User Tag List

Sayfa 44/63 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon
1195 sonuçtan 818 ile 836 arası

Konu: 1 ağustos Ankara Hipodrom Mahalli

ferhat-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=ZT106;1597651]
    Alıntı streetrunner38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .................QUOTE]

Arkadaşım bu nasıl bi üslup!Biz size bu tarz konuşmuyoruz!Gördüklerimiz ve de zaman rakamları ortada diyoruz,senin takındığın tavırlara bak!Aynı şekilde sen elenseydin,senin de tavrın farklı olurdu.
    Ayrıca Kazım Usta da tanır bizi,öyle gelip gitmediğimiz yerler değil BMS,sen rahat ol...
    istediğin zaman rahatım ben her zaman relax olurum arkadaşım merak etme sende

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahh ahh su 2. vıtesın yuzunden kafyaı yedım ben trbunde
    sen bide bana sor vites kolunu bükecektim sinirden

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarış esnasında tanıştığım herkes gerçekten inanılmaz güleryüzlü ve yardımseverdi, hatta rsle kalktıktan sonra birlikte 2 ye nasıl geçer muhabbeti bile yaptık , herkese çok teşekkür ediyorum.
    Tanıştığımıza bende memnun oldum, umarım şanzımanı kısa sürede halledersin. Araç daya yeni, seninde ilk yarışındı ama keyif almayı başardın, asıl önemli olanda buydu.
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hah, Hasan abi geldi , sorun sorularınızı

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen demıyormuydun hasan abı seedıgnde kı sureler baz alınarak kalkıs sırasında ceza torelansı degerlendırılcek dıe rakıbımımın suresı ortada 1 sanıyeye yakın one attı demekkı seedıngde daha ıyı yapabılırdı kasmaması bazı seylerı garantılemek ıcın ? veya ayarlıyamadı nosunu zamanını oda bana denk geldı ben buna kızıyorum ne yaptı bılmıyorum servıs ıstedıklerınde jetmı vetmı meme mı ne buyuttu bılmıyorum gerı geldınde 1 sanıye fark yaptı neyse olan oldu yasanan yasandı sorun degıl benım hıc bırseyım hayel degıl grubumda noslu turbolu arac varken onların arasında olabılıyorsam zorluyorsam buda benım basarımdır hayel degıl lıstede farktteydsen bızden cok ıyı suresı olan araclar varı ama ılk3 u bana cok yakın araclar paylasdı senın lafınla cevap vereyım rakımızı hata yapmaya zorluyabılırdık buda benım ıcın avantaj saglardı
    et giren yere dert girmez.

07LB726 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle bu yarışta emeği geçen herkesin tebrik edilmesi gerekir gerçekten o sıcağa ve o kadar kalabalığa ragmen böyle bir organızasyon olduğu için evet inanılmaz sıcaktı biz antlayadan geldik ve bu ne dedik sadece izleyemediğim tek olay turbo saxoya üzüldük onu çok merat etmiştik neyse geçmiş olsun inşallah önemli diildir. Sanırsam ahmet abinin arabası (bilmiyorum ) antalyadan o kadar yolu çektiğimize deydi inşallah diğer yarışlardada ordayız

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=ZT106;1597651]
    .................QUOTE]

Arkadaşım bu nasıl bi üslup!Biz size bu tarz konuşmuyoruz!Gördüklerimiz ve de zaman rakamları ortada diyoruz,senin takındığın tavırlara bak!Aynı şekilde sen elenseydin,senin de tavrın farklı olurdu.
    Ayrıca Kazım Usta da tanır bizi,öyle gelip gitmediğimiz yerler değil BMS,sen rahat ol...
    tanıyorsan o zaman 2 kere düşünüp yazarsın.
    Kazımı, bizi yaptığımız işleri iyi kötü insanlar biliyor
    çirkinleşmeyin, çirkefleşmeyin, adam zaten elenmiş.

biz 2 arabamızı zorlayıp, görmek için oraya çıkardık. hedefimiz kupa vs olsaydı ne benim arabayı 2 sınıfa sokardık ne Mustafa arabasını o kadar yorardı. biz sonucumuzu gördük, değerlendircez.
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    streetrunner38 arkadaşım bak,bizim kimseye yalan söylediğimiz yok.Öncelikle sen bi sakin olup öyle atarlı tutarlı konuşmamayı öğren.Biz diyoruz ki,bu şekilde bir olay olduğu görüldüğü an biz de zaman konusuna 2. kalkışta özellikle dikkat ettik ve de doğrularcasına zaman cezaya girecek ölçüde düşük çıktı.Olay bu ve biz de haklı olarak itiraz ettik...
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

KUPON7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=RCkid;1597690]
    Alıntı ZT106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tanıyorsan o zaman 2 kere düşünüp yazarsın.
    Kazımı, bizi yaptığımız işleri iyi kötü insanlar biliyor
    çirkinleşmeyin, çirkefleşmeyin, adam zaten elenmiş.

biz 2 arabamızı zorlayıp, görmek için oraya çıkardık. hedefimiz kupa vs olsaydı ne benim arabayı 2 sınıfa sokardık ne Mustafa arabasını o kadar yorardı. biz sonucumuzu gördük, değerlendircez.
    Arkadaşım,kimsenin çirkefleştiği veya ne Kazım Abi'ye ne de yapılan işlere bişey dediği yok...Herşeyi tersten anlamayın lütfen.
    Dünya uykudaki kişinin gördüğü rûyadır...

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada Mustafa (RC Turbo) kardeşimiz seeding süresine baktığınızda en altta yer aldı. İstese hiç kasmayıp Sınıf 4-5-6 ya gelip, yada 7 de kalıp alır kupasını evine dönerdi. Dilekçe verip 2. gruba çıktı. Rakiplerine de dikkatinizi çekerim. Kendisini kutlamak lazım...

ferhat-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZT106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    streetrunner38 arkadaşım bak,bizim kimseye yalan söylediğimiz yok.Öncelikle sen bi sakin olup öyle atarlı tutarlı konuşmamayı öğren.Biz diyoruz ki,bu şekilde bir olay olduğu görüldüğü an biz de zaman konusuna 2. kalkışta özellikle dikkat ettik ve de doğrularcasına zaman cezaya girecek ölçüde düşük çıktı.Olay bu ve biz de haklı olarak itiraz ettik...
    ya bak dostum ismin ile hitap etmek isterim benim adım ferhat mustafanın abisiyim rc' nin volvoda servis danışmanıyım gelir çayımı içersin uslüp yanlış olabilir ama yalanda başka bir yanlıştır meme temizlemek ayrı büyütmek ayrı işi bilmeyen bir adam olsan sana nosu anlatırım ama biliyorsun. itiraz etmeniz doğal çünki ilk kalkışta nosu kullanamadık ister işnanırsınız ister inanmazsınız o size kalmış ikinci kalkışta nosu kullandık evet bastık ve geçtik ardında da elendik sizde elendiniz ikimizinde eline geçen sadece eğlence ve yarışmış olmak kaldı. ama siz hırs yapıyorsunuz standart üstüne nos basmış bir aracın geçmesini buda tartışma yaratıyor ve tekrar açıklık getireyim MEME BÜYÜTME YOK SADECE TEMİZLİK VAR anlaşılmıştır sanırsam.
    konu saptırmaya veya geçmişin üzerine devamlı gitmeye gerek yok

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım ilk drag trecrübem olmasından ve lastiklerimi fazla ısıtmaya çalışmamdan dolayı debriyajım fazla ısındı ve bir türlü 2. vitese geçiremedim. Sadece son kalkışta bekledim bekledim öyle attım o zamanda araba 5000 devirdeydi . Arabayı kaldırabildim ama yürütemedim Neyse tecrübe olmuş oldu benim için...

yarış esnasında tanıştığım herkes gerçekten inanılmaz güleryüzlü ve yardımseverdi, hatta rsle kalktıktan sonra birlikte 2 ye nasıl geçer muhabbeti bile yaptık , herkese çok teşekkür ediyorum.
    Ahh o 2 bitirdi bizi Kamer abiyle Zaten ayağa kalkıp çektiğim bir sizin yarışlarınız bir de spoon eg vtec idi O kaldıramadı güzel vites attı siz güzel kaldırdınız 2 ye girmeyince gerisi doğru düzgün gelmedi Yine de güzel bir senfoni dinlettiğiniz için sağolun
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama araban super duruor maşallah

bı dahakı yarışta yanyana gelırız ıns

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2 sene önce geldiğimde de böle sıcaktan yanmiştim ama cok güzel bi gün gecirmiştim..bu sefer gelmedim ve sıcaktan yanan insanların bugun durumunu cok ii anlıorum umarım herkez cok güzel eylenip tatlı heyecanlar geçirmiştir..yarişan herkeze candan terbrık edıorum.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen niye o kadar büyük slick taktın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bak dostum ismin ile hitap etmek isterim benim adım ferhat mustafanın abisiyim rc' nin volvoda servis danışmanıyım gelir çayımı içersin uslüp yanlış olabilir ama yalanda başka bir yanlıştır meme temizlemek ayrı büyütmek ayrı işi bilmeyen bir adam olsan sana nosu anlatırım ama biliyorsun. itiraz etmeniz doğal çünki ilk kalkışta nosu kullanamadık ister işnanırsınız ister inanmazsınız o size kalmış ikinci kalkışta nosu kullandık evet bastık ve geçtik ardında da elendik sizde elendiniz ikimizinde eline geçen sadece eğlence ve yarışmış olmak kaldı. ama siz hırs yapıyorsunuz standart üstüne nos basmış bir aracın geçmesini buda tartışma yaratıyor ve tekrar açıklık getireyim MEME BÜYÜTME YOK SADECE TEMİZLİK VAR anlaşılmıştır sanırsam.
    konu saptırmaya veya geçmişin üzerine devamlı gitmeye gerek yok

konu uzamasın olan olmus yapılmıs eşşeğin davası surulmez. ama anlatmak ıstedgım olay su 15 sanıyelere ınebılıyorsunuz cok rahat neden seedıngde bu basarıyoı gostermedınız rakıp sızı zorlayınca ındınız benım takıldıgım o ozaman sız seedıngde nos basmadınız rakıbe göre ayarluycakdınız kendınızı dusuncenız oyöndedyı fazla kacırdınız nosu kendınızıde benıde yaktınız olay bu

metinalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu uzamasın olan olmus yapılmıs eşşeğin davası surulmez. ama anlatmak ıstedgım olay su 15 sanıyelere ınebılıyorsunuz cok rahat neden seedıngde bu basarıyoı gostermedınız rakıp sızı zorlayınca ındınız benım takıldıgım o ozaman sız seedıngde nos basmadınız rakıbe göre ayarluycakdınız kendınızı dusuncenız oyöndedyı fazla kacırdınız nosu kendınızıde benıde yaktınız olay bu
    Olay öyle saçma sapan dediğin gibi de değil herkesi kendiniz gibi fesat sanmayın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haydaaaa benmı fesatlık yaptım sımdı komık olma ya uzamasın konu dıyorum gelıosun damarıma basıyorsun fesatlık felan dıyerek nedır derdın söle bakım bana

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya fesati falan birakinda eylulde yurur hale getirin arabalari, ya kafayi degistirin yada parcalari
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)