Arkadaşlar bu işin öncesi sonrası mı olur ? Bariz olarak audi suçlu ortalığın içine edip basıp gitti herif nerdeyse suçsuz çıkacakClio şeritte olsun olmasın adamın direk üstüne kırdı audici ötesi var mı
Arkadaşlar bu işin öncesi sonrası mı olur ? Bariz olarak audi suçlu ortalığın içine edip basıp gitti herif nerdeyse suçsuz çıkacakClio şeritte olsun olmasın adamın direk üstüne kırdı audici ötesi var mı
Makas atan adamın mani olduğu kazanın analizini yapmak nedir ? İnsanların dalgın, acemi, heycanlı olabileceği gibi bir ihtimal yok mudur da kalkıp clio öyle yapmış böyle yapmış diyorsunuz. Makas atan adam cinayete teşebbüs ediyor resmen, hala haklılık payı mı aranıyor. Ölüm, yaralanma gibi durumlar olmasa bile kazadan zarar gören bir çok insanın sonrasında psikolojisi bozuluyor ve araba kullanamaz hale geliyor. Kendi yaptığına kılıf uydurmaya çalışmasın kimse.
Audi yüzdeyüz suçlu bence.. aynı durum benimde başıma geliyor genelde acelem var adamdan yol istiyorum gitmiyor sağından geçiyorum önüne gireceğim gaza basıyor..
audi sinire bağlı olarak yatmış üzerine belki ama oradan o süratle o şekilde araba geçmez bariz belli frenleyip başka bir yerde aklını alabilirdi bence symbolün.. yada ben öyle yapardım.. Rabbim beterinden korusun yanlış hareketler bunlar..
Asıl sancı uyandığında..
bu ne şerefsizlik böyle ya.cliodakilere geçmiş olsun umarım yakalamışlardır.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Clio şuçlu ve masum degil diyenler, cidden anlamak imkansız.
Yorumlara bakınca nerdeyse audici haklı çıkacak ya..şaşkınım resmen...adam trafiğin içine etmiş resmen. herkes usta şöför olmak zorunda değil..makas atarken şeridinde giden arabaya dalmak ne demek arkadaş...
o audicinin soforunu alıp (tabi sofor denirse) agzına launch controlu olan bir aracın egzosunu sokup redline yapsan hırsını alamazsın. %100 audi suclu
34 RRP 52
1994 Honda Civic 1.6 Si Sedan (35 CUK 85)
2003 Jeep Cherokee Liberty 3.7 Limited Edition (34 TS 2079)
2005 Honda Civic 1.6 VTEC ES (07 CVC 11)
Kimi suçu cilo ya vermiş kimi audiye. Beni gözümde bikere makas atan suçludur ki böyle bariz bi şekilde herşey belliyken suçlu aramakta neyin nesi anlamış değilim. Birde o çarpışmadan önce görünmeyen ciloyu düşünelim.. Aynadan audinin hızlıca geldiğini görüp panikle yavaşladıysa audide kendini sol şeride atmış olabilir mi ?
Plaka sahte çıkmış.
Hürriyet Mobil
Vay anasını sayın seyirciler.. Makas atan arabayı haklı bulanlar var hakkaten bu ülkeye demokrasi gelmiş yahu.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Birde şöyle düşün clionun içinde sen varsın yanında çocukların. böyle dengesizin biri pahalı ve hızlı arabasıyla kendini tatmin ederken (makas atarken) senin arabana çarptı çocukların yaralandı acaba aynı şeyleri yine yazarmıydın. audinin sahip olduğu kasko maddi hasarı karşılar. ancak sevdiklerimizin canına yada sağlığına zarar gelirse bunu karşılayabilecek bir kasko varmıdır? Adam makas atacak diye yok efendim öteki neden gaza bastı neden frene bastı çünkü öteki put gibi durup diğerinin makas atmasını beklemeli. kimse kimsenin oyuncağı değil kimse kusura bakmasın
Oncelikle makas atmayı savunmuyorum onu belirteyim ama bu öküz cliocu bi şerit de arabayı oturtupta gidememiş audinin üzerine doğru gelip duruyor az sol yapıpta şeridi tam tutturup gitse sıkıntı olmayacak ama işte yeteneksizlik böyle bişey maalesef. Bize burdan geçmiş olsun demek düşer üzücü bi olay hem maddi hemde manevi olarak
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Hayır anlamadığım şey , trafikte makas atan bir or**** çocuğunu farkettim aynamda girmesine izin vermedim ve vurdu bana. Oros** çocukluğuna mani olmakla hata mı ettim yani ? Mal benim , can benim ama senin gibi it şerefsiz ırz düşmanı köpekler böyle araba kullanamasın dedim. Hatalı benim yani ? Yol verseydim o soysuz köpek geçseydi doğru bir eylem gerçekleşecekti ?
Eve giren hırsıza da karşı koymayalım , üstüne atlamasan çalıp gidecekti diye savunun ??????
Bi ülkede OROS** ÇOCUKLARINA dur dendikçe zorlaşır şerefsizliklerini yapmaları. Aman makas atıyor çekileyim , aman hızlı geliyor kaçayım.
Trafik kuralı niye var amk yerinde. Işıkta gözü karartan daha hızlı gelsin kavşağa , diğerleri de aman durayım desinler yada hatalı olsunlar.
-Fırat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)