ağustos Ankara Hipodrom Mahalli

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı zorlayıp, en iyi şekilde test etme olanağını elde etmiş olduk, amacımız da buydu. geçildik ama sonuçtan memnunuz
    ruf cok cok basarılı rakıbının ıyı olmasıda ovunc kaynagı yakındınız 400 te
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Selman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah Valla bende çok inceledim padokdayken maşallahı var egvtec'in
    hadi ya keşke tanışsaydık kardeşim..ben senin arabayı padoktan gördüm dışarı çıktım bakmak için

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BAR22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi ya keşke tanışsaydık kardeşim
    Arabada uyuyodunuz galiba rahatsız etmek istemedim
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saolasın kardeşim valla debriyaja bahane buluyoduk ama videoyu izledik resmen 1 saniyeye yakın geç kalkmışım hata bende yani... geçen araba zaten eski arabamız Tuğbay kardeşimin canı saolsun...ilk kalkışı arkadan gelip aldım,ikincisinde vites kaçırdım yarıdan döndüm zaten 3cüsüde benim geç kalkmamdan dolayı tuğbay 1- 1,5 boyla kalktı pistin sonuna doğru arayı kapadım ama yetişemicemi anlayınca boşa atıp bıraktım arabayı yormamak için...şimdi izmire hazırlanıyoruz kısmetse orda daha iyi olucak...bu arada clio RS e maşallah şiir gibi gidiyo...
    vites atarken olayı yaşıyosun arkadaşlar izlerken hepsi birden bana bakıp güldüler aynı stilde atıyoruz vitesi izmirde istedigin süreler cıkar inşallah eylülde ankarada tekrarlanacak yarışta yine katılımcı olursan rakip olmak dilegiyle o ses eşliginde yarışmak gerçekten cok keyifli olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serencebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En son azımız kulagımızda sırıta sırıta gıdıoduk
    tabi tabi tabi tabi tabi tabi
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

minimal_freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler, uzun uzun yazmaya gerek yok aslında, APACHI bmw kullanıcıları ve yanlarındaki kezbanlar hariç herşey çok güzeldi, emeği geçen ve o sıcakta koşturan herkese teşekkürler...
    ''hondas never get old, they just get faster''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vites atarken olayı yaşıyosun arkadaşlar izlerken hepsi birden bana bakıp güldüler aynı stilde atıyoruz vitesi izmirde istedigin süreler cıkar inşallah eylülde ankarada tekrarlanacak yarışta yine katılımcı olursan rakip olmak dilegiyle o ses eşliginde yarışmak gerçekten cok keyifli olur
    bide benim short shift biraz yan sanayi gevşek duruyo işgüzarlık yapıp değiştirmedik şimdi izmir için eksikleri gidericez İnşallah daha iyi olucak.vites atarken harbiden kendimden geçiyorum benim kanka hep kızıyo geç vites atıyosun diye ona inat bu sefer sağlam attım ankarada eylül ayında yine olucakmış sanırım olursa kesin ordayım tanışırız yarışırız İnşallah

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide benim short shift biraz yan sanayi gevşek duruyo işgüzarlık yapıp değiştirmedik şimdi izmir için eksikleri gidericez İnşallah daha iyi olucak.vites atarken harbiden kendimden geçiyorum benim kanka hep kızıyo geç vites atıyosun diye ona inat bu sefer sağlam attım ankarada eylül ayında yine olucakmış sanırım olursa kesin ordayım tanışırız yarışırız İnşallah
    evet aynen kısmet olursa gelecez yine bizde.. bu sefer bi kaç araba yarışmak için

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıfırcı apaçiler harici bence güzel bi organizasyondu inşallah hep hipodromda olur bu organizasyonlar yada hipodrom gibi bi pist yapılır.emeği geçen herkese teşekkürler...
    Sabah ilk geldiğinizde lastiklerinizi değiştirirken çaktırmadan yanınıza gelmiştik biz de sırf aracınızın sesini daha iyi duyabilmek ve aracınızı görebilmek için kapalı tribünde ayağa kalkıyordum dou abi otur lan göremiyoruz diye sövse de çok hoşuma gitti keşke daha iyi dereceler yapabilseydiniz de o güzel sesin de hakkı kazanmak olsaydı. maşallah aracınıza izmirde başarılar
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarı eg tam bir şaheserdi gözümde...çok şıktı..ses ve vites atışları bnmde dikkatimi çekti maşallah sizede aracınızada..daha iyi derecelerinizi bekliyoruz
    (2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Selman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabada uyuyodunuz galiba rahatsız etmek istemedim
    ben değildim bizim önerle metin usta uyumuşlar bizde yemeğe gitmiştik

Alıntı dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet aynen kısmet olursa gelecez yine bizde.. bu sefer bi kaç araba yarışmak için
    inşallah görüşürüz ozaman..

Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah ilk geldiğinizde lastiklerinizi değiştirirken çaktırmadan yanınıza gelmiştik biz de sırf aracınızın sesini daha iyi duyabilmek ve aracınızı görebilmek için kapalı tribünde ayağa kalkıyordum dou abi otur lan göremiyoruz diye sövse de çok hoşuma gitti keşke daha iyi dereceler yapabilseydiniz de o güzel sesin de hakkı kazanmak olsaydı. maşallah aracınıza izmirde başarılar
    valla dediğim gibi tamamen geç kalkmamdan dolayı yani kendi hatamdan kaybettik ama sağlık olsun arabanın o sıcağa rağmen ciğerli yürüyüşü mutlu etti..izmirde iddalıyız kısmetse...

Alıntı romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sarı eg tam bir şaheserdi gözümde...çok şıktı..ses ve vites atışları bnmde dikkatimi çekti maşallah sizede aracınızada..daha iyi derecelerinizi bekliyoruz
    çok saol kardeşim..inşallah daha iyi olucak

Dino® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazar günü tam gün pistteydim. Bir ara otobüse geldim, o sıcakta süper bir iş çıkaran Yarış Komiserleri, Direktör, Neticeler Sorumlusu başta olmak üzere herkes elinden geleni yaptı. Yarışan ve dereceye giren herkese tebrikler...

19 Mayıs kapısından içeriye girdikten sonra piste gelene kadar düzenleme ve güvenlikler çok güzel konumlandırılmıştı. Padok çadırı ve pistteki beton bariyerler kimbilir ne zorluklarla geldi oraya... Sağ taraftaki beton bariyerler yaklaşık 250. metrede bitiyordu burda problem yok fakat bu metreden sonra sağdaki çim alanda oturanlar vardı. Finish hakemlerinin herhangi bir koruması yoktu. Antalya yaşadığımız üzücü kaza 350. metrede olmuştu Genel olarak pistin güvenliği iyiydi, 3 ambulans (bu sayı drag yarışlarında bir ilk), çekici, itfaiye yarış sonuna kadar hazır beklediler.

Büyük tribün önündeki gereksiz şovlar 100 değil 300 güvenlik olsa yine de engellenemezdi...Zihniyet belli çünkü...Güvenliğin asıl amacı pistin güvenliğini sağlamak...

Netice sistemine gelince; dakika başı start vermek organizasyonu çok etkileyen bir durum değil. Fakat responce time bu sürelerin içinde...Işıklar sönünce derece sayılmaya başlanıyor. Fodepar otomatik bu çok güzel...Bu sistem ralli için çok başarılı bir sistem fakat drag için reel süreleri görmek mümkün değil...Kulüp olarak üzerinde çalıştığımız süper bir sistem var. Ahmet Abi ye biraz anlattım. Bilgi paylaşımı faydalı olabilir...Fakat herkes için eşit bir sapma var...Adaletsiz bir sistem değil...Sadece reel zamanlara 1-1,5 sn bir artı geldi sadece...

Sol taraftaki tribünlerin üstüne bir bezde olsa gerilse, birçok seyirci öğlen gitmezdi.

Anons sistemi olmadığı için araçları tanımayan izleyiciler çok keyif almadılar. Yarış anında tribünde onların yanındaydım ordan biliyorum.

Sonuç olarak; organizasyonda görevli herkes elinden geleni yaptı. Zaten hiçbir kulüp kötü yarış yapmak istemez. Eksiklerin olması doğaldır. Önemli olan diğer yarışlarda bu eksikleri düzeltebilmek. Ellerinize sağlık...

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen sol taraftaki tribünler muhteşem konum olarak üstleride bi kapalı olsaydı efsane olurdu

birde anons olaydı tadından yenmezdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hürriyet yarışa ufakta olsa yer vermiş...
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/formula1/15464687.asp

Dino® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hürriyet yarışa ufakta olsa yer vermiş...
    http://www.hurriyet.com.tr/spor/formula1/15464687.asp
    O resmi nerden bulup koydularsa...Bir tane bile çekememişler mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dino® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O resmi nerden bulup koydularsa...Bir tane bile çekememişler mi
    ya resim hadi neyse yalandanda olsa düzgün google ankara drag diye arattığımda çıkan videoya bakın asıl 15 dakikalık apaçi şov 1 tane kalkış yok videoda

http://www.izlesene.com/video/arabal...islari/2427107

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BAR22 kardeşimizle fazla ilgilenemedik,o kadar misafir gelmişler ama sadece malzemelerini arabalarımızdan birine koyarak yardımcı olabildik.Neyse artık,umarım diğer yarıştan önce paslaşıp misafirimiz olurlar.
    Ayrıca da maaşallah çok sıkı bir makinayla karşımızdalardı,ufak tefek eksiklerini de giderdiklerinde iddialı bir yürürü olacaktır eminim
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

minimal_freak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saatlerce, durduğu yerde kesiciye giren puglar, dönmekten başka birşeye yaramayan e30 -e36'lar ve bunların kullanıcısı (eğer öyleyse) apachi gruplarının motor kırması yatak sarması için saatlerce dua ettim, kimse kusura bakmasın ama Allah belalarını versin hepsinin, Ankara'da yaşayan biri olarak inanın yerin dibine giriyoruz her seferinde, içeriye alınmıyacaklar denildi evet ama organizatörler veya görevliler çok uğraştı ama nafile onları engellemek mümkün değil, o gerizekalılar yüzünden bir çok organizasyon sadece düşüncede kalıyor, sabahın 7'sinden akşamın 7'sine kadar apachi ve yanlarındaki kezbanlar yüzünden yemek bile yemedim, midemi bulandırdılar...

edit : e30-e36 sahipleri, sözüm meclisden dışarı, istisnalar hariç.
    ''hondas never get old, they just get faster''

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı minimal_freak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saatlerce, durduğu yerde kesiciye giren puglar, dönmekten başka birşeye yaramayan e30 -e36'lar ve bunların kullanıcısı (eğer öyleyse) apachi gruplarının motor kırması yatak sarması için saatlerce dua ettim, kimse kusura bakmasın ama Allah belalarını versin hepsinin, Ankara'da yaşayan biri olarak inanın yerin dibine giriyoruz her seferinde, içeriye alınmıyacaklar denildi evet ama organizatörler veya görevliler çok uğraştı ama nafile onları engellemek mümkün değil, o gerizekalılar yüzünden bir çok organizasyon sadece düşüncede kalıyor, sabahın 7'sinden akşamın 7'sine kadar apachi ve yanlarındaki kezbanlar yüzünden yemek bile yemedim, midemi bulandırdılar...

edit : e30-e36 sahipleri, sözüm meclisden dışarı, istisnalar hariç.
    adamlar motorlarına ne yapıyorsa artık en fazla debriyajı olduğu yerde bitirenler oldu eminim her günleri böyle geçiyor ama okuyup üflüyorlar mı arabaya anlamıyorum ya
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)