bi ara sıfırcılar abarttılar bi kaç eleman yanlayan e30 u yanladığı yöne doğru ittiriyolardı artıkaz kaldı altına alacaktı birilerini..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
ARKADAŞLAR BİR YARIŞ DAHA GERİDE KALDI ARTIK ESKİSİ GİBİ KOLAY RAKİP BULAMIYORUM BUDA BENİ ÇOK ÜZÜYOR.
ŞUAN EMİN ABİ GİBİ SAYGI DEGER BİR RAKİBİM OLDUGU İÇİN MUTLUYUM TABİ BU RAKİP SADECE O DEGİL ONUN EKİBİDE TORK GARAGE HEM GARAGE YE HEMDEMDE EMİN ABİYE BİZİ YALNIZ BIRAKMADIKLARI İÇİN TEŞEKKÜRLER.
AYRICA BENİ SEVEN SAYGI DUYAN BENİ DESTEKLEYEN VE BANA YARDIMLARINI ESİRGEMEYEN HER İNSANA AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM,
lütfen şu son kalkışın yanlama videosunu istiyorum yardımcı olun
msupra
msky
ismail abi öncelikle tebrikler yine çok güzel bir yarış oldu sayenizde ... fakat en iyi zamanın ne diye gürsel abiye sorduğumda 11.025 civarı bir yanıt aldım. üstüne özgün basınç açmak istedim ama ismail abi istemedi dedi. sanırım yüksek oktanlı yakıt bile koydurmamışsın.
pistin kirli oluşu mu engeldi bilmiyorum bunları yapmak istemeyişinde ama artık herkesin aklında sanırım tek soru var ; ne zaman 10 saniyenin altını göreceğiz ?
ne zaman gece dragları olur serin serin ozaman 9 saniyeleri görür bu araçlar msky btu o sıcakta o dereceleri çıkardılarya başka dencek bişey yok bütün araçlara maşallah.
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
yarıs konya da veya akhisar da olsaydı hem BTU'dan hem de MSKY'dan 9 sn leri gorurduk diye dusunuyorum. Ankaranın asfaltı bence kotuydu, surelerın uzamasının en buyuk sebebi bu bence.
yarısan herkesi tebrik ederim...
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
KARDEŞİM ÖZGÜN DİYORKİ ABİ NE VARSA YAPALIM HADİ AMA BEN İSTEMİYORUM ZATEN ANLATMAYA ÇALIŞTIM ANLAYAN OLMADI SANIRIM BEN RAKİP ENDİŞESİNDEYİM DERECE DEGİL RAKİP HIZLANDIKÇA KENDİLİGİNDEN ZATEN DERECE GELİYO AMA İLLAKİ DERECE DİYOSINIZ MSKY SEVERLERE SORUYORUMYANİ BUDA ŞU ANLAMA GELİYO DERECE ÇIKTIKTAN SONRA BİR DAHA MSKY İZLEYEMEYECEKSİNİZ GERÇEKTEN İSTİYORSANIZ BURADAN YAZIN EN KISA ZAMANDA DERECEYİ ÇIKARALIM SWAP CENTER OLARAK YAPAMAYACAGIMIZ İŞ KESİNLİKLE YOK BUNU LÜTFEN ANLAYIN BİZİM GARAJIMIZ İSTERSE O İŞ OLMUŞ DEMEKTİR EGER ÇOK HIZLI BİR RAKİP OLUR VE 10 NUN ALTINA DÜŞTÜGÜ GÜN BİZ EN İYİ DERECEMİZİ MUTLAKA ÇIKARIRIZ.
BENDEN GERÇEKLERİ DUYMAK İSTİYORSANIZ YAZIYORUM ARACIMIZ 2.5 BARA KADAR AYARLI FAKAT YARIŞLARDA BU GÜNE KADAR EN FAZLA 1.7 BASTIM BENİM ARABAM 300 HP NOSU KALDIRABİLECEK DURUMDA FAKAT BU GÜNE KADAR EN FAZLA 125 HP BASTIM MSKY IN ÜZERİNDEKİ TURBO PT 71 MSUPRANIN ESKİ YARALI TURBOSU PALLERİ BİLE EKSİK.PİSTONLARI EN AZ 4 SENEDİR ÜSTÜNDE EN SON ZN İLE YARIŞIRKEN YAGINI KONTOROL ETTİK YAGINI BİLE DEGİŞTİRMEDİK İLK KEZ ÖZGÜN İLE BU YARIŞTAN ÖNCE 3 DERECE AVANS VERDİK DAHA EN AZ 10 DERECE DAHA VERİRİZ OKTANA NE İHTİYACIMIZ VAR OLURSA NEDEN OLMASIN KULLANIRIZ
YARIŞTA EGER RAKİP YAKLAŞIYOR İSE NOSA BASARIM GELMİYOR İSE BASMAM ONUN İÇİN SANİYELER BU KADAR YAKIN.
KİMSEYİ KÜÇÜMSEMİYORUM LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN
YAPABİLECEGİM ÇOK ŞEY VAR AMA ŞU AN İÇİN BU KADAR DAHA HIZLI OLABİLMEM İÇİN RAKİP LAZIM RAKİP OLMADAN SANİYE ÇIKARMIŞIM HİÇ BİR ANLAMI YOK
AMA DİYOSANIZ BURDA YARIŞMA GİT YUNANİSTANA DİYE ORADA YARIŞIRIM SORUN DEGİL HER YARIŞTA NEDEN HARARET SORUNU YAŞADIGIMI BİLE KİMSE BİLMİYOR HEYACAN LAZIM YOKSA TAK Bİ RADYOTÖR OLSUN BİTSİN KOY C16 YI TAK Bİ GTX 4202 KOY 200 HP NOS TAK İKİ TANE AX BAK BAKAYIM VARMI ÜSTÜNE TÜRKİYEDE
İNŞALLAH BİR GÜN DEDİKLERİMDE OLUR
msupra
msky
ismail abi bunları düşününce sen de haklısınama msky veya msupra ile sizin dükkana giderken yokuşta bastığında bile herkes izliyor bence kimse izlemekten sıkılmaz.
ama şu yunan işi güzel fikir onlardan da iyi denebilecek araçlar çıkıyor.. da kim ayarlayacak kim getirecek uzun iş .. ha keşke olsa heyecanın boyutu değişir
herşeyden öte bizlere(an amatöründen en profesyoneline kadar) bu araçları izlettiğin için teşekkürler ve emeklerinize sağlık
saygılarımla
çetin
msky ın dogmasına sebeb olan arkadaşımız murat şencol yani mrt jasti onlar olmasa idi bizim 4 çeker gibi bir düşüncemiz yoktu iyiki oldu 4 çekerle bile eger istersek 2 metre saga 2 metre sola gidebilecek kadar güçlendiririz hemde o lastiklerle dünyada o lastikleri hiç bir 4 çeker kullanmıyor
ben swap ailesi olarak size teşekkür ederim
msupra
msky
Ama şunuda söylemeden geçemeyecegim benimde tek derdim saniye oldugu zaman yeni projemiz olan PT SERİSİNİN ÜYELERİNDEN OLAN 4X4 [beyaz kelebek] yani e30 kamyoneti çıkaracagız yakında diye hissediyorum.
BİRDE EGER TÜRKİYE DÜNYA STANDARTLARINDA BİR PİST YAILIR ONA GÖREDE YARIŞIRSAK PT SERİSİNİN SON ÜYESİ SUPRAMIZIDA [İKİNCİ SUPRA]İZLERSİNİZ HERALDE
msupra
msky
eskiden tolga savacı ,başka amerikancılarda katılıyordu ankaradaki yarışlara neden artık gelmiyorlar acaba?
benimde eski amerikancılardan hatırladığım angel cengiz var. 3-4 tane amerikanla katılırlardı.
birde dünkü yarışta audi 80 vardı. içi tamamen ön konsol vs. herşey sökük. o araç hakkında bilgisi olan var mı?
bu arada bu süre işine takılan arkadaşlar unutmasınlar ki bu yarışta kullanılan sistem diger pistlerdeki gibi deildi.. rally parkurları için kullanılıyomuş sanırım öyle duydum.. yani bu süreyi 1-1.5 saniye eksik düşünmek lazım.. ve bu durumda hem msky hem btu 10 saniyenin altına indirdiler süreyi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)