User Tag List

Sayfa 4/21 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
388 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: seni doverim sonra youtube a koyarim

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben bazen motorcuları fark etmiyorum bile o kadar dikkatli sürmeme rağmen. Birden yanımda bitiyorlar nerden çıktı nerden geldi anlamıyorum.

Hele şu ecza deposunun kuryeleri mc donalds burger king sürücüleri . Bir hızlı sürmeler ölüme meydan okuyor arkadaşlar . Arkama geliyor resmen stoplarda ilerliyor ani bir fren yapsam takla atıp düşecek .
    imzasız..

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Minibüs ve halk otobüsünden sonra üçüncü sırada gelir motorcu terörü bu ülkede. Önce magdur edebiyatını bırakıp bunu kabul etmek lazim.
    Transporterdaki kişi hata yapmış da özür dileyen birine yanında eşi sevgilisi vs varken dayılanmak neden? motorcu dua etsin de düzgün birine denk gelmiş. yoksa o kamera kayıttayken g.tüne sokar videosunu youtube'da yayınlarlardı.
    "Bir ülkede şerefliler de en az şerefsizler kadar cesur olmadıkça o ülke düzelmez." demişti bir zat-ı muhterem.
    yok bıçağı varmış yok silahı varmış. ulan adamı ha silahla öldürmüş ha sıkıştırarak. adamın canıyla oynamış tepki mi gereksiz? bu foruma kaç tane konu açıldı yok trafikte küfür taciz palakası şu ulaşalım diye. herkes altına gidelim indirelim diyordu. bu sadece küfür ve taciz için. orada adamın canıyla oynanmış be.

hadi ülkede motorcu terörü var bisikletçi terörü de mi var. bisiklet yolunun olmadığı yerde yola çıkıyoruz adam 10 cm farkla yanından geçiyor hem de en boş yolda. bir panik yapsan, yuvarlansan gittin. bu ülkede 2 tekerleklilere hiç saygı yokken kimse motorcu teröründen bahsetmesin.
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceyhun737 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LiveLeak.com - Motorcycle Tries To Pass Between Two Cars
    Bu ve benzeri salak saçma hareketi yapan o kadar çok var ki eminim forumda da vardır
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    al işte idiot mal değneyi aradan gecemedin noldu sinek gibi yapıştın yere daha beterde olabili geberip gidebilirdide yandakinin altınada girebilirdiki, bmwdeki kullanan muhtemelen fark etmedi sallanmadı bile araba olan camurluk yada kaputa oldu
    Ve bu adamın youtube'da moto Vlog channel'ı var
    Charged & Supercharged

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen sürücünün hafif çelimsiz ve genç olmasından yüz alıp goproya malzeme vermek için uzatmış.
    Genelde kaza veya hayati tehlike olmadığı sürece istediğim kadar sinirli olayım , karşı taraf özür dilediği saniyede kapatırım olayı devam ederim.Aynı şekilde hatamı farketti ve özür dilediysem de karşı taraftan aynısını beklerim.Aynısını ben yaşasam ve özrüm sonrası o laf edilseydi devirmiştim transporterin kapıyla.
    olması gereken bu.

ayna kırma olayına gelirse eğer herif abi görmedim yerine sanane lan gibi bi cevap verseydi o zaman icabına bakılabilirdi. İnsanlik hali görmemiş olabilir. Bende hem motor hemde araba kullanıcısı olarak her iki tarafıda çok rahat anlayabiliyorum

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayı niye motorcu- minibüsçü vs diye taraflaştırıyoruz ki. Bu ülkede onun bunun çocukları trafiğe motorlada çıkıyor, arabaylada çıkıyor, ticari araçlarlada çıkıyor. Motorcunun riski fazla olduğu için mağdur duruma düşmesi kolay, nasıl ki adamın motorla trafiğin kilitlenmesinden etkilenmemek gibi bir avantajı varsa riskin daha yüksek olması gibi bir dezavantajıda var. Minübüsteki belli efendi bir insan, onu geçtim yanında anası-eşi herneyse bayan var. Ben orda 3. araç olsam, olayı duysam minibüsü kullananın tarafında inerdim aşağı.. Seni döverim youtube koyarım oldu amk(spor gazetesi) adaleti vs boşverelim herkes kendi işini görsün o zaman taş devrine dönelim

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöylede bir şey var motorlar cidden daha seri şerit değiştiren araçlar olduğundan, aynadaki görüntüsü daha küçük araçlar olduğundan bazen farkedilemeyebiliyor. Sol aynada gördüğüm pizzacı saniye içinde sağımda bariyerle benim aramda korna çalıyorsa onun hayatını riske eden ben değilim kendisidir kimse kusura bakmasın

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Transporter cıyı savunduğum filan yok en baştan söyliyim.Hatalı,motorun önüne kırıyor.Motorcu sinirli,aç camı dedi adam açtı camı özrünü diledi.Motorcu baktı çelimsiz,bebe başladı artisliğe.Aynı artisliği zifir siyah camlı,camı açtığında belirecek olan yarma bi arkadaşa aynı artisliği yapabilecekmiydi acaba??Bide yanında ailesi olan birisi.O kafasındaki kaska ya da baktım yemezse motorla aradan kaçarım muhabbetine güvenmesin,piyasada kimse boş gezmiyor artık.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam görmemiş olabilir belki ama bu şekil motorlarında sol şeritten saçma sapan gitmeleride uyuz ediyor adamı. Kendi kendine bile düşse arkadakı aracın ezme riski daha fazla. Neyine güvenipte motorla soldan gidiyorsun ki.
    DR. OWL

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende motorsiklet sürücüsüyüm. Ama kimseye dayılanmamak lazım . Burası Türkiye . İnsan canının 1.25 TL lik değeri var şu ülkemizde. RR kaç tane motoru biçip kaçıyor.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam motorcuları fark edelim trafik'de ama çok ters noktalarda oluyorlar.

Mesela bu videodaki gibi.

LiveLeak.com - Scooter woman miraculously avoids being crushed by truck
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jackie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve bu adamın youtube'da moto Vlog channel'ı var
    Ya zaten işi bilenler de bu hareketleri yapıyor , emin ol forumda bunları yapan da çoktur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Bir ülkede şerefliler de en az şerefsizler kadar cesur olmadıkça o ülke düzelmez." demişti bir zat-ı muhterem.
    yok bıçağı varmış yok silahı varmış. ulan adamı ha silahla öldürmüş ha sıkıştırarak. adamın canıyla oynamış tepki mi gereksiz? bu foruma kaç tane konu açıldı yok trafikte küfür taciz palakası şu ulaşalım diye. herkes altına gidelim indirelim diyordu. bu sadece küfür ve taciz için. orada adamın canıyla oynanmış be.

hadi ülkede motorcu terörü var bisikletçi terörü de mi var. bisiklet yolunun olmadığı yerde yola çıkıyoruz adam 10 cm farkla yanından geçiyor hem de en boş yolda. bir panik yapsan, yuvarlansan gittin. bu ülkede 2 tekerleklilere hiç saygı yokken kimse motorcu teröründen bahsetmesin.
    hadi bisiklet terörü de var diyelim.. ulan memlekette iki ayaklı yaşlı insan ya da çocuk terörü de mi var di mi? "iki teker" ortak parantezinde motorla bisikleti aynı kefeye koyabiliyorsak, "iki" parantezinde bunlarla da birleştirebiliriz.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda bile isteye adamın üstüne sürmüş, ben her tür motor kullanıyorum ama bazen istemeden arabayla sıkıştırdığım oluyor ama istemeden dalgınlıkla kendi aracımı duvarada sürtüğüm oluyor, bie isteye yapmıyorum.

Ben motorla seridimde insan gibi giderken pizacılar bile isteye motoru sıkıştırıp yanından geçiyor onlar insan değil 1000tl maaşla ölse yerine 5dak sürmez biri geçer bunu akıl edemiyorlar bunlar aptal diye gidip düşücem diye bir dünya yok.

Motor üstündekini farklı sebeble sıkıstıran oc ları çok,
    1 motoru beyenip nasıl aldı diye bile isteye, yada trafikte nasıl gidiyor, 2 motorlan çekilsin 3 sağna soluna bakmayan nasılsa bana zarar gelmez 4 arabamı cizecek dur sıkıştırayım vs.

Dolmuşcular özellikle otm kapıyı açıyor, kadınlar görmeyip sen motorsun gitsene diyen oldu annan motor dedim, yeri geldi motoru bırakıp taksi durağına girdim, kimse ufak cocuk gördü demesin o an orada canınız malınız var karşınızda kim olsa fark etmez.

Ayrıca çok hikaye duydum motor yanımda gidiodu hiç sevmem telenumı kaskına attım filan, şimdi hepsi trafik çok ağlayarak scooter aldı, özellikle kilo problemi aile izni alamayan motora binemeyen adamlar dikkatsiz davranıyor, egzoz sesini duyunca kaçıyorlar, harlede sıkıştıran yok 1000rr da sıkıstırda bile korkup kaçıolar maxi scooterda sıkıstırma artıyor 125cc ile yaşamaya hakkım yok, bu memlekkette siyah film camlı ankara plakalı e200den başka birşeye binilmez.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşeyden önce iki taraf'da saygılı olmalı bence.

Motorcu arkadaş minibüs'e gider yaptı'da allahdan içi halı saha dönüşü bir gurup genc'e denk gelmedi.

Yoksa olay farklı bir boyut alırdı.O video hiç yayınlamazdı belkide....
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu video için konuşmuyorum

Bazı motor kullanan vatandaşlar kendini iett otobüsü sanmaktan vazgeçer ise bence çoğu problem çözülür
    Livestrong

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu tamam motorları fark edelim eyvallah. Ama transporter surucusu belli ki genç bir arkadaşımız. Ne devam ediyorsun atara gidere. Bir de utanmadan paylaşmış internette. Aynı şeyi bana yapsa özür dilediğim halde gidere devam etse afedersiniz o go proyu o adamın makatından içeri sokarım.
    Çocuğun ailesi umarım motorluyu bulur. Gücü kendinden zayıflara yeten embesilin teki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HONDAHAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motorcu haklı ama gördüğüm kadarıyla yanında bayan olan birine hem de hatasını kabullenmişken böyle yüklenmesi hiç yakışmamış.
    Motorcular şunu bırakması lazım : işine gelince beni farkedeceksin, işine gelmeyince aralardan derelerden çizgi üstlerinden gideceksin.! Yok öyle kardeşim, sen de taşıtsın, sen de diğer taşıtlar gibi hareket edeceksin. Geçen gün, sol şeritten, yanımdaki arabayı geçtikten sonra orta şeride geçeceğim, (saniyeyi anlatıyorum ) sinyalimi verdim, tam geçeceğim, aynaya baktım, adamı görmemle mermi gibi geçmesi bir oldu.!! Yanımda eşim, oturduğu yerde sıçradı, öyle bir geçiş yani. E be kardeşim, o hızla, çizgi üstünde ve iki araç arasında ne işin var. Yeminle, hafif dokunsam 200 mt ilerden alırdık abimi. Sonra ? Bir motorlu daha farkedilmedi.!!
    nickime kadar..

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motorcu arkadaş fazlasıyla haklı ama bu onun sopalık olmadığı manasına gelmiyor.Umarım ucu açık birine denk gelmezde vlog yapmaya devam eder.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşeyden önce adamın yanında ailesi var ayıptır be yazık günah.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)