User Tag List

Sayfa 50/63 İlkİlk ... 40484950515260 ... SonSon
1195 sonuçtan 932 ile 950 arası

Konu: 1 ağustos Ankara Hipodrom Mahalli

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O pistte süreleri yazacak bir ekran, söyleyecek bir adam yok muydu ben bunu merak ediyorum??

Dönenlere, sacmasapan gazlayanlara diyecek birsey yok Ankara normal karsılıyor bunu, orda en iyi arabalar kalkarken millet piste arkasını dönüp orda e30un dönüsünü izliyor, Allah akıl fikir versin.

highpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genel olaraka yaşanan E30 sorunsalları ve apaçi sorunsalı dışında güzeldi.Emeği geçen herkese tonlarca teşekkür ederiz. O sıcak gölgede bile çekilecek değilken arkadaşlar gerçekten iyi koşturdu ve ter döktü tekrar tekrara teşekkür ediyoruz.
    Sonraki yarışta eğer bizdende gönüllü olarak yardım beklenirse highpower tuning olarak yapmaya hazırız.İyi günler iyi forumlar.....

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    güzel bi gündü emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederim
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim ne derse desin ne yazarsa yazsın çok güzel bi organizasyondu ve güzel bi gündü emeği geçenlere teşekkürler

brutal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baturalp tebrikler kardeşim. ben izleyemedim ama derecelerin çok güzel.
    Çok sağol hocam, bi aksilik olmadan bitirdik yarışı

Alıntı EvrenCan_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıcaklar herkezi canından bezdirdi... Clio RS ile baturalp çok iyiydi kendisini tebrik ederim..
    Abi sende stock meggy ile iyiydin fakat şu süre iyileştirme olmadı
    Evren sizde yarışmacı olmanıza rağmen yardımlarınız için teşekkür ederim, Senin arabada maşşallahı var WRX i duman etti Son derecede çok güzeldi.
    FastCare.com.tr
    detailing & mini onarım

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim ne derse desin ne yazarsa yazsın çok güzel bi organizasyondu ve güzel bi gündü emeği geçenlere teşekkürler
    Zebaan köründe Simitler boğazımızda düğümlendi çay satan yoktu tek eksik oydu

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir ekranda zamanların, hangi araçların kalktığı yazılabilirdi. Ayrıca bu kalkış ışıkları biraz garip görünüyordu, yani ben ilk defa draglarda öyle gördüm. Noel lambaları tarzı bir şey bekliyordum. 3. sarıda kalkış için hamle yapıp yeşil yandığında tam kalkmaları falan Tag Heuer sistemini falan gördüm o hoştu

Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zebaan köründe Simitler boğazımızda düğümlendi çay satan yoktu tek eksik oydu
    abi zebaan köründe yanında ayran simitleri götürüyorduk hemen katılsaydın bize Hatta göz göze geldik tam ayranı yudumlarken ondan olabilir midir ?
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir ekranda zamanların, hangi araçların kalktığı yazılabilirdi. Ayrıca bu kalkış ışıkları biraz garip görünüyordu, yani ben ilk defa draglarda öyle gördüm. Noel lambaları tarzı bir şey bekliyordum. 3. sarıda kalkış için hamle yapıp yeşil yandığında tam kalkmaları falan Tag Heuer sistemini falan gördüm o hoştu

abi zebaan köründe yanında ayran simitleri götürüyorduk hemen katılsaydın bize Hatta göz göze geldik tam ayranı yudumlarken ondan olabilir midir ?
    Yuuu o sizmiydiniz Mahsus tanışlık vermediniz demi :d Ayranları indiragandi edecez diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buna benzer olmasa bile yarısı kadar bile bir organizasyon neden istanbulda yapılamıyor anlasılır sey degil !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ralli sistemi kurulmuştu onun için öyle oldu yani süre 12 34 00 gibi oldugunda start veriliyordu

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YuSuFJaN_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ralli sistemi kurulmuştu onun için öyle oldu yani süre 12 34 00 gibi oldugunda start veriliyordu
    Evet yani rally de gördüğüm sistemdi o yüzden

Yuuu o sizmiydiniz Mahsus tanışlık vermediniz demi :d Ayranları indiragandi edecez diye
    güzeldi ama ayran söylemesi ayıp hahahaha abi emin olamadım sen olduğna yani şimdi gidip kendimi tanıştırsam mı neyse rahatsız etmeyim hem o değilse kötü hissederim falan diye şey etmedim sonra emin oldum ama t-shirt çok hoştu ben de kıvırcık saçlı mavi kareli gömlekli yeşil şortlu tiptim belki hatırlarsın
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

ferhat-a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur olay o değil nos birgecede bağlanıyor ve anında 100hp güç alınıyo..
    brutal arkadaşımız inanın biraydır ar-ge yapıyo arabasını bir adım öte götürmeye hergün yeni bişeyler katıyor zevkle..Yani onun o çabasını gayretini sadece nos un gücüne yenik düşürmek kötü Sınıf 1 -2 de arabalar turbolu ve 400-500+ hp hepsi onlar turbo üzerine nos basması kadar normal bişey yok yeri geliyo basamıyor tutunma probleminden bizim olayımız atmosferik grup bizdede zaman olsun Stock bir saxo ile gırtlak typer aynı olmasın ama işin içine nos girmesin
    gel kardeşim önümüzdeki ay bir yarış daha var duyumları var
    edit alıntı japon germany olması lazımdı karışıklık için kusara bakmayın

E30_ORHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncellikle bu orgaziasyonu düzenleyen organizsyonda çalışan herkesi tebrik ederim...
    Şahsım adına güzel birgün geçirdik...Maalesef firmalar stand kiralayınca reklam yapmak istiyolar birisi lastik yakarsa dieride aynısını yapıyor bu yüzden bazı araçların bazı grupların ismi çıkıyor bu yaptıkları yüzünden yarış izlenemiyor...Ben isterimki e30 lar 106lar vs. güzellikleriyle duruşlarıyla konuşulsun insanlar fotoğraf çekinmek için sıraya girsin ama maalesef olmuyor..Şahsım adına bu araçları orda yaptıkları deilde pistte yarışıp mücadele ettiğine sevindim..E30 lardan hue 52 yi izleyememek üzücüydü ama ruf,su,hm,tfa,42 ve diğer e30 ları pistte izlemek güzeldi...Yarışın aksaması kötü oldu demiştim ama akşama yaklaşması ve güneşin etkisinin azalmasıyla 5-6-7 sınıfları yakından izleyebilme şansım oldu...Msky ile btu da süperdi ayrıca...Siteden takip ettiğim kadarıyla süre olacağını biliyordum ama orda süre yok sandım padok ve yarış komitesinin oraya uzaktan olsada pek yaklaşmadım sıcaktı ve dahada kalabalık olmasın diye ama burdan gördüm güzel süreler olmuş..Alan büyük olduğundan araçları dışarıda durdurmak mümkün değil zaten araç sahipleride bu dşünce de olmayınca boyle sonuçlar çıkıyor..Kazasız belasız bitti şükür şahsım adına güzel birgündü anons olsa daha güzel olabilrid ama aksilikler olabiliyor herkese teşekkürler ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakınım sulhıcım kımseye ses ettım yok ama bazı seyler cıddı canımı sıkıo ben bugune kadar yarıstıgım herkeze sorabılırler gectım gecıldıgım her yarısta gıttım tebrık ettım ellerını sıktım kımse ınkar edemez yarıstım herkez bılır ben hep bu sekılde davrandım ınsanlara takı dune kadar dun 2.1 gecıldım tebrık bıle etmedım sınırlendım cıktım gıttım cunku ortada bı haksızlık vardı tahamul edemedım bunu bu kadar dallandırıp budaklandırmanın anlamı yok.benı cok merak edıyorsan kazım abıne sor hemen hemen hergun sanayıde yanına ugrarım cayını ıcerım selamlasırım konusurum benım nasıl bırı nasıl bı ınsan oldgumu anlatsın sana eger ıcımde ulan nası gectı benı dıe bı dusunce varsa kuran caprsın arabanın ustunde can vereyım ben bu kadar acık sozlu soluyorum ama benı haksız olarak elemek kızdırdı
    kimi kırarım canını yakarım bölümünü silmişler ama capcapca ya diorsan yani kardeşime o iş geç derim onur kardeş o işi geç olurmu ortam bozmayalım konu dağılmasın adresimiz belli bizim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı streetrunner38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gel kardeşim önümüzdeki ay bir yarış daha var duyumları var
    Banamı yazdın bro nereye gelim anlamadım ?

Eylülde olacak yarış daha serin havada daha geniş katılımlı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O pistte süreleri yazacak bir ekran, söyleyecek bir adam yok muydu ben bunu merak ediyorum??
    .
    +1

bence de organizasyonun tek eksiği buydu. kimin geçtiğini bayrakla bilmek - o bayrağı bile göremedim ben - dumanla iletişim kurmak gibi birşey.. bu es geçilmemeliydi aslında. ki drag denince özellikle seedingleri bile time trial olan bir yarışda bu kronometre ekranları olmazsa olmazdır.

2 taraflı bir ekran olsa idi ki bir tarafı açık tribüne bir tarafı kapalı tribüne bakan iyi olurdu. yani bunu eylül ayı için yapılacak organizasyon için diyorum tabii ki.padoktakiler de görür açık tribüne bakan ekrandan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Banamı yazdın bro nereye gelim anlamadım ?

Eylülde olacak yarış daha serin havada daha geniş katılımlı
    abi sana yazmama gerek yok sen zaten oradasın ben muhalefet kardeşim reşo' ya dedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı streetrunner38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sana yazmama gerek yok sen zaten oradasın ben muhalefet kardeşim reşo' ya dedim
    Benden alıntı yapmışında şaşırdım ,Reşo herzaman muhalefet olmayı bıraktı..Konyaya girecek bakalım

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel yarış oldu diye biliriz eksiklikleri belirten arkadaşlar olmuş, bence
    kalkışların sırası grup grup olmamalı.
    yani gerçekten hızlı arabaları izlemek için 6ya kadar sabretmek zorunda kaldık.
    Bu sporla pekde ilgilenmeyen, sevdiğim dostlarımı çağırmıştım tr'nin en hızlı arabalarını izliyeceğiz diye, şahin serçe mi izleyicez deyip 3-4 gibi basıp gittiler.
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.