ulan sadık 4 kameran var ve gpsde 230 vurdugunu hiç biri cekmedimi hııı :hehe:
Printable View
ulan sadık 4 kameran var ve gpsde 230 vurdugunu hiç biri cekmedimi hııı :hehe:
O Telefonu B
aynı adam mı ? Ne zannediyor bu dümbük kendini ?
Eminim bunun gezdiği yerlerde dört gözle mavi motorlu arayan vardır o gopro yu makatından içeri itelemek için.
2 sene istanbulda araç kullandım hemen hemen her gün, her yola çıkışımda da bir motorluya çarpmamak için dua ettim.
Video da tartışılacak birşey yok, adam efendi gibi özür dilemiş " arkadaşım sağına soluna bak dikkat et" der geçersin.
Ama motorcu arkadaş uslubundan dolayı haklıyken haksız duruma düşmüş.
Araçtaki arkadaşın genç parlak vs olması neyi değiştirir atar yapmak için, bi gün biri iner kırar bi tarafını.
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış. Aynı durum kardeşimin başına geldi, o kask çıktıktan sonra pek hoş şeyler yaşamadı diğer arkadaş.
Hayatım boyunca kavgadan kaçtım ki hala da öyle. Ama 2 hafta önce kasisten geçerken korna çaldım diye araca vuran biriyle kavga ettim.
Sonuç ? Bende patlak dudak, karşı tarafta şişmiş kafa göz. Karakolda geçen 3 saat. İş yerinde üzerinize yapışan "agresif, kavgacı" insan olma durumu.
Ben dolu olsaydım ya da karşı taraf dolu olsaydı senaryo çok farklı da olabilirdi.
O yüzden canınıza/karınıza/çocuğunuza/ doğrudan bir kasıt olmadan inmeyin şu araçlardan.
kavgasız gürültüsüz sürüşler herkese, sosyal mesajımı da vereyim :)
Aklıma hep geliyor ben de bir sopa/jop/demir/levye vb aracın içine koyayım diye, ancak sonra sağ duyum galip geliyor araçta varsa kullanmak zorunda kalırsın.. Bu yüzden hiç bulundurmamak bu olaylara da pek bulaşmamak en iyisi..
240-260 ile sol seritte 2 teker üstünde kapatıp giden herseyi göze almıstır kimse de kabahat aramasın,ben 100 le ol seritte gidicem arac sollucam belki,şimdi bütün seriti ona mı bırakalım,niye
Peki kendince yorum yaptın , ALLAH KORUSUN kaza oldu polis geldi raporda ne yazar? Tek suçlu o mudur yoksa bizim hızımız da önemli midir? Ben dobloyu savunmuyorum kesinlikle Hatalı ama bizde de hata var. Ayrıyetten videodaki motorluyu aklıma kazıdım caddede falan denk gelirse buraya paylaşırım:D
https://www.youtube.com/watch?v=_PK3pm7LRKA
arkadaş bizi takip ediyo anlaşılan
https://www.youtube.com/watch?v=MM3D8LHgJrU
burda dahada anlaşılıyo sonda kendini açıklamış kendince
şu adamı hayrına biri dövse valla öyle rahatlayacağım ki :)
kendisi hatasız sürüyormuş gibi millete sövüyor ya,neyine güveniyor acaba
ben bu sesinin desibelini siktiğiminin ibnesine harbi uyuz oldum
bu bildiğin yarrağa uçarak gidiyor..nerde bir yerden bitme var onu bulup duyuramadığı travesti sesiyle küfür ediyor..bence bu herif çok yaşamaz.birilerine de sebep olmasa bari.dayak yiyip sağı solu kırılınca adam yerine konur ona üzülürüm
https://www.youtube.com/watch?v=DI-ZAu5lnf4
şu videosu çıldırtı beni arkadaş bize açıklama yapmak için kendine malzeme çıkarmaya çalışıyo ama son videoda bir kişi talip olmuş esenlerden bakalım bir çay içiceklermi :hahaha:
milletin başını belaya sokar zannedersem sorunları var sanki millete bulaşmak için yola çıkmış bu herif İstanbul bura çok dengesiz hareket edenler var bulaşırsa birine kaskını bebek bezi niyetine kullandırırlar :D:D:D
denk gelmezk :D o kufuru duydugum anda senlık baslar
Çok afedersiniz ama katıksız şerefsiz, gece gece sinirimi bozdu
Erken andropozun etkileri işte bunlar, kuş ötmeyince o hıncın başka yerden çıkması lazım tabi. Elbet zenci genine sahip bir arkadaşımıza denk gelir..
kesin sizofren bu herif ulan her kornaya bastıgı ile arasında 3 araba mesafe var sanırsın dalyarak uzun yol kamyon soforu yokusta falan yavaslatıyorlarda tekrar hızlanamayacak
Nerden izledim bu iti sanane amk bomboş yol firene basıyomuş amk malı nerden izledim bu iti yolda milletin annesine babasına kardeşine küfür etmek neymiş görsün arabanın altına alıp *** gibi çiğnemek lazım
yakındır :D bunu doverken vıdeolar bırılerı
Dövmeyi bırak o motorun zinciri ile boğucaksın bunu. Şerefsiz altında 2 teker kaportası sensin hiç mi aklına gelmiyo herif bana bi koysa gözlerimi eşek cennetinde açıcam diye. Bide ilk video çok yanlış anlaşıldı yazmış burayı takip ediyo belli.
Sen gitsene emniyet şeridinden orayı serbest yapmadılarmı size?
Biri bunu ezerse hiç şaşırmam beyler haberiniz olsun. Ayrıca o araçların plakalarınıda aldım bi şekilde bu videoyu o insanlara anlatıcam sırf bu yavuşak herifi biri gerbertsin diye :mad:
Oğuz başkanıda kızdırmış belli abi şu dobloya yollasan yeter onun niyeti var gibiydide muhtemelen aceledn durmadı :D
Ağır rahatsız yaa, birilerine salça olmak için gözü sürekli aynada, aynaları yoklamaktan önüne bakıp zevk alamıyor ! Adamın yanında karısına fck u dedi, bak demedi demeyin bunu biri gebertir.
Bu adamın psikolojik sorunları var.Kimse üstüne kırmıyor yada camı açıp küfür etmiyor.
Gidip millete salça oluyor.Yanlız bir gün trafik'de birine denk gelir arkadan vurur düşürür bunu akıllanır.
Sonra istediği yere gidip şikayet etsin.Kırılan kolu bacağı yada canı olur.
İstanbul burası yan baktın kavgasından adam bıçaklıyorlar.
Bu kadar atar gidere şimdiye çoktan dayak yemiştir bu dayak yediği videolarıda koysa keşke :D
Bence dayak yese bi daha yapmaz. :D Ne yalan söyleyeyim bende basar giderim küfür filan etmedikçe. Öyle her kornaya dursam, yada benim çaldığım her kornaya dursalardı yaşamıyor olurdum.
Biri bunu s.ker , hamsterlı siteye koyar :D
:) bir önceki sf da ki videoya bakarken gördüm. Foruma ağır atar yapmış :D
Arkadaş belli sağlam sorunları var, yolda gören olursa da bulaşmasın. İnsan yerine koyarlar bunu uğraşırsınız.
http://i.hizliresim.com/Oq2nNz.jpg
Erectile Dysfunction :D
pipisi kalkmıyor, millete sarmış :D
nerede bu sorunlu arkadaşı koruyan savunan motorcu arkadaşlar :)
düdük ya, motor kullanıyor diye yolların kralı sanıyor kendisini 10metre önünde araba şerit değiştiriyor diye salça olmalar falan
Videoları çeken kişi gerilmiş bayağı ve genel olarak trafikteki saygısız, bilinçsiz sürücülere tahammülü kalmamış belli ki.
Her önümüze gelenle kavga etmeye kalksak gideceğimiz yere varamayız bu araba kullanıcısı için de motorsiklet kullanıcısı için de geçerli.
Ancak videoda takıldığı, laf ettiği hareketlerin çoğunda haklı (tepkisi gereğinden fazla olsa da). Ki bazen tepki vermeyince vicdan azabı duyuyor insan.
Şimdi ben buna bu kornayı çalmasam ne halt ettiğinin farkında olmayacak. Belki odun kafasına birşeyler girer, bir dahakine biraz daha dikkatli olur,
şerit değiştirirken bir aynasına bakar bir sinyal verir falan diye. Bir umuttur yaşamak.
Önünde, arkasını kontrol etmeden ani fren yapan yada şeridine önüne kıran sürücülerin çok uzak mesafede olmasını kameranın gopro veya türevi bir şeyle çekilmiş olması
olduğundan daha uzak gibi görmemize sebep oluyor. Ayrıca araba gibi düşünmeyin motosikletin fren mesafesi veya frene aniden oturamama durumu (zira önden veya arkadan direk kayar)
ani manevra yapamayışı ve en kötü ihtimal çarpması düşmesi sonucunda ezilen bir çamurluğu veya kırılan bir tamponu yerine kırılan kemikleri ve iç/dış kanamaları olma ihtimali
gözetilirse adam biraz da haklı beyler. Motor kullanmayan bilemez ne airbag'iniz var ne bir emniyet kemeriniz. Biraz empati yapmak lazım.
Sabahtan beri bu geliyor aklıma yazıları gördükçe. Allahından bulsun deyip geçmek lazım, kuldan bulursa o kul'a yazık.
https://s.instela.com/m/cok-da-sey-y...m--i593007.jpg
Bir kaç videosunu daha izledim de motorcu biraz abartmış tepkileri :) Kafaya kamera taktın diye bu kadar da rol kesilmez.
Kuru sıkı olan kendisi bence zaten birşey yapacağı olan yapar ergenus sound ile brutal nağmeler yapmaya gerek yok.
O çalışmayan Km saati, damla şekilli aynası ve ultra dandrik çin markası motoru ile inşallah benim yada yakımın yanına gelip bir laf etmez.
adam tepki verebilir, farkındalık yaratmak için bişiler yapabilir, durdurur ikaz eder falan filan ama seni döverim kısmına gelirse iş, orda haklıyken haksız duruma düşer, yaratmak istediği farkındalık bir anda terse döner ve hata yapanlara karşı tepki oluşturmak isterken motorcuları hedef haline getirir, hepimiz trafikte tartışıyoruzdur, icabında ineriz kavgada ederiz, ama bunu sürekli yaparsan bir sıkıntı vardır demektir, örnek şekil 1A, ki ben bu adamı pataklayan tersleyen kesin vardır diyorum, ama videolarını koyamıyordur tabiki
o yüzden o ince çizginin diğer tarafına geçmeden keşke bu farkındalığı yaratabilseydi.