Forumdan kimse şuna denk gelmedimi ya..
Printable View
Forumdan kimse şuna denk gelmedimi ya..
ciddi ciddi kafasında kamerası olan mavi motorlu birini arıyor gözlerim sürekli.
denk gelirsem benimle de bi kayıt alacak ama youtube değil xhamster'a koyabilir o videoyu ancak.
Eyvaaah baya bilenen olmuş arkadaşa :) Adına besteler yazılır şimdi ; Kaskını çıkar motoru bırak, delikanlı kim bakalım :D:D
Döl israfi pezevenk ! Bu tür rahatsızlar bize denk gelmiyor ki :)
Bu motorcuların genelinde var heralde, robocop gibi her yeri koruma kafada kask, uçana kaçana atarlanıyor , bir de korumasız görelim delikanlıyı bu kadar atarlanabilecek mi acaba , bu arada yorumlar da koparttı buradan birine denk gelirse sağlam dayak yiğecek bu malın evladı belli oldu :D
Öğleden önce dışarı çıktım walla yollarda ne kadar motorcu varsa artık bakınıyom damla şekilli aynası ve kaskında kamera olan varmı diye.
Şirkettekilere anlattım onlarda takıldı :D
Trafikte gözlerim mavi motor arıyor ama Atar yaptınmı geri vites yapıyor hemen arkadaş, sağa çekecek o küfürleri uygulayacak yürek yok bunda her halinden belli
Doblodan belli oluyo adama normal konuştu camı kaldırdığı anda anasına küfretti açıkken edeydi bakalım :D sık sık kiralık arabalarla istanbula gidiyorum bir denk gelirse çok sağlam bir video çekecem bu arada videoların birinde alltında forumdan arkadaşlar sallamış helal olsun onlara :)
Afedersin de ben ani fren yapıp yapmayacağımı arkamdakine göre mi ayarlayayacagim?
Madem fren mesafesi uzun o zaman takip mesafesini de uzun tutsun.
En sinir olduğum şey ben fren yapınca gelip arkadan tıklayanlar. Bir keresinde malın biri boyadan yeni çıkardığım arabanın tamponunu hasat etti. Sonra gelip bir de öyle fren mi yapılır diyor. Gel de dövme!
İbne ya tav oldum elemana
biri silksin la şunu. yolda bana bunları yapsa direk çarparım yalan yok :)
Bu kadar atar yapıcagına plakasını versin bence buldukça tokatlarız en kötü :) Bide aynı adammı eminmiyiz ben aynasından tanırım bundan sonra..
bu adamın yolu yol değil :D herkes adamı arıyo herhalde :)
facebook ta farkli bir videosunu izledim az once kadina atar yapiyor telefonu birak diye serefsiz.kadinin telefonuna bakacagina onune yoluna baksana!savunulacak bi yeri yok bu arkadasin.
Bana sans dileyin
Hareket yeri tuzla
Istikamet z.kuyu eyup z.burnu merter gungoren gunesli ve tuzlaya donus
Hadi insallah :)
Videoyu kendisi yüklüyorsa coder bulur bu adamı nerede oldugunu herkez ayar oldu zaten gider veririz ayarı kendisine
Klavye delikanlıları diye burayı kastettiğini sanmıyorum, videoları yüklediği yerde de epeyi giydirmişler, orasıdır.
Erenköyde oturuyorum ve videoların çekildiği güzergahları her gün kullanıyorum neredeyse :) denk gelirsem kameraya alırım
Hayır tabi ki nasıl fren yapacağını ayarlamak sana kalmış. Şahsen ben arabama vurulmaması için önümde ani bir fren yapıldığında fren yaparken saniyeler içerisinde aynaya da bakıp kontrollü bir şekilde frenleme yapıyorum.
Önceki postta ani fren derken kastettiğim önü boş olmasına rağmen gereksiz bir şekilde yapılan veya son anda bir yöne dönmeye karar verip oturulan frenleme tarzıdır.
Yanlış anlaşılmasın videoları çeken şahıs'ı korumak veya haklı olduğunu iddia etmek maksadında değilim asla. Genel motor kullanıcısı sorunlarını gözlemleyebiliyorum o yüzden kullanmayan anlamaz dedim.
Yaklaşık 10 küsür senedir trafiğin içinde araba kullanıyorum ve son 1 yıldır aktif olarak motosiklet kullanıyorum. Bu yüzden iki taraf açısından da duyarlı karşılıklı saygı göstermek gerektiğini düşünüyorum.
Örneğin, dün iki şeritli gidiş/geliş bir yolda bir anda ters yöne dönmek isteyen bir taksici yolun ortasında U dönüşü yapmak için "dan!" diye önüme kırdı. Sert bir şekilde de olsa durma imkanım vardı çok şükür ki taksiye binmek zorunda kalmadan durmayı başardım.
Sonra hiç korna çalmadan ve sitem etmeden dönüş yapmasını bekledim. 3-4 manevrada döndü ve suratındaki mahçup ifadeyi gördüm. Yüzüme bakmamak için gözlerini kaçırıyordu. Suçlu olduğunun farkında.
İşte bazen böyle durumlarda bazen öfkeleniyor insan.
Aklıma geldi anlatayım :D
Bi akşam Florya'dan Bahçelievler'e doğru gidiyorum. E5 de trafik durma noktasında , sefaköy yokuşunu inerken hemen yan yola geçtim ve yol açıktı. Tam airport avm ye gelmeden tıkanıklığın kaynağının bir arkadaşım olduğunu gördüm . E5 in ortasında araç şeritte duruyo, Bikaç kişi toplanmış falan. Çektim sağa gittim yanına, oğlum noldu diyorum , boşver falan diyo, ısrar ediyorum sonra anlatırım falan diyo ...
Velhasıl kelam olay şu şekilde gelişmiş. Yolda bir motorcuyla kavga ediyorlar , selektör korna falan derken araçlar durduruluyor ve iniyorlar. Motorcu ekmek bıçağı çekiyo, başlıyo bizimkileri kovalamaya :D Yakalayamayınca motorcu bizimkinin arabasının anahtarını alıp kaçıyo ... Çekici geldi aracı e5 in ortasından aldı , polis bile gülmüştü ... :)
Niye anlattım bilmiyorum.
Bu herifi bugün görmüş olabilirim. Konuyu daha okumamıştım, kaskının sağında go pro takılı bir motor gördüm(özellikle dikkatimi çekti çünkü millet en tepeye takıyor genelde) rengine falan dikkat etmemiştim ama tarz olarak bu tarz bir motor. Feneryolu starbucks'ın yanındaki aradan iniyordu sabah 9:20 gibi.
Allah rızası icin su o. çocuğu denk gelirse dövün, pezoyu akillansin
https://www.youtube.com/watch?v=SfLzh3g0f8k
biri dövmüş sanırım heralde akılanmış artık kornaya bile basılı tutamıyo :hehe::hehe:
son videodaki motorcu ruh hastası bence
Bi videosunun altında yazmış.Motoru mavi-siyah yamaha viragoymuş.Ayrıca bi yorumunda da gelsinler o delikanlılar onlara fazladan birer delik açarım demiş.Ya silah taşıyo ya da milleti korkutmaya çalışıyo.Sonu yakındır :)
daha dövemedilermi la bunu. hala beklemekteyim :D
bu elemanın ciddi sorunları var. beyler buradan ben dahil bu elemana deli oluyoruz belki ama çocukluğuna bi inmek lazım neler yaşadı neler gördü. :cool: niye insanlara bu kadar öfkeli :soru:
Mugo Ayan 12 saat önce (düzenlendi)
cevapını bekliyorum
adam olucaksan millete ana bacı küfür ettiğini bidaha görmüycem video akışını kesiceksin yada küfür etmicen.. eğer dersen yüz yüze görüşelim:
esenler karabayır tuna mahallesi 695. sokak çıkmaz bi sokak var küçük bi ev var kırık döküktur korkmayasın gir orda 2. katta yım okulun 2 alt sokağı ya kapının önündeyimdir yada evdeyimdir... o merak ettiğin arabamıda sana gösteririm anladın sen
Özgür Yavuz3 gün önce
Hem arabaların arasına gir hemde millete atar yap yok ya! Dengin olan biri denk gelir öyle bir sopa atar ki sana aklını alırlar senin... He bide caddede videon var belli ki bu yakadasın, elbet denk geliriz... Görürüm o zaman ayna nasıl kırılır... Önce şeridinde gitmeyi öğrenceksin! Millete ahkam kesemezsin!
tek biz degiliz kaldıran :hehe:
Topu inşaata mı kaçmıştır diyosun ?
Çocuk delik açarım vs yazmış ama bu dengesize başka bir dengesiz denk gelse başına bedava iş alır..
Bu kadar tehdit ve eleştiriden sonra illaki boş gezmiyordur ama onun aklını alırlar bilenen çok var:D
adam milletin arabadaki bacısını annesini taciz ediyor telefonu kapa kırarım aynanı diye bu bir suç , silah taşıyorsa taşıma ruhsatı yoksa ki çok zor verirler taşımayı hatta belki ruhsatı bile yoktur ap ayrı bir suç, insanları vurmakla tehdit ediyor ayrı bir suç, milleti trafikde rahatsız edip küfürler edip hakaretler yağdırıyor ap ayrı bir suç ve bu adama yasal olarak dur diyen bir Allahın kulu yok..
bende motor kullanıyorum ve bu adamın yaptığı şu hareketlerin hiç birini tasvip etmiyorum..